Jump to content

Featured Replies

Jel ovde komentarisemo finale LK?

Komentatori Arene od starta krecu jako. U prvoj recenici su utvrdili da je Fiorentina zasluzeno ovde, a da se Vest Hemu ne veruje. U drugoj da je Fiorentinin put bio tezak uz nekoliko provlacenja, dok je Vest Hem dobio 13 utakmica uz jednu neresenu.

Ja gledam ovog celavog Marokanca, on ce vjerovatno u PL

9 minutes ago, kipo said:

Amrabat? Njega su zimus intenzivno povezivali sa LFC, ali ne znam kolika će mu biti cena ovog leta. Možda kao treće od tri planirana pojačanja u veznom redu...

Kakvi majmuni na tribinama :isuse:

2 minutes ago, Weenie Pooh said:

Amrabat? Njega su zimus intenzivno povezivali sa LFC, ali ne znam kolika će mu biti cena ovog leta. Možda kao treće od tri planirana pojačanja u veznom redu...

Da, neko ga pomenuo za Junajted, medju ostalih 186 igraca, pa vidio njegovu skorasnju izjavu kako bi bilo lijepo igrati u PL.

1 minute ago, kipo said:

Kakvi majmuni na tribinama :isuse:

Stoka se raspojasala van PL.

Nadamo se da neće početi staklenim flašama da gađaju igrače

Steta za ovo Jovicevo spavanje u ofsajdu

Gde se denu topic Kup Lepe Brene?

4 minutes ago, John Coltrane said:

Gde se denu topic Kup Lepe Brene?

• Author
1 hour ago, kipo said:

1 hour ago, Weenie Pooh said:

Lik je bio najimpresivniji veznjak na SP, IMHO.

Možda je oprezan sa odlaskom u PL, da se ne opeče kao brat mu Nordin.

Sranje, ništa od nogobulja nakon ovog.

Čestitke forumskim zapadnošunkašima!:nobles:

Edited by Jeremija

• Author

Čestitke navijačima West Hama! :) David Goliath Moyes je pokazao kako se osvajaju trofeji.

Moyes je tako postao peti među menadžerima Evertona u 21.vijeku koji je u karijeri osvajao evropski trofej, kao igrač (Lampard, Koeman), kao trener (Benitez, Moyes) ili oboje (Ancelotti).

Bas onako emotivna proslava. Usrace se WH od para za Rajsa. Ako ga uopste prodaju. Sad je Mojes osvojio jednako titula u Evropi kao Jedinstvo od Fergusona na ovamo. Nista od nogobuljiranja.

Guest
This topic is now closed to further replies.