John Coltrane Posted May 25, 2023 Posted May 25, 2023 Već smo pominjali 30 jun kao deadline za Čelskijeve "knjige". Ameri moraju popeglati bar deo onoga što su potrošili, a odakle početi nego od igrača iz njihove akademije čiji bi izlazni transfer bio "čista zarada". Mauntu sledeće godine ističe ugovor, a videli smo kako su poslovali kad su tražili zamene za Rudigera i Kristensena koji su prošlo leto otišli na free - Fofana, Kulibali i Badiašile su koštali kao Mbape. Pričalo se da je Marina htela da mu da novi ugovor, pre nego je Roman Abramovič morao da proda klub, a 1 od glavnih razloga je bio njegova mala plata od samo 100k Ł nedeljno što je daleko od onoga što su primali prvotimci. Pretpostavljam da je Maunt samo prvi u nizu igrača koje će mediji u narednih mesec dana seljakati od kluba do kluba.
John Coltrane Posted May 25, 2023 Posted May 25, 2023 Bilo bi dobro da ne potežemo Rašu, neka ga nek odmori za Vembli. Zanimljivo mi je vraćanje Marisala u 11 obzirom kako ga je kulovski izveo u 56minutu.
Baldrick S. Posted May 25, 2023 Posted May 25, 2023 Ne zaboravite da se i Neimar Jr. pominje po kuloarima za Jedinstvo. Doduse, bila bi samo pozajmica ali kapiram da bi i godinu dana bilo dovoljno da razjebe klub
John Coltrane Posted May 25, 2023 Posted May 25, 2023 23 minutes ago, Zlurad said: Ne zaboravite da se i Neimar Jr. pominje po kuloarima za Jedinstvo. Doduse, bila bi samo pozajmica ali kapiram da bi i godinu dana bilo dovoljno da razjebe klub To je samo buva.
ArleKino Posted May 25, 2023 Author Posted May 25, 2023 Neymar se spominje milion godina kao to neko senzacionalno pojačanje Uniteda jer ga 1) mogu platiti i 2) bili su ranijih godina ludi da ga dovedu. ETH se ratosiljao Ronalda, tim je od toga profitirao i sad bi Neymarov dolazak bio totalno mimo logike.
Jeremija Posted May 25, 2023 Posted May 25, 2023 Neverovatno kako Casemiro ima killer instinct koji naši strelci (nažalost) nemaju...
John Coltrane Posted May 25, 2023 Posted May 25, 2023 A u sunce ti jebem, pa ovo je valjda 5ti put da iznose igrače a da sudija ni faul ne svirne/ne pokaže karton.
Jeremija Posted May 25, 2023 Posted May 25, 2023 11 minutes ago, John Coltrane said: A u sunce ti jebem, pa ovo je valjda 5ti put da iznose igrače a da sudija ni faul ne svirne/ne pokaže karton. Gadna povreda, ali barem meni je delovalo da nije bilo neke (zle) namere...
John Coltrane Posted May 25, 2023 Posted May 25, 2023 6 minutes ago, Jeremija said: Gadna povreda, ali barem meni je delovalo da nije bilo neke (zle) namere... Mislim na izostanak sudijske reakcije a ne na postojanje namere.
Recommended Posts