Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2022/23

Ros

Recommended Posts

Posted

Ako dodje Raduljica, dovodimo Celafuta 1 za trenera, nema sta :D

Posted
2 minutes ago, Arthur Kirkland said:

Ako dodje Raduljica, dovodimo Celafuta 1 za trenera, nema sta :D

Ma, to za Raduljicu se neko zajebavao, falsifikovao tvit onog grckog novinara koji obicno daje vesti o transferima. Covic i Raduljica su se rastali u prilicno neprijateljskim uslovima, tesko da bi Raduljica pristao da igra u njegovom klubu.

Posted

Imam osećaj da će KKCZ ove godine da razigrava Miškovu ergelu.

Ne mora to da bude loše, ali uopšte. 

Do oktobra ima ohoho

Posted
27 minutes ago, harper said:

Ma, to za Raduljicu se neko zajebavao, falsifikovao tvit onog grckog novinara koji obicno daje vesti o transferima. Covic i Raduljica su se rastali u prilicno neprijateljskim uslovima, tesko da bi Raduljica pristao da igra u njegovom klubu.

Mislim da je konflikt produzen i zbog one izjave o FMP. Voleo bih da si u pravu,mada sam cuo ovu informaciju sa vise strana. Videcemo narednih dana

Posted

Nedovic je realno dobro pojacanje, rijetki su prangijasi koji su i defanzivne zvijeri. Nadam se da je vijest o Raduljici glupost, samo nam.jos ta spodoba fali. Ono fino bi bilo da se prvo.doveo trener, pa onda igraci. A mozda se i doveo, ko ce Ćokiju znati..

Posted

Po tviteru krenula prica da je Raduljica "uslov" da Kalinic ostane u klubu.  Ne znam da li je za :isuse:  ili :lol:

• Haha 1
Posted

Lol najjače da bi Kalina postavljao kao uslov za ostanak da mu dovedu tog lelemuda

• +1 2
Posted

Zar Kalinic nije u Valensiji?

Posted

Ako Jovanovic bude trener da se ne ljubimo.

• +1 1
Posted

Spominje se da je Jaka Blazic blizu povratka... 

Posted

Gde je Rasko Katic, on da bude 'mesto Cirbesa, Radulja 'mesto Kuzmica

Je l' se secate kad su Radulja i Kuz bili centri Panatinaikosa, ljudski maksimum krilo a picka celava 1 trener? 

Posted
8 hours ago, assignment said:

Spominje se da je Jaka Blazic blizu povratka... 

moze.

jos vasa, gudura i stime

Posted
10 hours ago, garmonbozia said:

Sve se nema, a dovodi se starter evroligaške ekipe.

a vec ih imamo petoricu

• +1 4
  • Haha 2
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...