kud u maglu Simoviću Posted October 5, 2022 Posted October 5, 2022 On 4.10.2022. at 23:54, Milošica said: @Gale Super post, osim sto mislim da Glas ima neki problem, bez obzira na evidentan napadacki potencijal. evo sad čitam na nekom portalu da smo u berlinu bez tri povređena igrača, aleksa, smajli i glas wtf bio je zdrav u nedelju https://sportske.net/vest/kosarka/obradovic-bez-trojice-u-berlinu-a-onda-otkrio-sta-ocekuje-imaju-jednog-izuzetnog-igraca-476564?fbclid=IwAR06wwmMeoZ8mfG5yg_bGelWgBTyJ5-BfWeASX2YdnqMAzF5jSsh_cJPKvs
Jimmy Kowalski Posted October 5, 2022 Posted October 5, 2022 Nije Glas ponovo povredjen, nego mu je bolje da ovde trenira umesto da putuje sa ekipom, kako bi se brze vratio u zadovoljavajucu formu.
April Posted October 6, 2022 Posted October 6, 2022 On 4.10.2022. at 23:44, Gale said: Prvi put sam gledao Glasa, ono malo što sam video je da je bek koji ume da sam sebi izgradi poziciju za šut, što je nestvarna retkost, i ne kapiram šta ne valja pa je zapravo 13-i igrač. Voleo bih da ga gledam više na terenu. Ja mislim da niko na topiku to ne razume već godinu dana. Žoc ga je baš ukanalio. Tristan je najveći talenat u ekipi, ali neko mora da mu usitni korak. Trči kao da ne igra košarku. 1
kud u maglu Simoviću Posted October 6, 2022 Posted October 6, 2022 7 minutes ago, April said: Ja mislim da niko na topiku to ne razume već godinu dana. Žoc ga je baš ukanalio. jedini smisleni zaključak koji mogu da izvučem je da žoc taj gregorov skil ne smatra još uvek da je na nivou el sa akcentom na još uvek to se ja nadam 1
Jimmy Kowalski Posted October 6, 2022 Posted October 6, 2022 Zeljko nema nijedan jedini razlog da bilo kog igraca ukanaljuje™. Trener je taj koji zna sve vrline i mane svakog igraca, koji provodi sa njima po ceo dan. Imao je Glas dobrih (pre svega napadackih) utakmica prosle sezone, a imao je i losih kada nista nije mogao da pogodi i kada nije donosio dobre odluke. Te oscilacije su sasvim normalne, on je i dalje neiskusan, ali je radan momak koji verujem da ce napredovati.. 6
garmonbozia Posted October 6, 2022 Posted October 6, 2022 3 hours ago, April said: Žoc ga je baš ukanalio. jes baš ga ukanalio, uzeo ga iz jebenog Dinamika i davao mu solidne minute 1
April Posted October 6, 2022 Posted October 6, 2022 Just now, garmonbozia said: jes baš ga ukanalio, uzeo ga iz jebenog Dinamika i davao mu solidne minute Pa nije ga baš uzeo da učini drugarima Mali je pokidao na pripremama, izgledao je kao Danilović 2.0
J.R. Cash Posted October 6, 2022 Posted October 6, 2022 1 minute ago, April said: Pa nije ga baš uzeo da učini drugarima Bukvalno to je uradio.
garmonbozia Posted October 7, 2022 Posted October 7, 2022 (edited) zar nije onaj lik rekao kako ga je željko jurio po berlinu i da on nikako nije hteo u partizan "Od ostalih vesti, Žoc je pre 2-3 nedelje lično zvao Kuridžu u KKP, ovaj se učtivo zahvalio i odbio." Edited October 7, 2022 by garmonbozia 1 1
Ted Posted October 7, 2022 Posted October 7, 2022 (edited) 29 minutes ago, goofs said: povezuju nas sa Strawberry-Dicksonom jel se tako na engleskom piše Jagodić-Kuridža? nema ništa od toga. Željko jurio ko lud al džaba. kad čitam portale ja ne znam kad Željsko stiže da drži trenig, pošto stalno jurca nekoga. možda zato slabije igramo i treba nam vremena da uđemo u formu. Edited October 7, 2022 by Ted 2
goofs Posted October 7, 2022 Posted October 7, 2022 Da, ali iskljucivo na PPPu Ne znam nista o tome, ovo vidim samo kao nas odgovor na Raduljicu u Zvezdi 1
Recommended Posts