Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KKPFC u epizodi 22/23 "It's coming home"

Featured Replies

14 hours ago, Lord Stef said:

Zvanicno smo podneli zahtev za ulazak u Evroligu. Ne znam sta da mislim, s jedne strane, it's coming home, s druge strane, koliko zasluzujes da je igras ako nisi uspeo da u direktnom dvoboju pobedis ekipu koja tu istu EL godinama igra rekreativno i bez konkretnijih rezultata. 

Ma ko ga jebe, daj tu Evroligu ovamo!

U direktnom dvoboju ste ispali i od ekipe koja tursku ligu igra rekreativno. Al šta vas boli kurac.

IMG_20220611_132330.jpg

• Replies 12.3k
  • Views 720.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• šta ja znam. danas sam tatu sahranio. preminuo je pre nekoliko dana. tako da imam strogo lični razlog zbog koga me je minula volja za utakmicom i utakmicama u ovom periodu.   onda se desilo

• @Ted kad se bude za 20 godina prisećao ove sezone, to će izgledati negde ovako Trener nam je bio Saša Obradović, a glavni igrači Francuz Eskort, Novozelanđanin Egzit, Zek Zek Dadumle Lebtejebo Ge

• održao sam obećanje......sekund jedan nisam gledao   gledao sam Šerloka Holmsa, seriju.....od 20 do 23h

Posted Images

šta si ovim postom hteo reći?

Just now, kud u maglu Simoviću said:

šta si ovim postom hteo reći?

Pa da ne treba da budete žalosni što vas je pobedio tim koji evroligu igra rekreativno, može se ispasti i od prosečnog turskog tima. To je sport.

17 minutes ago, Nikodije said:

U direktnom dvoboju ste ispali i od ekipe koja tursku ligu igra rekreativno. Al šta vas boli kurac.

IMG_20220611_132330.jpg

Na tvom mestu, ne bih se razbacivao slikama srpskih košarkaših pregalaca iz perioda dok su bili u Fenerbahčeu...

22 minutes ago, Nikodije said:

Pa da ne treba da budete žalosni što vas je pobedio tim koji evroligu igra rekreativno, može se ispasti i od prosečnog turskog tima. To je sport.

Pa to sam i rekao.

Nisi pomenuo prosečan turski tim.

Nikodije je neraspoložen zato što ćemo igrati EL i jer smo ih marketinški prevazišli.

I on shvata da je pitanje momenta kad ce se to reflektovati na parketu.

1 minute ago, BWA said:

Nikodije je neraspoložen zato što ćemo igrati EL i jer smo ih marketinški prevazišli.

I on shvata da je pitanje momenta kad ce se to reflektovati na parketu.

Konačno jedan grobar koji je i dalje ok lik

8 minutes ago, Nikodije said:

Lol, tri pasusa srdžbe, "bio si ok lik" lol. Slika je samo kao ilustracija da sve ide svojim tokom, šta sad, nije se ušlo u EL na terenu, ući će se za zelenim stolom, nije smak sveta, kao što je lord i rekao.

A pošto se zajebavam sa svojima mogu da se zajebavam i sa vama. To mi daje pravo, zato moje zajebancije nisu za ban. To tako treba da funkcioniše.

Ne vredi, odmah se vidi se za koga navijaš. Samo bi da uvodiš neka svoja nepisana pravila i tvrdiš da to tako treba da bude...

Just now, Nikodije said:

Lol, tri pasusa srdžbe, "bio si ok lik" lol. Slika je samo kao ilustracija da sve ide svojim tokom, šta sad, nije se ušlo u EL na terenu, ući će se za zelenim stolom, nije smak sveta, kao što je lord i rekao.

A pošto se zajebavam sa svojima mogu da se zajebavam i sa vama. To mi daje pravo, zato moje zajebancije nisu za ban. To tako treba da funkcioniše.

Ma tvoja stvar, radi šta hoćeš. Došao si u kategoriju onog sirotog midla koga niko ni ne čita, ne komentariše, ni ne kažnjava. I on misli da je kul i da se zajebava.

Znao sam da će nam se zatvaranje rsb-a obiti o glavu.

36 minutes ago, Mark Rothko said:

Ma tvoja stvar, radi šta hoćeš. Došao si u kategoriju onog sirotog midla koga niko ni ne čita, ne komentariše, ni ne kažnjava. I on misli da je kul i da se zajebava.

Znao sam da će nam se zatvaranje rsb-a obiti o glavu.

Mnogo više si ti rsb profil nego ja ako rsb uzmemo kao parametar za navijačku isključivost i netrpeljivost. 

Edited by Nikodije

Odlicno zezanje na ovom novom kkp topicu. 

Zaista ne mogu da zamislim nista bolje nego da ispadnemo od Burse pa izgubimo u finalu ABA i onda nakon 10god napredne Srbije snagom naseg marketinga dobijemo Lajsens tj Wc i to samo zato jer pacovi iz jurolig nemaju koga da pozovu da popune takmicenje...  Jos da se kapiten negde skloni... verovatno previse trazim.

Iduci upis samo ako/ kada dobijemo Vajld. Ja imam neke kao pozitivne info ali nista naravno nije gotovo, da li ce u poslednjem trenutku da se zaustavi nalog za placanje negde na Andricu valjda se nece zagubiti... sa srecom!

3 minutes ago, mozzer said:

Odlicno zezanje na ovom novom kkp topicu. 

Zaista ne mogu da zamislim nista bolje nego da ispadnemo od Burse pa izgubimo u finalu ABA i onda nakon 10god napredne Srbije snagom naseg marketinga dobijemo Lajsens tj Wc i to samo zato jer pacovi iz jurolig nemaju koga da pozovu da popune takmicenje...  Jos da se kapiten negde skloni... verovatno previse trazim.

Iduci upis samo ako/ kada dobijemo Vajld. Ja imam neke kao pozitivne info ali nista naravno nije gotovo, da li ce u poslednjem trenutku da se zaustavi nalog za placanje negde na Andricu valjda se nece zagubiti... sa srecom!

ako je vas marketing toliko jak, valjda su u stanju da ne zagube nalog za placanje.

• Author

Meni zanimljivo kad je izašao ovaj Željkov klip. 

4 minutes ago, nenad said:

ako je vas marketing toliko jak, valjda su u stanju da ne zagube nalog za placanje.

Bas tako 😁

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.