Jump to content

Featured Replies

Image

• Replies 8.5k
  • Views 337.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• ArleKino
    ArleKino

1.Manchester City - prošle sezone sam napisao da nemaju devetku svjetske klase, ali su svejedno zabili 99 golova. Ove sezone su nabavili najdevetkiju™ devetku koja postoji i koja je srušila sve golget

• Arsenal je redak primer u danasnjem fudbalu da se treneru daje sansa na duze staze - Arteta bi bio oteran do sad sto puta u bilo kom drugom klubu iz kluba petice, ali ga je Arsenal ispostovao vec 3 go

• johan nagel
    johan nagel

Какав гол Тилеманса   https://dubz.co/v/j1kgqy

Posted Images

Solidan signing, pravi pepovski zadnji vezni, svršavaće britanski mediji po njemu obilato. Ja se lično ne bih žalio da izbaci Rodrija iz tima, ali ko mene pita...

• Author

Eriksen potpisuje za Man United. Samo čovjek koji je pobijedio smrt ne preza od takvog izazova.

On u stvari planira u penziju skoro, a gde ćeš boljeg tima od Mančester Junajteda za otići u penziju iz. 

20 minutes ago, ArleKino said:

Eriksen potpisuje za Man United. Samo čovjek koji je pobijedio smrt ne preza od takvog izazova.

Jesil zadovoljan Zezusom.

1 hour ago, ArleKino said:

Bruno se seli na klupu do septembra.

• Author
43 minutes ago, Milošica said:

Jesil zadovoljan Zezusom.

Ne znam šta bih rekao. Uvijek sam smatrao da je Pep luđak što mu ne igra Agüero week in and out kad je dostupan umjesto što over-Pepuje sa Jesusom i drugim lažnim devetkama.

Po profilu se uklapa u Artetin Arsenal - mlad, do 25 godina, presing na zadnju liniju, link-up play, Arteta ga je koučovao™ u Cityju, ogromno iskustvo igranja u Premiershipu... Znači, na papiru idealno pojačanje.

Problem je u tome što ja ne vidim u njemu igrača koji će pretvarati remije u pobjede i poraze u remije/pobjede, ali ni golgetersku mašinu od 25 golova (mjesto u Ligi prvaka smo izgubili od tima koji ima dvije gol-mašine).

Eriksonu sigurno nije obecano mjesto u prvih 11, tako da je vjerujem zbog plate izabrao ManU ispred Brentforda a nakon svega sta su uradili za njega. Nisam odusevljen nacinom na koji se radi ali ajde da mu vidimo platu i kakav ce biti tim posle svega. Savrsen inace da podijeli minutazu s Brunom dok je ovaj u kanalu.

Ja sam se nadao Eriksenu u Newcastleu ali koliko shvatam, vezni red više nije prioritet.

Eno neki belosvetski tviter novinari objavljuju da je NUFC zapeo za Moussu Diabyja iz Bayer Leverkusena, i da su već započeli pregovore.

• Author
7 minutes ago, Bandito said:

Ja sam se nadao Eriksenu u Newcastleu ali koliko shvatam, vezni red više nije prioritet.

Eno neki belosvetski tviter novinari objavljuju da je NUFC zapeo za Moussu Diabyja iz Bayer Leverkusena, i da su već započeli pregovore.

U Newcastleu uspješno izbjegavaju zamku kjupiarisanja™ i dovođenja igrača za PES, po reputaciji. Mogli bi imati jednu finu stress-free sezonu na St James Parku.

:nobles:

4 hours ago, Sundance Kid said:

joao palhinha potpisao za fulham. vrhunsko pojacanje za njih.

Gde je sve otislo, kad je Fulham sportski bolja opcija za Palhinha od Sevilje + sto Spanci nisu u stanju ni da isprate platu, koju su ponudili Englezi.

1 hour ago, ArleKino said:

U Newcastleu uspješno izbjegavaju zamku kjupiarisanja™ i dovođenja igrača za PES, po reputaciji. Mogli bi imati jednu finu stress-free sezonu na St James Parku.

Ako dovedemo Diabyja, Tielemansa i Armanda Broju, mislim i ja da se može kickbackovati i uživati u finoj sezoni sa završnicom na nekom 6-8. mestu na tabeli.

Jako čudan osećaj za nekog ko navija za Newcastle.

2 hours ago, kipo said:

Eriksonu sigurno nije obecano mjesto u prvih 11, tako da je vjerujem zbog plate izabrao ManU ispred Brentforda a nakon svega sta su uradili za njega. Nisam odusevljen nacinom na koji se radi ali ajde da mu vidimo platu i kakav ce biti tim posle svega. Savrsen inace da podijeli minutazu s Brunom dok je ovaj u kanalu.

Ja cekam da vidim sta ce sa Kristinom biti, ako ode mislim da se tu otvara puno prostora da se Bruno opet razmase, mozda cak i kao lazna devetka. U tom slucaju ce brzo on iz kanala, ne sumnjam.

1 hour ago, goofs said:

Ja cekam da vidim sta ce sa Kristinom biti, ako ode mislim da se tu otvara puno prostora da se Bruno opet razmase, mozda cak i kao lazna devetka. U tom slucaju ce brzo on iz kanala, ne sumnjam.

Ja čekam da vidim reakcije Ronaldoljubitelja kad on zapali, Bruno voskresne, a MUFC počne opet da igra fudbal. Da li će i dalje tvrditi da je dolazak Ronalda bio prava stvar jer golovi i prodaja dresova? Za revival prosto pripišu zasluge ETH i voze dalje?

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout