Jump to content

KKPFC u epizodi 22/23 "It's coming home"

Featured Replies

PPP ima neku cudnu konstituciju, uopste ne izgleda kao kosarkas. Jak k'o konj, a cudno rasporedjen, ima duplo jace noge od Lazica, a vizuelno mi izgleda kao da je 190 a ne 205

• Author
28 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

Kada nema veru u svoj sut, a nikad nije ni bio elitni suter, logicno da ce mu i procenti biti niski. Ali mi ne trpimo zbog toga, jer smo do sada bili vrlo efikasna ekipa. Prica o njegovoj odbrani je reakcija na brojne postove u kojima se on apostrofira kao najvece razocarenje i promasaj u ekipi. Ono nivo Kuruca. A to sustinski znaci da smo mogli komotno sve utakmice da odigramo bez njega i to se ne bi odrazilo na nasu igru i rezultate. Ja sam siguran da bi.

Odrazilo bi se naravno ali to ne znači da za sad nije promašaj. Jer bismo sigurno doveli nekog drugog na njegovo mesto. 

Just now, Plajvi said:

PPP ima neku cudnu konstituciju, uopste ne izgleda kao kosarkas. Jak k'o konj, a cudno rasporedjen, ima duplo jace noge od Lazica, a vizuelno mi izgleda kao da je 190 a ne 205

Dolazimo do zakljucka da i konj ima duplo jace noge od Lazica. Konj, Papapetru i Lazic jake noge, a poena nula

Just now, shimpr said:

Dolazimo do zakljucka da i konj ima duplo jace noge od Lazica. Konj, Papapetru i Lazic jake noge, a poena nula

1382195_579212762126252_1089633572_n.jpg

Лазић је овај десно :s_d:

Mozzart sport kaže da je Smajlaga pokidao tetivu definitivno. 

Pretpostavljam da prenose ono sto je sinoc Tegi javio.

Iako nije u skladu sa propisima™, prenosim sta je napisao lik sa drugog foruma koji je pricao sa Smajlijem danas u vozu:

Baš sam hteo da napišem da bi ljudi iz Madrida ovu situaciju mogli brutalno da iskoriste i da pokažu omraženom protivniku kako je to biti pravi domaćin. 

Kasnije ću vam već pisati kako je sve prošlo i kako sam uz puno sreće ušao. Stvarno su bili debili. 

Što se tiče Tegi ekskluzive, svi su smoreni, slušaju muziku i čačkaju telefone, nisam hteo da ih smaram. 

Ali zato Tegi kao da ima mrave u bulji, samo se šećka, gleda valjda nekog da smara. 😄

Jedino sam Smajlija pitao kako je i baš se vidi da je srećan što će moći da igra i što nije ozbiljnija povreda. 

Samo gornji deo prsta mu je zamotan i ne izgleda kao juče. 

1 minute ago, Jimmy Kowalski said:

Ali zato Tegi kao da ima mrave u bulji, samo se šećka, gleda valjda nekog da smara. 😄

Tegi je kao Goran Miletic u Kenguru.

Verovatno nisam jedini koji ce procitati češka umesto šećka..

Нисам баш стручњак за прсте и повреде истих али није баш деловало наивно оно синоћ. Рекао бих да би било чудо да одмах сутра игра али ко зна можда грешим.

Just now, johan nagel said:

Нисам баш стручњак за прсте и повреде истих али није баш деловало наивно оно синоћ. Рекао бих да би било чудо да одмах сутра игра али ко зна можда грешим.

Ali si strucnjak za dva prsta.

e do kurca

:isuse:

baxuz.

bas mi jeo smailagica.

taman se oporavio.

Guest
This topic is now closed to further replies.