Weenie Pooh Posted January 22, 2023 Posted January 22, 2023 A posle kažu, nume Wan-Bissaka da odigra na nivou 1 Alexander-Arnolda
JohnnyD Posted January 22, 2023 Posted January 22, 2023 Kako Arsenal lako dolazi u sesnaest protivnika, to je poezija, i to sa vecinom svojih igraca. Ovaj Weghorst ce unistiti Manchester, sta ce taj drvoseca njima nije mi jasno.
John Coltrane Posted January 22, 2023 Posted January 22, 2023 Just now, Weenie Pooh said: A posle kažu, nume Wan-Bissaka da odigra na nivou 1 Alexander-Arnolda Loše su se kretali posle prekida, koji će kurac AVB na levoj stativi. A Nketia dva puta ulazi u 16m pre nego DDG izvede loptu, Tejlor ga dva puta opominje - nije realno da baš ne zna pravila?!
Weenie Pooh Posted January 22, 2023 Posted January 22, 2023 1 minute ago, John Coltrane said: Loše su se kretali posle prekida, koji će kurac AVB na levoj stativi. To su neke stručne taktičke zamisli, nije za obične smrtnike da znaju zašto bekovi menjaju strane kod svakog protivničkog kornera, sa koje kod strane dolazio. (Ja gledam Robertsona i TAA kako to rade već godinama, i dalje ne kapiram u čemu je poenta.)
John Coltrane Posted January 22, 2023 Posted January 22, 2023 Veghorst 35min nijednu nije glavom spustio saigračima.
levi Posted January 22, 2023 Posted January 22, 2023 ladno ste doveli onog dvometraša što ga je Mesi napušio na svetskom prvenstvu? pa jel dotle došlo
Pokojni Ruxin Posted January 22, 2023 Posted January 22, 2023 4 minutes ago, levi said: ladno ste doveli onog dvometraša što ga je Mesi napušio na svetskom prvenstvu? pa jel dotle došlo pozajmica iz brnlija koji ga dovukao prošle zime da izrazito neuspešno zameni chrisa wooda
kipo Posted January 22, 2023 Posted January 22, 2023 Ne moze presing sa Veghorstom, morace Garnaco u igru i bice to bolje. Vise brine sto Saka pruza pasove kroz noge Mektominiju.
Midžeta Posted January 22, 2023 Posted January 22, 2023 (edited) Cemu sluzi Veghorst? Koja je njegova poenta? Mislim ja sam daleko od strucne, ali realno lik nema smisla nikakvog Edited January 22, 2023 by Midgeta
kipo Posted January 22, 2023 Posted January 22, 2023 Pa da primi i spusti loptu i eventualno postigne pogodak kad se juri rezultat. Bice od koristi, treba takav profil. Nego je Marsijal povrijedjen, a on se solidno kretao bez lopte.
John Coltrane Posted January 22, 2023 Posted January 22, 2023 19 minutes ago, levi said: ladno ste doveli onog dvometraša što ga je Mesi napušio na svetskom prvenstvu? pa jel dotle došlo 7 minutes ago, Midgeta said: Cemu sluzi Veghorst? Koja je njegova poenta? Mislim ja sam daleko od strucne, ali realno lik nema smisla nikakvog Ideja je da odvuče nekog od branića™ koji jure za Rašom i Entonijem, ono kao kad Mitra čuvaju dvojica 1
Recommended Posts