theanswer Posted November 29, 2022 Author Posted November 29, 2022 (edited) 1 minute ago, garmonbozia said: Komplikovano je to. Ali onda mu hrkljuš boys ne bi lajkovao komentar koji nema veze ni sa čim Edited November 29, 2022 by theanswer 2 1
garmonbozia Posted November 29, 2022 Posted November 29, 2022 (edited) Inače, vrlo lako se ne dobije ban za preskakanje tarabe. Normalno iskažeš mišljenje, ako vidiš da nema vajde i da kreću rasprave ko je više SNS i kako je Ledej namerno povredio Ivanovića, odustaneš od dalje rasprave i to je to. Ne mora se braniti mišljenje do ujutru. ima normalnih ljudi na obe strane za normalnu raspravu, što je valjda i poenta foruma, a ne samo da se zabijamo u svoj babl. Edited November 29, 2022 by garmonbozia 7 1
copkillah Posted November 29, 2022 Posted November 29, 2022 1 minute ago, shimpr said: Lepo rečeno, idemo na komšijski topic preko tarabe ili na kapiju? 2
snooker Posted December 1, 2022 Posted December 1, 2022 (edited) Vujosevic je godinama toliko mlatio o vaznosti karaktera. U mojoj skromnoj glavi je nedostatak tog osnovnog "karaktera" tima ono sto mi najvise smeta u ovom Zeljkovom KKP, i to vidim kao jedan od root problema. Edited December 1, 2022 by snooker typo
Orle Zmajević Posted December 1, 2022 Posted December 1, 2022 (edited) Meni smeta trenutacni nedostatak centra.Sa tri visoka, bez Lesora i Smajlija, bicemo u velikim problemima i u ovim utakmicama koje su moranje da se dobiju u EL i ABA. Edited December 1, 2022 by Orle Zmajević
Ted Posted December 1, 2022 Posted December 1, 2022 meni smeta što je u toku SP u fudbalu pa me smara da se zamajavam sa košarkom. naročito u danima kada su raspleti po grupama i eliminaciona faza srećno večeras.....i da se niko ne povredi, dosta je bilo. gledaću kad se završi SP 4 1
Ted Posted December 1, 2022 Posted December 1, 2022 samo napred.....ja kažem što mislim, ne što je popularno 3
lord_s Posted December 1, 2022 Posted December 1, 2022 Ziv nisam da vidim na sta cemo liciti ako Lesor i Smajlaga ne budu mogli na parket i kako cemo spreciti Dubljevica da nas ne siluje kroz reket
Kreator Posted December 1, 2022 Posted December 1, 2022 Protiv koga igramo sledeći meč u Aba ligi? Budućnost?
Recommended Posts