radisa Posted June 7, 2023 Posted June 7, 2023 Jal' bio u vojsci ili ima medalju sa nekog takmičenja? Da ne bude frka kao sa Sonom...
Baldrick S. Posted June 7, 2023 Posted June 7, 2023 24 minutes ago, radisa said: Jal' bio u vojsci ili ima medalju sa nekog takmičenja? Da ne bude frka kao sa Sonom... Koliko sam video ima izuzeće na osnovu sporta. Treba sa prodje samo bazičnu obuku od par nedelja.
Jeremija Posted June 7, 2023 Posted June 7, 2023 29 minutes ago, radisa said: Jal' bio u vojsci ili ima medalju sa nekog takmičenja? Da ne bude frka kao sa Sonom... Ako se ne varam, i on je bio deo tima kad su osvojili Azijske Igre, tako da verovatno neće biti problema... ako ga kupimo, naravno...
kipo Posted June 7, 2023 Posted June 7, 2023 Mislim da sam negdje vidio da mora odraditi vojsku, sta god to bilo.
Midžeta Posted June 7, 2023 Posted June 7, 2023 12 minutes ago, kipo said: Mislim da sam negdje vidio da mora odraditi vojsku, sta god to bilo. Valjda sportisti i umetnici sluze civilno, samo odrade nekih par nedelja kao osnovnu obuku i dalje im se racuna kao da su civilno sluzili, to je neka vrsta izuzeca tamo 2
Weenie Pooh Posted June 7, 2023 Posted June 7, 2023 Pišu da će da odsluži na brzinu pre nego što ga pošalju u mančesterske rovove. Odličan transfer :(
Jeremija Posted June 7, 2023 Posted June 7, 2023 (edited) Quote It is understood that the need to strengthen Erik ten Hag’s squad has played a major role in the Sheikh’s latest and final move. He is keen to complete the takeover and arm the Dutch manager with significant funds ahead of the new season. Edited June 7, 2023 by Jeremija
ducca Posted June 7, 2023 Posted June 7, 2023 1 hour ago, copkillah said: 35 miliona funti To je cena pošto neće pucati penale inače bi bilo 55m 1
Sandens Posted June 7, 2023 Posted June 7, 2023 50 minutes ago, Jeremija said: još jedan šejk™ u premiershipu, brilliant.
Weenie Pooh Posted June 7, 2023 Posted June 7, 2023 1 minute ago, John Coltrane said: @Weenie Pooh daj mi broj nekog dobrog arabiste Evo: 786. To je broj koji predstavlja izraz "Bismillah", ništa ti drugo u životu ne treba, wallahi. Štampaj ga na dresu odmah.
Weenie Pooh Posted June 7, 2023 Posted June 7, 2023 Još samo ovo pa neću više, glupav mi je taj "vidite kako smo malo platili" fleks ali ima smešnih mimova:
Recommended Posts