Nikodije Posted July 7, 2022 Posted July 7, 2022 1 minute ago, Milošica said: Raduljica...Da ne jurite vi Saleta Djordjevica? Ako dovedemo Jokića igraće nam četvorku
Joe D Posted July 7, 2022 Posted July 7, 2022 dovodimo saleta da kazemo kako nismo ni zeleli da vratimo kalinica
theanswer Posted July 7, 2022 Posted July 7, 2022 19 minutes ago, Milosh76 said: Kakvu, kad niko nije potpisao jos uvek? Mozda Kalinic ostane, pa Nedovic, pa 2-3 razbijaca i pipaca table... ko zna sta ce se desavati. Nije proslo ni nedelju dana otkako je otisao Radonjic... strpljenja Po tebi ni Radonjić još nije otišao. 1
Milosh76 Posted July 7, 2022 Posted July 7, 2022 Po tebi ni Radonjić još nije otišao. Kad naucis da citas, javi se, ali me nemoj vise citirati. I nemoj pisati lazi i izmisljotine, bar jednom u zivotu. 1 1
pbg12345 Posted July 7, 2022 Posted July 7, 2022 22 minutes ago, Joe D said: (nekada) zalizani bajicev pomocnik, marko barac. nemam nesto da potkrepim taj stav, samo moj osecaj. vlada mi nekako prosek. ako je uopste tacno da ce on biti trener. kakav sad vlada, zar se ne pise o ex treneru fmp i cibone vladimiru? meni se inace javilo da ce on biti trener cim je nagovesteno da radonjic odlazi
Arthur Kirkland Posted July 7, 2022 Posted July 7, 2022 Ovo je Covicev roster, buduci trener Jovanovic se pita koliko i ja. Raduljica jbt, Kuzmicu vrati se molim te 1
FPLS Posted July 7, 2022 Posted July 7, 2022 55 minutes ago, theanswer said: Ovakvu ekipu vam ne bih ni ja sastavio Rano je za ocenu, nijedan starter se ne zna. Aj nek bude da je Nedovic izvestan i to je za sad to. Za Raduljicu sve i da je tacno, dovodi se kao asset u privoljavanju Kalinica da ostane i bice deo ekipe koliko i Cirbes prosle sezone. 1
Joe D Posted July 7, 2022 Posted July 7, 2022 Bas ce Raduljica penzioner da privoli Kalinica da ostane, covek bi da igra takmicarsku kosarku. 1
Lord Stef Posted July 7, 2022 Posted July 7, 2022 Gotivim ja Nemanju, tezak ludak ali sto ume da natrpa... ali jel' sastavio on jednu sezonu bez neke teze povrede u poslednjih recimo 6-7 godina? 1
harper lee Posted July 7, 2022 Posted July 7, 2022 Covic iskoristio guzvu dok nema trenera da ispuni svoju staru zelju i vrati Nedovica. 1
Nikodije Posted July 7, 2022 Posted July 7, 2022 3 godinice, mashallah. a posto cemo promeniti jedno pet trenera u te tri godine valjda ce nekom nedovic biti po volji.
Recommended Posts