lord_s Posted June 27, 2023 Posted June 27, 2023 46 minutes ago, shimpr said: Panatinaikos zainteresovan za Partizanov marketing Ovo bi vec bio ozbiljan udarac Jel se probudio kep da demantuje ove nocasnje atake na stabilnost kluba
goofs Posted June 27, 2023 Posted June 27, 2023 1 hour ago, Nikodije said: To Makabi ima odavno, samo se prepiše od njih uh, ne bi verovao sta sve ima u svetu odavno, pa kad nasi krenu da "samo prepisuju" nastane kurslus i rasulo. probao beerfest prosle godine da prepise cashless sistem naplate, napravili su takvu govnariju i za posetioce i za izlagace.
Jimmy Kowalski Posted June 27, 2023 Posted June 27, 2023 42 minutes ago, lord_s said: Ovo bi vec bio ozbiljan udarac Jel se probudio kep da demantuje ove nocasnje atake na stabilnost kluba Ostoja: Ne dam marketinski sektor! 1
copkillah Posted June 27, 2023 Posted June 27, 2023 11 minutes ago, goofs said: uh, ne bi verovao sta sve ima u svetu odavno, pa kad nasi krenu da "samo prepisuju" nastane kurslus i rasulo. probao beerfest prosle godine da prepise cashless sistem naplate, napravili su takvu govnariju i za posetioce i za izlagace. Pa dobro, valjda je Partizan ozbiljniji od Beerf.... Ovaj, ništa.
lord_s Posted June 27, 2023 Posted June 27, 2023 Sad citam oko Mirotica i da apparently nece pristati na raskid ugovora te da ce naplatiti Barsi citav racun Mozda Ostoyah ipak ima rezon kada kaze da Punterov 'potpis' ipak jos nije ozvanicen Sada malo zbilja - nisam toliko opcinjen Kevinom koliko je cinjenica da se nasa igra nekako gradila oko njega i njegovih sposobnosti da igra 1vs1, poentira iz teskih i naizgled nemogucih pozicija, usmerava fokus odbrane na njega, etc, etc. Mislim da je takvog faktor-igraca zaista tesko zameniti te da je 'pomocno osoblje' ipak malo lakse uklopiti u goreopisani nacin i sistem igre. Drugim recima, mislim da su svi ostali Kamerunci nesto lakse zamenljivi nego Punter 2
smooth.Op Posted June 27, 2023 Posted June 27, 2023 4 minutes ago, copkillah said: Pa dobro, valjda je Partizan ozbiljniji od Beerf.... Ovaj, ništa. Mi smo team Lovefest 3
J.R. Cash Posted June 27, 2023 Posted June 27, 2023 2 hours ago, shimpr said: Panatinaikos zainteresovan za Partizanov marketing Partizanov marketing odabrao Barselonu. 33 minutes ago, lord_s said: Sada malo zbilja - nisam toliko opcinjen Kevinom koliko je cinjenica da se nasa igra nekako gradila oko njega i njegovih sposobnosti da igra 1vs1, poentira iz teskih i naizgled nemogucih pozicija, usmerava fokus odbrane na njega, etc, etc. Mislim da je takvog faktor-igraca zaista tesko zameniti te da je 'pomocno osoblje' ipak malo lakse uklopiti u goreopisani nacin i sistem igre. Drugim recima, mislim da su svi ostali Kamerunci nesto lakse zamenljivi nego Punter Slazem se da ce biti najteze zameniti Pantera. Pre svih on, pa Ledej uz Lesora (u vecem delu sezone) su bili kicma tima. Zanima me zasto nisi opcinjen njegovom igrom, jer ovo sto je odigrao u dve najvaznije serije u poslednjih 13 godina je retko vidjeni spektakl.
Heaviside Posted June 27, 2023 Posted June 27, 2023 Odličan je bio stvarno, očekivano je tražen. Ako ode i Ledej to će već biti mini renoviranje tima. Ne znam jedino zašto je ova serija toliko važnija od prošlogodišnje kada je sada izvesnije nego što je tada bilo da i poraženi igra EL, al ajde.
lord_s Posted June 27, 2023 Posted June 27, 2023 18 minutes ago, J.R. Cash said: Partizanov marketing odabrao Barselonu. Slazem se da ce biti najteze zameniti Pantera. Pre svih on, pa Ledej uz Lesora (u vecem delu sezone) su bili kicma tima. Zanima me zasto nisi opcinjen njegovom igrom, jer ovo sto je odigrao u dve najvaznije serije u poslednjih 13 godina je retko vidjeni spektakl. avesto sam se izrazio, hteo sam da kazem da ja licno nemam problem ako odluci da ode i unovci dobre igre (da, odigrao je vrhunsku sezonu), jer je to nesto na sta smo vec navikli u proslosti, i iako je bio kapiten i neki odredjeni level sinergije sa navijacima je postojao, ja nisam na tom nivou da sa te strane njegov odlazak dozivljavam kao tragediju Sto ne menja cinjenicu koliko je bitan bio na terenu kao nosilac igre i opcija #1 skoro uvek kada je bio na parketu
Milošica Posted June 27, 2023 Posted June 27, 2023 (edited) Zašto o Kevinu pišete kao da je otišao? Edited June 27, 2023 by Milošica 2
kud u maglu Simoviću Posted June 27, 2023 Posted June 27, 2023 madar nije pozvan od bostona na letnju ligu @Heaviside odakle ta izvesnost da oba finalista abe naredne sezone igraju el. sada ima više interesenata od potencijalnih mesta
Heaviside Posted June 27, 2023 Posted June 27, 2023 Svaka konkretnija vest na tu temu je bila da ostaju isti učesnici uz najave play in turnira u budućnosti. Možda nisam upućen. Al svejedno, nema neke bitne razlike u važnosti prošlogodišnje i ove serije u trenucima njihovog odigravanja.
Heaviside Posted June 27, 2023 Posted June 27, 2023 13 minutes ago, lord_s said: avesto sam se izrazio, hteo sam da kazem da ja licno nemam problem ako odluci da ode i unovci dobre igre (da, odigrao je vrhunsku sezonu), jer je to nesto na sta smo vec navikli u proslosti, i iako je bio kapiten i neki odredjeni level sinergije sa navijacima je postojao, ja nisam na tom nivou da sa te strane njegov odlazak dozivljavam kao tragediju Sto ne menja cinjenicu koliko je bitan bio na terenu kao nosilac igre i opcija #1 skoro uvek kada je bio na parketu Meni deluje da mu je lepo u Partizanu i da neće otići za malo više para. Ako ode za mnogo više onda se nema šta zameriti ni njemu ni vašem marketingu. 3
goofs Posted June 27, 2023 Posted June 27, 2023 Nisam fan play-ina, ni onog americkog, a pogotovo u EL.
Heaviside Posted June 27, 2023 Posted June 27, 2023 11 minutes ago, goofs said: Nisam fan play-ina, ni onog americkog, a pogotovo u EL. Izjavio Matijeunas da razmišljaju da uvedu već od ove sezone.
Recommended Posts