J.R. Cash Posted June 7, 2023 Posted June 7, 2023 Jel ovde komentarisemo finale LK? Komentatori Arene od starta krecu jako. U prvoj recenici su utvrdili da je Fiorentina zasluzeno ovde, a da se Vest Hemu ne veruje. U drugoj da je Fiorentinin put bio tezak uz nekoliko provlacenja, dok je Vest Hem dobio 13 utakmica uz jednu neresenu. 3
Weenie Pooh Posted June 7, 2023 Posted June 7, 2023 9 minutes ago, kipo said: Ja gledam ovog celavog Marokanca, on ce vjerovatno u PL Amrabat? Njega su zimus intenzivno povezivali sa LFC, ali ne znam kolika će mu biti cena ovog leta. Možda kao treće od tri planirana pojačanja u veznom redu...
kipo Posted June 7, 2023 Posted June 7, 2023 2 minutes ago, Weenie Pooh said: Amrabat? Njega su zimus intenzivno povezivali sa LFC, ali ne znam kolika će mu biti cena ovog leta. Možda kao treće od tri planirana pojačanja u veznom redu... Da, neko ga pomenuo za Junajted, medju ostalih 186 igraca, pa vidio njegovu skorasnju izjavu kako bi bilo lijepo igrati u PL. 1
Profesionalac Posted June 7, 2023 Posted June 7, 2023 1 minute ago, kipo said: Kakvi majmuni na tribinama Stoka se raspojasala van PL. Nadamo se da neće početi staklenim flašama da gađaju igrače 1
renne Posted June 7, 2023 Posted June 7, 2023 4 minutes ago, John Coltrane said: Gde se denu topic Kup Lepe Brene? 1
ArleKino Posted June 7, 2023 Author Posted June 7, 2023 1 hour ago, kipo said: Ja gledam ovog celavog Marokanca, on ce vjerovatno u PL 1 hour ago, Weenie Pooh said: Amrabat? Njega su zimus intenzivno povezivali sa LFC, ali ne znam kolika će mu biti cena ovog leta. Možda kao treće od tri planirana pojačanja u veznom redu... Lik je bio najimpresivniji veznjak na SP, IMHO. Možda je oprezan sa odlaskom u PL, da se ne opeče kao brat mu Nordin. 2
Jeremija Posted June 7, 2023 Posted June 7, 2023 (edited) Čestitke forumskim zapadnošunkašima! Edited June 7, 2023 by Jeremija 5
ArleKino Posted June 7, 2023 Author Posted June 7, 2023 Čestitke navijačima West Hama! David Goliath Moyes je pokazao kako se osvajaju trofeji. Moyes je tako postao peti među menadžerima Evertona u 21.vijeku koji je u karijeri osvajao evropski trofej, kao igrač (Lampard, Koeman), kao trener (Benitez, Moyes) ili oboje (Ancelotti). 1
Baldrick S. Posted June 7, 2023 Posted June 7, 2023 Bas onako emotivna proslava. Usrace se WH od para za Rajsa. Ako ga uopste prodaju. Sad je Mojes osvojio jednako titula u Evropi kao Jedinstvo od Fergusona na ovamo. Nista od nogobuljiranja. 1
Recommended Posts