Jump to content

FK RADNIČKI NIŠ 22/23

Featured Replies

Medojević ima ugovor do maja sledeće godine sa AEL-om. Ako nije Jojić, koji nam realno ne treba možda bi mogli da budu Filip Kusić (doduše cvajta) ili Aleksandar Ignjovski

Edited by cvetanovic17

2 minutes ago, cvetanovic17 said:

Medojević ima ugovor do maja sledeće godine sa AEL-om. Ako nije Jojić, koji nam realno ne treba možda bi mogli da budu Filip Kusić (doduše cvajta) ili Aleksandar Ignjovski

Ignjovski beše štoper...?

Just now, Constantin said:

Ignjovski beše štoper...?

Više bekovski igrač, 1,75 visok..

• Author
19 minutes ago, cvetanovic17 said:

Više bekovski igrač, 1,75 visok..

Zadnji vezni a snalazi se levo i desno kao bek

Zadnji vezni i bek. Omiljeni igrač Ace informacije [emoji16]

Sent from my YAL-L21 using Tapatalk

Pred dogovorom su s Čupićem...Stefanom ...da vidimo šta može da krene "naopako"...

22 hours ago, cvetanovic17 said:

Stefan Čupić možda? 

Prizvao sam ga :thumbup:

Nije nam rekao Tončev iz koje Bundes lige pojačanje. Iz Austrijske..i oni igraju nekakvu Bundes ligu. Nama je Pejović došao iz Premijer lige....BiH...

Nije li Spiridonović možda, Austrijska Bundesliga?

1 hour ago, Constantin said:

Pred dogovorom su s Čupićem...Stefanom ...da vidimo šta može da krene "naopako"...

Dokaz da se okreću od  stava VISOK GOLMAN....1.87 je Čupićeva visina i sasvim korektna za golmana. Ekstremna visina kod golmana ga sputava za srednje i niske lopte.

• Author
32 minutes ago, Gradina said:

Dokaz da se okreću od  stava VISOK GOLMAN....1.87 je Čupićeva visina i sasvim korektna za golmana. Ekstremna visina kod golmana ga sputava za srednje i niske lopte.

Los golman moze da bude 1.87 i nece da brani srednje i niske.

Borjan je 1.96, Najbolji svetski golmani su uglavnom preko 1.90.  Ima ih naravno i nizih.

Onaj u Mancester 2.00 mozda je i visi isto golman Real Madrida.

Nas Dujmovic je 1.92 cini mi se i slab u skoku i nesiguran u istrcavanjima i izbijanju visokih lopti. Trebalo bi da ih jede.

Cume skroz korektan golman. Bolji od ove dvojice zajedno mada sam vise voleo da dodje neki dugajlija 😁

Edited by MaErAkLoIJA

25 minutes ago, MaErAkLoIJA said:

Los golman moze da bude 1.87 i nece da brani srednje i niske.

Borjan je 1.96, Najbolji svetski golmani su uglavnom preko 1.90.  Ima ih naravno i nizih.

Onaj u Mancester 2.00 mozda je i visi isto golman Real Madrida.

Nas Dujmovic je 1.92 cini mi se i slab u skoku i nesiguran u istrcavanjima i izbijanju visokih lopti. Trebalo bi da ih jede.

Cume skroz korektan golman. Bolji od ove dvojice zajedno mada sam vise voleo da dodje neki dugajlija 😁

Ter Stegen, Oblak, Pepe REINA, Svilar,Skorupski,Arizabalaga,Ederson, Ortega,David de Hea, Keylor Navas,Lopez.....svi izmedju 1,85-1,88

Ni jedan od njih nije išo da bodri crvene na Rajka. Zato su uspeli.

Sent from my MI 6 using Tapatalk

Guest
This topic is now closed to further replies.