Jump to content

KKPFC u epizodi 22/23 "It's coming home"

Featured Replies

• Author
1 minute ago, garmonbozia said:

Komplikovano je to. 

Ali onda mu hrkljuš boys ne bi lajkovao komentar koji nema veze ni sa čim 

Edited by theanswer

Inače, vrlo lako se ne dobije ban za preskakanje tarabe. Normalno iskažeš mišljenje, ako vidiš da nema vajde i da kreću rasprave ko je više SNS i kako je Ledej namerno povredio Ivanovića, odustaneš od dalje rasprave i to je to. Ne mora se braniti mišljenje do ujutru. 

ima normalnih ljudi na obe strane za normalnu raspravu, što je valjda i poenta foruma, a ne samo da se zabijamo u svoj babl. 

Edited by garmonbozia

Lepo rečeno, idemo na komšijski topic

1 minute ago, shimpr said:

Lepo rečeno, idemo na komšijski topic

preko tarabe ili na kapiju?

Fino, kulturno, eno idi vidi 

Očekujem reakciju™ sutra. 

Vujosevic je godinama toliko mlatio o vaznosti karaktera. U mojoj skromnoj glavi je nedostatak tog osnovnog "karaktera" tima ono sto mi najvise smeta u ovom Zeljkovom KKP, i to vidim kao jedan od root problema.

Edited by snooker
typo

Meni smeta trenutacni nedostatak centra.Sa tri visoka, bez Lesora i Smajlija, bicemo u velikim problemima i u ovim utakmicama koje

su moranje da se dobiju u EL i ABA.

Edited by Orle Zmajević

meni smeta što je u toku SP u fudbalu pa me smara da se zamajavam sa košarkom. naročito u danima kada su raspleti po grupama i eliminaciona faza

srećno večeras.....i da se niko ne povredi, dosta je bilo. gledaću kad se završi SP

Svi po jedan minus za Teda.

samo napred.....ja kažem što mislim, ne što je popularno :)

Ted je stari nogometofil.

Ziv nisam da vidim na sta cemo liciti ako Lesor i Smajlaga ne budu mogli na parket i kako cemo spreciti Dubljevica da nas ne siluje kroz reket

Protiv koga igramo sledeći meč u Aba ligi? Budućnost?

Da

Guest
This topic is now closed to further replies.