Gradina Posted May 11, 2023 Share Posted May 11, 2023 19 minutes ago, Constantin said: Nemaju razlog da ga drže u pritvoru. Posle 48 sati ide kod sudije . Teška telesna povreda . Može da ga zadrži sudija jer za TTP kazna je ZATVOR Link to comment
Gradina Posted May 11, 2023 Share Posted May 11, 2023 2 minutes ago, zikaPantelej said: Ja rekoh u par navrata da ako gledamo mozak naših igrača, goru ekipu nismo skoro imali... po navikama, načinu života, razmišljanju itd... Samo sam mislio da je Rosić malo iznad ovih ostalih... Profesionalni fudbaler ili bilo koji sportista, A reprezentativac (ma kakav bio..) na uzlaznoj putanji, pred transferom praktično, ovako nešto ne sme ni u ludilu da dozvoli sebi... Sam sebi je usrao motku... Već je imao ispade vani pa je kasnila registracija. Pisao sam ja tada o tome Link to comment
Gradina Posted May 11, 2023 Share Posted May 11, 2023 Društvo Rosiću je pravio Marko Djurišić. To sve treba najuriti. U 2 noću po gradu. . . Link to comment
Constantin Posted May 11, 2023 Share Posted May 11, 2023 15 minutes ago, Gradina said: Posle 48 sati ide kod sudije . Teška telesna povreda . Može da ga zadrži sudija jer za TTP kazna je ZATVOR Pa jeste, ima sudija mogućnost da ga drži do 30 dana, ali za ovo neće.... Link to comment
Constantin Posted May 11, 2023 Share Posted May 11, 2023 Navodno su ih ovi presreli i rekli im da vade sve iz džepova i dobili po pičci... Link to comment
Gradina Posted May 11, 2023 Share Posted May 11, 2023 1 minute ago, Constantin said: Pa jeste, ima sudija mogućnost da ga drži do 30 dana, ali za ovo neće.... Rešiće to Vučko kad rastera bandu Link to comment
zikaPantelej Posted May 11, 2023 Share Posted May 11, 2023 1 hour ago, Constantin said: Navodno su ih ovi presreli i rekli im da vade sve iz džepova i dobili po pičci... Nešto mi je teško da poverujem u tu priču.. da sam lopov birao bi lake mete a ne golmana od 2 metra i njegovog pajtosa.. Svakako, radni dan, u gluvo doba noći profesionalac nema šta da traži tada po gradu.. ni fudbaler ni drugi radni ljudi... 3 Link to comment
Constantin Posted May 11, 2023 Share Posted May 11, 2023 1 hour ago, Gradina said: Rešiće to Vučko kad rastera bandu Menja ljudstvo ? 1 Link to comment
Gradina Posted May 11, 2023 Share Posted May 11, 2023 Stopama Propadala i Markonija🤣😅🤣 Link to comment
W.F.C. Posted May 11, 2023 Share Posted May 11, 2023 Sustina je da prestanemo da budemo zvezdina filijala decenijama. Znaci da ne moramo da zaposljavamo Boska Djurovskog, Nenada Lalatovica, Ivicu Tonceva i ostale DB kadrove. Da prestanu da odlaze tamo novi Ostojic, Piksi, Rambo, Alf, Stefan Mitrovic za dzabe. 1 Link to comment
Constantin Posted May 11, 2023 Share Posted May 11, 2023 Just now, W.F.C. said: Sustina je da prestanemo da budemo zvezdina filijala decenijama. Znaci da ne moramo da zaposljavamo Boska Djurovskog, Nenada Lalatovica, Ivicu Tonceva i ostale DB kadrove. Da prestanu da odlaze tamo novi Ostojic, Piksi, Rambo, Alf, Stefan Mitrovic za dzabe. Eh....da nije DB ni državu ne bi imali...bar ne ovakvu. 1 Link to comment
Constantin Posted May 13, 2023 Share Posted May 13, 2023 On 11. 5. 2023. at 17:49, Constantin said: Pa jeste, ima sudija mogućnost da ga drži do 30 dana, ali za ovo neće.... https://www.instagram.com/p/CsLVEmitSPt/ Link to comment
Constantin Posted May 13, 2023 Share Posted May 13, 2023 23 minutes ago, Constantin said: https://www.instagram.com/p/CsLVEmitSPt/ Nezvanično....ovaj pretučeni...dugo je provocirao Rosića, a ovaj pokušavao da izbegne sukob. Inače i sam je trenirao fudbal, znam mu starijeg brata, a tata mu radi u Elektrodistribuciju. Link to comment
W.F.C. Posted May 13, 2023 Share Posted May 13, 2023 (edited) Da vidimo, da probamo, nadamo se, mozemo... Edited May 13, 2023 by W.F.C. Link to comment
Recommended Posts