Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2022/23

Ros

Recommended Posts

Posted
1 minute ago, Milošica said:

Raduljica...Da ne jurite vi Saleta Djordjevica? :D

Ako dovedemo Jokića igraće nam četvorku

Posted

dovodimo saleta da kazemo kako nismo ni zeleli da vratimo kalinica

Posted
19 minutes ago, Milosh76 said:

Kakvu, kad niko nije potpisao jos uvek?

Mozda Kalinic ostane, pa Nedovic, pa 2-3 razbijaca i pipaca table... ko zna sta ce se desavati. Nije proslo ni nedelju dana otkako je otisao Radonjic... strpljenja

Po tebi ni Radonjić još nije otišao. 

• +1 1
Posted

Po tebi ni Radonjić još nije otišao. 
Kad naucis da citas, javi se, ali me nemoj vise citirati.

I nemoj pisati lazi i izmisljotine, bar jednom u zivotu.
  • Haha 1
  • -1 1
Posted
22 minutes ago, Joe D said:

(nekada) zalizani bajicev pomocnik, marko barac. nemam nesto da potkrepim taj stav, samo moj osecaj. vlada mi nekako prosek. 

ako je uopste tacno da ce on biti trener. 

kakav sad vlada, zar se ne pise o ex treneru fmp i cibone vladimiru?

meni se inace javilo da ce on biti trener cim je nagovesteno da radonjic odlazi :fantom:

Posted

Čačanin je Vlade, sa e.

Posted

Ovo je Covicev roster, buduci trener Jovanovic se pita koliko i ja. Raduljica jbt, Kuzmicu vrati se molim te

• +1 1
Posted
55 minutes ago, theanswer said:

Ovakvu ekipu vam ne bih ni ja sastavio 

Rano je za ocenu, nijedan starter se ne zna. Aj nek bude da je Nedovic izvestan i to je za sad to. Za Raduljicu sve i da je tacno, dovodi se kao asset u privoljavanju Kalinica da ostane i bice deo ekipe koliko i Cirbes prosle sezone.

• +1 1
Posted

Bas ce Raduljica penzioner da privoli Kalinica da ostane, covek bi da igra takmicarsku kosarku.

• +1 1
Posted

Gotivim ja Nemanju, tezak ludak ali sto ume da natrpa... ali jel' sastavio on jednu sezonu bez neke teze povrede u poslednjih recimo 6-7 godina?

• +1 1
Posted

Covic iskoristio guzvu dok nema trenera da ispuni svoju staru zelju i vrati Nedovica.:D

• +1 1
Posted

3 godinice, mashallah. a posto cemo promeniti jedno pet trenera u te tri godine valjda ce nekom nedovic biti po volji.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...