ubibobi Posted August 6, 2022 Posted August 6, 2022 21 hours ago, Moća said: Cestitam mom protivniku unapred ko god bio Sent from my M2101K7BNY using Tapatalk Ae pali, čim sam te video na perspiku onako ulupanog sa kragnom znao sam da nemam šta da tražim u ovom kolu 1 2
keljans Posted August 6, 2022 Posted August 6, 2022 Jebao me Jesus kad ostavim njega u timu a ne AlMighty Mitra i Darwina... 1
John Coltrane Posted August 6, 2022 Posted August 6, 2022 3 hours ago, San Epifanio said: Ovo moje pametovanje oko izbora kapitena i forsiranje Kejna pored zivog Salaha mi se nije mnogo isplatilo. +1 Kao da nisam naučio lekciju od prošle sezone kad me izbor kapitena sahranio. 1
Baldrick S. Posted August 6, 2022 Posted August 6, 2022 Ja se izvinjavam sto upadam ovako ali sam sinoc pjan na telefonu skinuo fpl aplikaciju, napravio tim i sad ne bi bilo lose da mi neko posalje neki dobar youtube link eventualno da znam kako se ova igra igra u stvari (mrzi me da citam pravila na sajtu, ono sto nalazim po netu je sve uopsteno a posto igrate verovatno znate, pa cisto da mi ustedite vreme dok je ne izbrisem. Blagodarim.
John Coltrane Posted August 7, 2022 Posted August 7, 2022 @Zlurad Poeni sa gol, asist, neprimljen gol, nastup preko 60 min, (c) ti duplira poene. Izmene posloži da ti prva izmena bude najbolji igrač - da prvi udje umesto nekog iz 11 ko ne igra. Imaš po 1 free transfer, ako je iskoristiš sledeće kolo ćeš imati 2. Svaki dodatni transfer je -4 poena. Prati deadline za transfere, mnogi se zajebu kad zaborave tekmu u petak. Ne čekaj zadnji minut za promene, sajt im je znao zablokirati zbog preopterećenosti - bude preko 7mil igrača. Imaš čipove al njih svakako nećeš koristiti u prvih par kola. Kad te krene loše dodji ovde da malo kukaš - jinx je majka fantazija. Ne slušaj Moću nikako, predlažem ti postove Svaroga - uvek ume da uteši čoveka. Naravno ne slušaj YT i Tw stručnjake igraj svoju igru bez obzira na rezultat - npr ja ne znam nikoga u krugu od 1000km da ima Mitra pre Isusa, al meni je bio medju prv pikovima i spakovao 2 komada tvojim redsima. 1
Moća Posted August 7, 2022 Posted August 7, 2022 Ae pali, čim sam te video na perspiku onako ulupanog sa kragnom znao sam da nemam šta da tražim u ovom kolu Jeste ce me spasi Haland koji se od prelaska u Siti pretvorio u Barkosa kad je bio u Zvezdi. Cestitam prvu ppbedu ponovo.Sent from my M2101K7BNY using Tapatalk
John Coltrane Posted August 7, 2022 Posted August 7, 2022 28 minutes ago, John Coltrane said: @Zlurad Kad te krene loše dodji ovde da malo kukaš - jinx je majka fantazija. 17 minutes ago, Moća said: Jeste ce me spasi Haland koji se od prelaska u Siti pretvorio u Barkosa kad je bio u Zvezdi. Cestitam prvu ppbedu ponovo. Sent from my M2101K7BNY using Tapatalk In media res. Haland danas het trik
Azdaja Posted August 7, 2022 Posted August 7, 2022 Martinela i Zvicenko na klupi. To je 20 bodova ispickanih. Kad ovako počne sve, presedne odma. 1
de Sisti Posted August 7, 2022 Posted August 7, 2022 Dobro je pocelo, prva pobeda protivnik zajeban ko kratko cebe, odlican tim a bez Salaha
Moća Posted August 7, 2022 Posted August 7, 2022 Odlican tim a bez Salaha Sent from my M2101K7BNY using Tapatalk 1
Baldrick S. Posted August 7, 2022 Posted August 7, 2022 [mention=11666]Zlurad[/mention] npr ja ne znam nikoga u krugu od 1000km da ima Mitra pre Isusa, al meni je bio medju prv pikovima i spakovao 2 komada tvojim redsima. Ako je za neku utehu, eto znaš mene kome je Mitar startovao [emoji41]
Weenie Pooh Posted August 7, 2022 Posted August 7, 2022 12 hours ago, Zlurad said: Ja se izvinjavam sto upadam ovako ali sam sinoc pjan na telefonu skinuo fpl aplikaciju, napravio tim i sad ne bi bilo lose da mi neko posalje neki dobar youtube link eventualno da znam kako se ova igra igra u stvari Pa nikako, sve si već uradio. Igraju samo fudbaleri u stvarnom svetu, a ti sediš i skupljaš poene ne osnovu njihovog učinka. Kome daš kapitensku traku, njegov učinak se duplira u tvom totalu. Ako ti ne skupljaju dovoljno poena, ti svako malo prodaš jednog kupiš drugog, i tako. Ovo što se ljudi učlanjuju u lige, to je samo da bi nam bilo zanimljivije - upare nas po sistemu svako sa svakim, pa gledamo u svakom kolu ko je više poena sakupio i na osnovu toga se pravi tabela.
Weenie Pooh Posted August 7, 2022 Posted August 7, 2022 (edited) 8 hours ago, Azdaja said: Martinela i Zvicenko na klupi. To je 20 bodova ispickanih. Kad ovako počne sve, presedne odma. Mitar i JWP su skupili 22 kod mene na klupi Još Areola ulazi sa klupe da se i on upiše, kakvu klupi imam, neverovatno. I sad je skrivio penal. Bolje da ćutim. Edited August 7, 2022 by Weenie Pooh 1
Lezilebovich Posted August 7, 2022 Posted August 7, 2022 Haaland i penale sutira ... moj kejnara ce da padne za 0.2 i svi ce na haalanda da nagrnu
Recommended Posts