Jump to content

KKPFC u epizodi 22/23 "It's coming home"

Featured Replies

da sačekam(o) zeleno svetlo od @theanswer

• Replies 12.3k
  • Views 692.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• šta ja znam. danas sam tatu sahranio. preminuo je pre nekoliko dana. tako da imam strogo lični razlog zbog koga me je minula volja za utakmicom i utakmicama u ovom periodu.   onda se desilo

• @Ted kad se bude za 20 godina prisećao ove sezone, to će izgledati negde ovako Trener nam je bio Saša Obradović, a glavni igrači Francuz Eskort, Novozelanđanin Egzit, Zek Zek Dadumle Lebtejebo Ge

• održao sam obećanje......sekund jedan nisam gledao   gledao sam Šerloka Holmsa, seriju.....od 20 do 23h

Posted Images

jos malo da se radujemo. ne koramo da zurimo sa rosterom za sledecu sezonu ko nekadasnje komsije

• Popular Post

Izgleda da je panatinaikos zainteresovan za pantera, ledeja, lesora, nanelija, papapetrua, madara, egzuma, smajlija, aleksu, trifu, andjusica, tristana, koprivicu, trenera obradovica, ostoju, zorana savica, cempija, tegeltiju i malog drezgica

Ne znam čemu relativizacija ovog Smajlijeg pevanja. To što je to ranije radio Kalinić ili Jaka, nije nikakvo opravdanje. To je ružno i sramota za jednog vrhunskog sportistu. Obradović to treba da osudi kao što je onomad osudio izjavu Dalasa Mura o FMP-u.

Per reči o finalnoj seriji. Zaslužena titula i bolje igra u sve 3 utakmice u Areni. Drago mi je što je konačno prekinuta dominacija Zvezde, ali ni blizu nisam bio emotivno investiran u odnosu na seriju protiv Reala. Tu je propuštena šansa da se uradi nešto veliko, možda i ode do samog kraja... ABA liga u ovakvom izdanju mi nije nešto zanimljiva, preveliki jaz između večitih i ostatka lige, znalo se još na početku ko će biti u finalu. Onda ova natezanja oko kalendara, pa i sama finalna serija gde je ponovo bilo dosta nesportskih stvari. Što se EL i naredne sezone tiče, na papiru imamo 2 tima u top 10,a u praksi nema neke stabilnosti i sve zavisi od volje jednog čoveka da ulupa milione evra u 2 kluba kako bi svi bili srećni i zadovoljni.

On 24. 6. 2023. at 9:24, shimpr said:

Izgleda da je panatinaikos zainteresovan za pantera, ledeja, lesora, nanelija, papapetrua, madara, egzuma, smajlija, aleksu, trifu, andjusica, tristana, koprivicu, trenera obradovica, ostoju, zorana savica, cempija, tegeltiju i malog drezgica

A olimpiakos nam 'odvodi' sva vidjena pojacanja - Milutinova, Vilijams Gosa, Dimitrijevica, Lucica i Doru Panteli za pr'a

I za Čegija.

On 24. 6. 2023. at 9:42, BWA said:

I za Čegija.

I za shimpra. Pr.

Ne može, potpisao je već za Ana RS.

kud ne odvedu i Rajka i Radu

Postoje indicije da Panter ostaje.

Sprema se i jedna detonacija koja će doći u KKP iz jedne od bivših jugoslovenskih republika. 

Edited by garmonbozia

Hezonja?

On 24. 6. 2023. at 11:53, Filozof manijak said:

Hezonja?

jok, ovaj voli da soli

IMG_7121.jpeg.bea11b0c96d0b6ef3b2a041854295b57.jpeg

:fantom:

Klemen Prepelic?

On 24. 6. 2023. at 11:59, kud u maglu Simoviću said:

jok, ovaj voli da soli

IMG_7121.jpeg.bea11b0c96d0b6ef3b2a041854295b57.jpeg

:fantom:

brt moj zna ❤️

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout