Nikodije Posted June 11, 2022 Posted June 11, 2022 14 hours ago, Lord Stef said: Zvanicno smo podneli zahtev za ulazak u Evroligu. Ne znam sta da mislim, s jedne strane, it's coming home, s druge strane, koliko zasluzujes da je igras ako nisi uspeo da u direktnom dvoboju pobedis ekipu koja tu istu EL godinama igra rekreativno i bez konkretnijih rezultata. Ma ko ga jebe, daj tu Evroligu ovamo! U direktnom dvoboju ste ispali i od ekipe koja tursku ligu igra rekreativno. Al šta vas boli kurac. 1
Nikodije Posted June 11, 2022 Posted June 11, 2022 Just now, kud u maglu Simoviću said: šta si ovim postom hteo reći? Pa da ne treba da budete žalosni što vas je pobedio tim koji evroligu igra rekreativno, može se ispasti i od prosečnog turskog tima. To je sport. 1 1
*edited by mod Posted June 11, 2022 Posted June 11, 2022 17 minutes ago, Nikodije said: U direktnom dvoboju ste ispali i od ekipe koja tursku ligu igra rekreativno. Al šta vas boli kurac. Na tvom mestu, ne bih se razbacivao slikama srpskih košarkaših pregalaca iz perioda dok su bili u Fenerbahčeu... 5
Lord Stef Posted June 11, 2022 Posted June 11, 2022 22 minutes ago, Nikodije said: Pa da ne treba da budete žalosni što vas je pobedio tim koji evroligu igra rekreativno, može se ispasti i od prosečnog turskog tima. To je sport. Pa to sam i rekao.
BWA Posted June 11, 2022 Posted June 11, 2022 Nikodije je neraspoložen zato što ćemo igrati EL i jer smo ih marketinški prevazišli. I on shvata da je pitanje momenta kad ce se to reflektovati na parketu. 3 1
Nikodije Posted June 11, 2022 Posted June 11, 2022 1 minute ago, BWA said: Nikodije je neraspoložen zato što ćemo igrati EL i jer smo ih marketinški prevazišli. I on shvata da je pitanje momenta kad ce se to reflektovati na parketu. Konačno jedan grobar koji je i dalje ok lik 1 1
*edited by mod Posted June 11, 2022 Posted June 11, 2022 8 minutes ago, Nikodije said: Lol, tri pasusa srdžbe, "bio si ok lik" lol. Slika je samo kao ilustracija da sve ide svojim tokom, šta sad, nije se ušlo u EL na terenu, ući će se za zelenim stolom, nije smak sveta, kao što je lord i rekao. A pošto se zajebavam sa svojima mogu da se zajebavam i sa vama. To mi daje pravo, zato moje zajebancije nisu za ban. To tako treba da funkcioniše. Ne vredi, odmah se vidi se za koga navijaš. Samo bi da uvodiš neka svoja nepisana pravila i tvrdiš da to tako treba da bude...
Mark Rothko Posted June 11, 2022 Posted June 11, 2022 Just now, Nikodije said: Lol, tri pasusa srdžbe, "bio si ok lik" lol. Slika je samo kao ilustracija da sve ide svojim tokom, šta sad, nije se ušlo u EL na terenu, ući će se za zelenim stolom, nije smak sveta, kao što je lord i rekao. A pošto se zajebavam sa svojima mogu da se zajebavam i sa vama. To mi daje pravo, zato moje zajebancije nisu za ban. To tako treba da funkcioniše. Ma tvoja stvar, radi šta hoćeš. Došao si u kategoriju onog sirotog midla koga niko ni ne čita, ne komentariše, ni ne kažnjava. I on misli da je kul i da se zajebava. Znao sam da će nam se zatvaranje rsb-a obiti o glavu. 1 1
Nikodije Posted June 11, 2022 Posted June 11, 2022 (edited) 36 minutes ago, Mark Rothko said: Ma tvoja stvar, radi šta hoćeš. Došao si u kategoriju onog sirotog midla koga niko ni ne čita, ne komentariše, ni ne kažnjava. I on misli da je kul i da se zajebava. Znao sam da će nam se zatvaranje rsb-a obiti o glavu. Mnogo više si ti rsb profil nego ja ako rsb uzmemo kao parametar za navijačku isključivost i netrpeljivost. Edited June 11, 2022 by Nikodije
mozzer Posted June 11, 2022 Posted June 11, 2022 Odlicno zezanje na ovom novom kkp topicu. Zaista ne mogu da zamislim nista bolje nego da ispadnemo od Burse pa izgubimo u finalu ABA i onda nakon 10god napredne Srbije snagom naseg marketinga dobijemo Lajsens tj Wc i to samo zato jer pacovi iz jurolig nemaju koga da pozovu da popune takmicenje... Jos da se kapiten negde skloni... verovatno previse trazim. Iduci upis samo ako/ kada dobijemo Vajld. Ja imam neke kao pozitivne info ali nista naravno nije gotovo, da li ce u poslednjem trenutku da se zaustavi nalog za placanje negde na Andricu valjda se nece zagubiti... sa srecom! 2
nenad Posted June 11, 2022 Posted June 11, 2022 3 minutes ago, mozzer said: Odlicno zezanje na ovom novom kkp topicu. Zaista ne mogu da zamislim nista bolje nego da ispadnemo od Burse pa izgubimo u finalu ABA i onda nakon 10god napredne Srbije snagom naseg marketinga dobijemo Lajsens tj Wc i to samo zato jer pacovi iz jurolig nemaju koga da pozovu da popune takmicenje... Jos da se kapiten negde skloni... verovatno previse trazim. Iduci upis samo ako/ kada dobijemo Vajld. Ja imam neke kao pozitivne info ali nista naravno nije gotovo, da li ce u poslednjem trenutku da se zaustavi nalog za placanje negde na Andricu valjda se nece zagubiti... sa srecom! ako je vas marketing toliko jak, valjda su u stanju da ne zagube nalog za placanje. 1
theanswer Posted June 11, 2022 Author Posted June 11, 2022 Meni zanimljivo kad je izašao ovaj Željkov klip. 1
mozzer Posted June 11, 2022 Posted June 11, 2022 4 minutes ago, nenad said: ako je vas marketing toliko jak, valjda su u stanju da ne zagube nalog za placanje. Bas tako 😁 1
Recommended Posts