Jump to content

LŠ novo izdanje 22/23

Featured Replies

Prekasan termin za finale, predosadno je. 

• Replies 1.4k
  • Views 58.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• A ostali sitijevi konkurenti bez ulaganja, sopstvena škola, eventualno par jeftinih anonimnih talenata iz južne amerike, kao antoni ili darvin. Pep je daleko najbolji trener u poslednjih 15-ak go

• Pep podelio svoj bonus od 750.000 funti za osvajanje CL na sve zaposlene u klubu. 

Posted Images

Inter mora da ga metne do 65-70. minuta, kad krenu izmene ima samo da raste razlika u kvalitetu na konto Sitija.

Inace, Pipo odlicno postavio utakmicu.

Jbg De Bryne izlazi, steta. City igra u fazi napada 343, u fazi odbrane 424.  

1 minute ago, radisa said:

Jbg, jednom navijam za 'Talijane, i tad zapadne normalan sudija :(

Boba mi, poslednja dva nas je častio :D

Uzasaan Damfris

6 minutes ago, radisa said:

Prvi put da vidim da se igrači Citja boje da vrate Edersonu...

18 minutes ago, Zico said:

Ederson pijan.

6 minutes ago, goofs said:

Inter mora da ga metne do 65-70. minuta, kad krenu izmene ima samo da raste razlika u kvalitetu na konto Sitija.

Inace, Pipo odlicno postavio utakmicu.

Rano nam je to, ko će da bunkeriše 25 min protiv ovih ala :D

Ja navijam da pukne kontra oko 92.-93. mim :fantom:

5 minutes ago, Bogotac said:

Uzasaan Damfris

Da gledaš na RTS, znao bi da je Dumfris :rolleyes:

Loža :wub:

Edited by Profesionalac

City pokusava ponovo da se obruka u CL.:huh: Neprepoznatljiva igra napred; predosadna utakmica.

Rts se podrazumeva

Miriše na penale. 

Iskreno sam očekivao da Seikovci zabiju barem 2 komada do sada. Toliko sam se smorio da sam od dosade počeo da brojim navijače jednog i drugog kluba u pabu. Rezultat je očekivan: 550 posetioca od kojih je 490 simpatizera Intera ili prosto italijana i 60 Sitijevaca, od kojih je njih 10 ex ultras ekipa (pisao o tome u postu na PL-u pre par godina pa ako Inter pobedi očekujem laganu šorku). Ali dobro, kapiram. Oni su fensi, verovatno su i Belusi baru, irskom pabu u centru Berlina jer zašto bi bili sa sirotinjom u pabu pored Mauerparka.

Sednem jednom u god dana da gledam fudbal i qratz od fudbala.

Ima li u Interu jedan igrač koji ume da zadrži loptu duže od 2 sek, a da nije Onana? U napadu i kada su imali otete lopte i polukontre igrali su bez ikakve ideje.

Svaka čast za duel igru u kojoj su pojeli Siti u dobro delu poluvremena, vremenom fizički padaju.

Siti u standardnom bezmudom i bezidejnom izdanju kada su najbitnije utakmice u pitanju i kada im nije sve potaman. Gvardiola sa svojim afektiranjem gotovo sam siguran da loše utiče na ekipu. Za Siti je bolje da ostane u svlačionici, ili da popije isključenje. Griliš takođe napolje.

Obojica trenera obučena kao za sahranu, ne vidim poentu?

Edited by Ras

Odličan Dimarco.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout