San Epifanio Posted August 6, 2022 Posted August 6, 2022 1 hour ago, copkillah said: Samo da se pohvalim da sam prvog golmana ostavio na klupi greškom (sa šest bodova) Ajd da probam s jinxom 😁 Vord je povredjen, pa eto nama Ramsdejla u akciji 1
kralj Posted August 6, 2022 Posted August 6, 2022 Bio je povređen. Nije bilo neočekivano (i ja ga naravno imam).
Lezilebovich Posted August 6, 2022 Posted August 6, 2022 Konte je nesto slicno i najavio pre neki dan, samo se nije moglo proceniti da li je to bilo deo igrice ili stvarno. Tad sam i izbacio Perisica iz tima ( i odlucio se za Daloa, nadam se da ce i on biti klupiran da mi udje Mitro)
Lezilebovich Posted August 6, 2022 Posted August 6, 2022 Da vidimo koliko ce Jesusu pasti cena ovo kolo ...
ducca Posted August 6, 2022 Posted August 6, 2022 Pa kako da ga nemam kad kosta 5.0 ?A asistirao glavom posle kornera. User. Na stranu što je nekoliko puta pretrčan i što je generalno rupa nazad, ali jebeš ga daj ceo bonus. Precenjen igrač i vreme će pokazati. 1
Weenie Pooh Posted August 6, 2022 Posted August 6, 2022 (edited) 22 minutes ago, Lezilebovich said: Konte je nesto slicno i najavio pre neki dan, samo se nije moglo proceniti da li je to bilo deo igrice ili stvarno. Tad sam i izbacio Perisica iz tima ( i odlucio se za Daloa, nadam se da ce i on biti klupiran da mi udje Mitro) Inshallah! Meni je Perišić starter a Mitro prva izmena. Neće valjda da ga ubaci na pet minuta do kraja... Edited August 6, 2022 by Weenie Pooh
goofs Posted August 6, 2022 Posted August 6, 2022 Sad to be the bringer of the bad news, ali...Konte je poznat po masovnoj rotaciji svojih wingbackova, u Interu je Persici imao oko 70min u proseku po utakmici. 1 1
John Coltrane Posted August 6, 2022 Posted August 6, 2022 On 4.8.2022. at 21:27, John Coltrane said: Jebo ih Isus, idemo sa Mitrom jako od početka do kraja. Rekao sam vam na vreme…
dedafausto Posted August 6, 2022 Posted August 6, 2022 A ko je to sinoc 15min pred dedlajn odlucio da upgrejduje martinelijau Saku i zrtvuje Mitra da bi imao pare za to 3
Weenie Pooh Posted August 6, 2022 Posted August 6, 2022 57 minutes ago, Bogotac said: Gospodin Ward-Praus Još jedan kog sam ostavio na klupi, radim na dubini squada intenzivno. 2
Weenie Pooh Posted August 6, 2022 Posted August 6, 2022 Evo Perišića, ode Mitrovih deset bodova za njegov jedan.
San Epifanio Posted August 6, 2022 Posted August 6, 2022 Ovo moje pametovanje oko izbora kapitena i forsiranje Kejna pored zivog Salaha mi se nije mnogo isplatilo. Vilson i Podens su se lepo revansirali na ukazanom poverenju.
Recommended Posts