elementary Posted November 17, 2022 Posted November 17, 2022 Utakmica je zabavna koliko je nekvalitetna. Ovde ima mnogo "glupih" igrača ,mora se ovde zameniti bar nekoliko igrača.Verovatno izgubimo u zadnjoj sekundi...Sent from my YAL-L21 using Tapatalk 1
Ratamahatta Posted November 17, 2022 Posted November 17, 2022 Pravi faul sad, nemoj tricu da primimo Bolje da resavamo sami, ili u produzetak da idemo s igracem vise u pevcu 1
elementary Posted November 17, 2022 Posted November 17, 2022 Pametno faul, ipak sedi trener na klupi. Nece valjda braniti sa ekipom koju trenira jedan dan Jebote ako je ovo mrtva lopta haha.Kako smo ovo ovako sakati izvukli ,svaka čast. Mora ovde mnogo da se radi .Sent from my YAL-L21 using Tapatalk 1
salerokada Posted November 17, 2022 Posted November 17, 2022 (edited) Oni nisu dali poene u poslednjih 3-4 minuta. U stvari jesu bacanja. Ali poslednja 4 minuta 13:2 za nas. Edited November 17, 2022 by salerokada
Ratamahatta Posted November 17, 2022 Posted November 17, 2022 Pa Dobricu ispala lopta pre faula Kakva kaubojstina Ima posla ovde za drakulu, pobedismo uprkos Dobricu, Petrusu i Bentilu, vagon sranja su napravili, Ivanovic takodje ali ih je bar napunio 1 2
elementary Posted November 17, 2022 Posted November 17, 2022 Oni nisu dali poene u poslednjih 3-4 minuta. U stvari jesu bacanja. Ali poslednja 4 minuta 13:2 za nas.Totalno suprotno od prošle godine kad smo igrali do zadnja 2 minuta Sent from my YAL-L21 using Tapatalk
pantelia Posted November 17, 2022 Posted November 17, 2022 Vox forum pao a ovde mrtvo more Nikad cigani od vas 1
assignment Posted November 17, 2022 Posted November 17, 2022 Meni najjači utisak disciplinske vere prema Vildozi, i uspelo je treneru zbog pobede... Ili sam ja nešto natripovao...
Joe D Posted November 17, 2022 Posted November 17, 2022 gledam pbp. jel moguce da je ovom burazeru parkeru ona taraba od ponsa na parketu za zadnji napad i zavrsava na bacanjima?
Ratamahatta Posted November 17, 2022 Posted November 17, 2022 Meni je najveci utisak Nedovic, odlicno je odigrao kraj, prso sam kad je Bentil ispustio ono Zajebani su ovi, otkinuce dosta tekmi jacima Ali nasi napadi Svi stoje osim ovog s loptom 2
levi Posted November 17, 2022 Posted November 17, 2022 nije ni on verovao da će naši da pomisle da prave faul suviše je dobro ispalo ako je bio plan da ovaj primi loptu da bi ga faulirali, a još luđe ako je Luka improvizovao u trenutku
goofs Posted November 17, 2022 Posted November 17, 2022 Ispratih sam finis utakmice: - Nedara rola ko gospodin za izjednacenje - Nedara baca 3p airball - crnjo baca 3p airball - Bentil masi 3p, Mitar skace u napadu, sudije solomonski sude mrtvu - jbes mi sve najcudnije podbacivanje koje sam video ikada, skace Mitrovic i lik 30cm nizi od njega, Zvezdini igraci se postavljaju kao da zonski brane...sesnaesterac u fudbalu. Lopta ide jako i nikome u aut, koketira se sa zgazenom aut linijom, pa zgazenom linijom za pola - na kraju Nedara rutinski o tablu - brz faul na slabom suteru slobodnjaka, dobar 'maut Ivanovica - dva promasena i onda drugo solomonsko sudjenje mrtve, prvo jos i da prodje, ali ovo je delovalo kao faul - crnjo skace bolje ali baca u bunar, Dobric hvata loptu - Dobricu lopta ispada u aut, ali ga crnjo lansira zajedno sa njom, faul, security pridrzava Dobrica - u tom trenutku ustaje xy simpatizer sa stolice da nekome opsti sa familijom, security ostavlja Dobrica i trci ka njemu - dva bacanja i kraj utakmice 1 5
lord_s Posted November 17, 2022 Posted November 17, 2022 Ne znam cime bi mogli da budete zadovoljni sem pobedom. A i to je ok, moze dosta psiholoski da znaci igracima. Uvek kada gledam Nedovica imam utisak da je mogao da ima toliko bolju karijeru, da ga nisu povrede sputavale.
Eladan Posted November 17, 2022 Posted November 17, 2022 Узели су ми 3 године живота, али смо се својски извикали и навијали. Микуто пресрећан, па и ја са њим 4
Recommended Posts