Jump to content
IGNORED

Premier League 2022-23

ArleKino

Recommended Posts

Posted
42 minutes ago, 189- said:

vidim da si se nagledao utakmica chelsea u prosloj sezoni

Jeste, otimao sam se da gledam najneefikasniji i najpogubljeniji tim lige. Opet, ne vidim kako moje slabo gledanje Čelsija treba da me sprečava da kažem da dajete igrače po diskont cenama, iz dobro poznatih razloga

Posted

Za igraca kojem ugovor istice sledece godine 60M funti nije uopste diskont cena.

Posted (edited)

Nije, ali ako se uzme u obzir da je :drool mode on: engleski repstativac™ :drool mode off:, porez na luksuz tog tipa takodje ulazi u cifru jbg. Neki Massimo Montani bi koštao 30m u vr' glave.

Edited by ducca
  • +1 1
Posted

Iz tog ugla da, ali čovek se procenjivao donedavno na 80 milki na transfermarktu. Znači da bi ga doveo, moraš minimalno 100 da iskeširaš. Sad, zašto je dozvoljeno da takav igrač skoro uđe u zadnju godinu ugovora, pa onda mora da ide za 60, to je pitanje za Čelsijeve magove u upravi. Poenta je da na tržištu gde je Deklan Rajs preko 100 miliona, mora i Maunt da ide za minimalno toliko.

Posted

Btw Rice još nije dogovoren zvanično, samo načelno, zapelo oko strukture plaćanja. Može ova priča otići i južno, ne znam da l se ikad desilo da Arsenal tek tako istrese 100m upfront. 

Posted
27 minutes ago, Zlurad said:

Za igraca kojem ugovor istice sledece godine 60M funti nije uopste diskont cena.

55 + 5 , molim lepo. Bonus je vezan za osvajanje trofeja kako pišu ostrvski mediji™. 

Posted

Valjda je ovih 5M bonusa za MM samo u slucaju trofeja. Jbg, 24 god. ima brojke, ako ne bude totalni flop i bolid u glavi bice koristan, svakako korisniji od Antonija.

52 minutes ago, Haklberi said:

Sviđa mi se Maunt ali ne znam kako misli da ga uklopi, kapiram da Eriksen sada ispada iz postave, Maunt je igrao veznog kao klinac u Viteseu, i to jako dobro. Videćemo.

Pa upravo, igra sa jednim zadnjim veznim i dvije 8-ice, a moze dobro odigrati i krilo kontam.

• +1 1
Posted
55 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Jeste, otimao sam se da gledam najneefikasniji i najpogubljeniji tim lige. Opet, ne vidim kako moje slabo gledanje Čelsija treba da me sprečava da kažem da dajete igrače po diskont cenama, iz dobro poznatih razloga

znaci nisi gledao nista a znas da smo se zajebali. klasika.

koliko ti mislis da vredi igrac kome je ostala jedna sezona i koji je jasno stavio do znanja da ce napustiti ekipu sledeceg leta.

ili igrac za kojeg smo dobili gotovo iste novce za koje smo ga kupili a usput za tri sezone osim jednog gola nece biti pamcen ni po cemu. 

ja zadovoljan a kako vidim jedno 90-95% navijaca misli isto. cak i ako se desi da igraci sabiju, iskreno zabole me. ako sam matu i debruyneta preziveo, prezivecu i ovo.

Posted

Jako je kako se svaki igrač koji predje u UTD secira najpreciznijim skalpelom. 

Posted
5 hours ago, copkillah said:

Izgleda da je pitanje momenta kada će Soboslaji u Liverpul :ph34r:

Jbg, i sa LŠ u portfoliju za narednu sezonu, Newcastle još uvek nije ekipa koja može da hijackuje vrhunske igrače ukoliko postoji interesovanje etabliranijih timova. Izduvali za obojicu top targeta, Maddisona i Szoboszlaija.

Posted
9 minutes ago, Bandito said:

Jbg, i sa LŠ u portfoliju za narednu sezonu, Newcastle još uvek nije ekipa koja može da hijackuje vrhunske igrače ukoliko postoji interesovanje etabliranijih timova. Izduvali za obojicu top targeta, Maddisona i Szoboszlaija.

Pa kad nećete da pretplatite onako bahato, šeički, a svi znaju da imate.

Nego pošteno i pravoverno, sve kako treba, šehada, molitva, milosrđe, hodočašće, i finansijski fer plej :ziga:

Posted

klub mu se vec izvinjava na potpisu

• Haha 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...