Arthur Kirkland Posted July 7, 2022 Posted July 7, 2022 Ako dodje Raduljica, dovodimo Celafuta 1 za trenera, nema sta
harper lee Posted July 7, 2022 Posted July 7, 2022 2 minutes ago, Arthur Kirkland said: Ako dodje Raduljica, dovodimo Celafuta 1 za trenera, nema sta Ma, to za Raduljicu se neko zajebavao, falsifikovao tvit onog grckog novinara koji obicno daje vesti o transferima. Covic i Raduljica su se rastali u prilicno neprijateljskim uslovima, tesko da bi Raduljica pristao da igra u njegovom klubu.
April Posted July 7, 2022 Posted July 7, 2022 Imam osećaj da će KKCZ ove godine da razigrava Miškovu ergelu. Ne mora to da bude loše, ali uopšte. Do oktobra ima ohoho
Arthur Kirkland Posted July 7, 2022 Posted July 7, 2022 27 minutes ago, harper said: Ma, to za Raduljicu se neko zajebavao, falsifikovao tvit onog grckog novinara koji obicno daje vesti o transferima. Covic i Raduljica su se rastali u prilicno neprijateljskim uslovima, tesko da bi Raduljica pristao da igra u njegovom klubu. Mislim da je konflikt produzen i zbog one izjave o FMP. Voleo bih da si u pravu,mada sam cuo ovu informaciju sa vise strana. Videcemo narednih dana
hrkljush boys_2 Posted July 7, 2022 Posted July 7, 2022 Nedovic je realno dobro pojacanje, rijetki su prangijasi koji su i defanzivne zvijeri. Nadam se da je vijest o Raduljici glupost, samo nam.jos ta spodoba fali. Ono fino bi bilo da se prvo.doveo trener, pa onda igraci. A mozda se i doveo, ko ce Ćokiju znati..
Milosh76 Posted July 7, 2022 Posted July 7, 2022 Po tviteru krenula prica da je Raduljica "uslov" da Kalinic ostane u klubu. Ne znam da li je za ili 1
Nikodije Posted July 7, 2022 Posted July 7, 2022 Lol najjače da bi Kalina postavljao kao uslov za ostanak da mu dovedu tog lelemuda 2
Ratamahatta Posted July 8, 2022 Posted July 8, 2022 Gde je Rasko Katic, on da bude 'mesto Cirbesa, Radulja 'mesto Kuzmica Je l' se secate kad su Radulja i Kuz bili centri Panatinaikosa, ljudski maksimum krilo a picka celava 1 trener?
Ros Posted July 8, 2022 Author Posted July 8, 2022 8 hours ago, assignment said: Spominje se da je Jaka Blazic blizu povratka... moze. jos vasa, gudura i stime
Joe D Posted July 8, 2022 Posted July 8, 2022 10 hours ago, garmonbozia said: Sve se nema, a dovodi se starter evroligaške ekipe. a vec ih imamo petoricu 4 2
Recommended Posts