Baldrick S. Posted January 28, 2023 Posted January 28, 2023 I ja sam bio zapanjen kad sam ga video veceras. Sa onim dresom ridinga i koliki je, lakse mu je bilo da krene da igra rugby.
kipo Posted January 29, 2023 Posted January 29, 2023 2 hours ago, dragance said: Carroll još igra??? Nece igrati neko vrijeme.
Weenie Pooh Posted January 29, 2023 Posted January 29, 2023 Izgleda obećavajuće peglanje sa Brightonom u kupu od prvog minuta, trčanje i agresija i po jedan goalline clearance na obe strane. Ali evo, dok ovo pišem, usporili su i jedni i drugi.
Weenie Pooh Posted January 29, 2023 Posted January 29, 2023 Najbolja akcija koju su odigrali cele sezone, Salah sam pred golmanom, šalje loptu metar pored stative
John Coltrane Posted January 29, 2023 Posted January 29, 2023 (edited) Salah ni 1na1 ne rešava edit: a ruka Keite?! Edited January 29, 2023 by John Coltrane
ArleKino Posted January 29, 2023 Author Posted January 29, 2023 @Weenie Pooh Kamo "hvala" što smo ansetlovali Caiceda, omogućili vam da prođete Brighton i odbranite FA Kup u epskom finalu protiv Sekte (biće 1-0, strijelac Darwin)? 1
Weenie Pooh Posted January 29, 2023 Posted January 29, 2023 6 minutes ago, John Coltrane said: edit: a ruka Keite?! Slučajno kačio, na pola terena. Fino su završili kontru. Videćemo da li mogu da izdrže u ovom stilu, zabrnjava to što vremešni Thiago najviše pritiska a ostali uglavnom gledaju. Konate najbolji za sada.
Weenie Pooh Posted January 29, 2023 Posted January 29, 2023 Viško ceni da je Dunk the Lunk kandidat da se jednog dana stadion nazove po njemu Ajd što se to u Engleskoj u principu ne radi, ali šta čini Dunka legendom kluba koja tako nešto zaslužeje? Pa eto, rođen je u Brajtonu.
ArleKino Posted January 29, 2023 Author Posted January 29, 2023 10 minutes ago, Weenie Pooh said: Viško ceni da je Dunk the Lunk kandidat da se jednog dana stadion nazove po njemu Ajd što se to u Engleskoj u principu ne radi, ali šta čini Dunka legendom kluba koja tako nešto zaslužeje? Pa eto, rođen je u Brajtonu. Rekorder po broju autogolova. Ne znam da li je uspio stići Carragherovih 7 u 300-400 utakmica manje, znam da je imao 6 oko 180-i-neke utakmice.
John Coltrane Posted January 29, 2023 Posted January 29, 2023 24 minutes ago, Weenie Pooh said: Slučajno kačio, na pola terena. Prethodilo je akciji iz koje je pao gol. Nismo jednom videli da VAR vrati malo više u nazad. No dobro, zabava ne izostaje kako god se završi, može X i da ostane.
Weenie Pooh Posted January 29, 2023 Posted January 29, 2023 (edited) 25 minutes ago, ArleKino said: Rekorder po broju autogolova. Ne znam da li je uspio stići Carragherovih 7 u 300-400 utakmica manje, znam da je imao 6 oko 180-i-neke utakmice. Mogu away end da nazovu po njemu. Carragher i Škrtel i dalje vode, 7 je rekord za jedan klub a ukupno je neprikosnoven Richard Dunne koji je zalilao 10 komada za četiri različita kluba. Velika propuštena šansa kad su Spursi nazvali novi stadion besmislenim "Tottenham Hotspur"; 1 Carra zabio četiri puta za njih, a u celoj karijeri samo tri za LFC. Edited January 29, 2023 by Weenie Pooh
Weenie Pooh Posted January 29, 2023 Posted January 29, 2023 Višković se čudi što Robertsona nema mnogo u napadu Samo šest meseci mu je trebalo da uoči da LFC više ne igra ono što je godinama igrao.
Weenie Pooh Posted January 29, 2023 Posted January 29, 2023 "Izuzetno korektan fudbaler je Fabinho,,," Ali ovi napadi LFC u drugom poluvremenu, gde sva tri centralna veznjaka odu na bok i nešto se kao dodaju međusobno na 10 metara dok ne izgube loptu i ostave cca 50 metara brisanog prostora iza sebe, šta to koji moj treba da predstavlja? Neka nova Lijndersova minijatura?
Recommended Posts