Filozof manijak Posted October 7, 2022 Posted October 7, 2022 Ne, pravi prevod je Bigdicked Strawberry 1
Joe D Posted October 7, 2022 Posted October 7, 2022 Just now, goofs said: Ne znam nista o tome, ovo vidim samo kao nas odgovor na Raduljicu u Zvezdi odgovor na raduljicu bi bilo da potpisete milenka tepica ili tako nesto. kuridza je kosarkas u ovom trenutku, a nije ni los kosarkas. 1 1
*edited by mod Posted October 7, 2022 Posted October 7, 2022 5 minutes ago, Joe D said: odgovor na raduljicu bi bilo da potpisete milenka tepica ili tako nesto. kuridza je kosarkas u ovom trenutku, a nije ni los kosarkas. A zna i trojku da ubode. Mada nešto nisam ubeđen da ćemo ga gledati.
Jimmy Kowalski Posted October 7, 2022 Posted October 7, 2022 16 minutes ago, Ted said: jel se tako na engleskom piše Jagodić-Kuridža? nema ništa od toga. Željko jurio ko lud al džaba. kad čitam portale ja ne znam kad Željsko stiže da drži trenig, pošto stalno jurca nekoga. možda zato slabije igramo i treba nam vremena da uđemo u formu. Odakle ti to da Zeljko vodi treninge? To sve rade pomocnici. Zato i nemamo krstenu akciju.. 1 1
BWA Posted October 7, 2022 Posted October 7, 2022 5 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Odakle ti to da Zeljko vodi treninge? To sve rade pomocnici. Zato i nemamo krstenu akciju.. Naravno. To je praksa još iz vremena kad je Dule ladio jaja, a Gasic sve radio.
lord_s Posted October 7, 2022 Posted October 7, 2022 1 hour ago, BWA said: Naravno. To je praksa još iz vremena kad je Dule ladio jaja, a Gasic sve radio. Pa nije bas da je ladio jaja, cekicao je igrace ispred stanova da vidi kada se vracaju iz provoda, a manjem broju pazljivo selektiranih je citao knjigu pored kreveta da brze zaspu. 2 1
BWA Posted October 7, 2022 Posted October 7, 2022 Dobro, to smo apsolvirali. Ostaje da se vidi kako će pomoćnici odraditi posao večeras na premijeri.
BWA Posted October 7, 2022 Posted October 7, 2022 Ne ulazi u razmatranje. Isuviše jeftin što ga u startu diskvalifikuje. 1
Nikodije Posted October 7, 2022 Posted October 7, 2022 (edited) Platilo bi se i obeštećenje sportskim prijateljima iz Podgorice, što bi podiglo cenu na prihvatljiv nivo. Edited October 7, 2022 by Nikodije 1
April Posted October 7, 2022 Posted October 7, 2022 Danas posetili Milojev Dom u Padinjaku. Upravnik Sportskog centra je 1 Ćume. Ništa nije slučajno: 1
Recommended Posts