Gradina Posted April 13, 2023 Share Posted April 13, 2023 12 hours ago, Covekizstruke said: Nisu ni bili pozvani na tribinu. Ko je bio zna koje su bile teme i ko su bili gosti, ovima svakako nije ni bilo mestu tu. Zamisli da si direktor firme i firma ti slavi 100 godina postojanja, a ti nisi pozvan ?!!? Malo glupo. Da li ti treba pozivnica da se nakloniš legendama? Ili ne daj bože da im pokloniš novu garnituru dresova . Majstore . . . Link to comment
El pibe Posted April 14, 2023 Share Posted April 14, 2023 Pravicemo Bankovica od blata 1 Link to comment
Covekizstruke Posted April 14, 2023 Share Posted April 14, 2023 6 hours ago, Gradina said: Zamisli da si direktor firme i firma ti slavi 100 godina postojanja, a ti nisi pozvan ?!!? Koliko znam “firma” slavi 100 godina 23. aprila i ako se tada ne pojave pije vodu ovo što si rekao. Link to comment
Covekizstruke Posted April 14, 2023 Share Posted April 14, 2023 6 hours ago, Gradina said: Malo glupo. Da li ti treba pozivnica da se nakloniš legendama? Ili ne daj bože da im pokloniš novu garnituru dresova . Majstore . . . I jel to Humac za tebe ipak legenda kojoj treba da se naklone pošto pričaš u množini, a bili su samo Drda i on od igrača 🤣🤣 Link to comment
Gradina Posted April 14, 2023 Share Posted April 14, 2023 9 hours ago, Covekizstruke said: I jel to Humac za tebe ipak legenda kojoj treba da se naklone pošto pričaš u množini, a bili su samo Drda i on od igrača 🤣🤣 Kao igrač je bio ok , kao čovek NULA. Majstore gde su bili majmuni kad su sve žive legende bile na Čairu na godišnjici pobede nad Hamburgerom. Ne brani ih jer ćeš i ti u isti koš. 1 Link to comment
Gradina Posted April 14, 2023 Share Posted April 14, 2023 15 hours ago, El pibe said: Pravicemo Bankovica od blata Traži se novi Savke a Banković je za ove LEGENDA Link to comment
Covekizstruke Posted April 14, 2023 Share Posted April 14, 2023 26 minutes ago, Gradina said: Ne brani ih jer ćeš i ti u isti koš. Jel to neka pretnja ili? Ako jeste voleo bih malo više da se pozabavimo time. Druga stvar, pu pu daleko bilo njih da branim, i lično sam imao probleme sa Propadalom samo se ti pecaš kao niko drugi i pišeš neobjektivno i nelogično neke stvari pa neko mora i da ti odgovori. I samo ti imaš utisak da branim nekog, a iz svih mojih postova može da se vidi da gledam da budem krajnje objektivan. Kad je loše kritikujem, kad je dobro pohvalim i uvek će tako da bude ko god bude bio u upravi. I ovime završavam svaku konverzaciju sa tobom, a možda i na forumu, jer zbog takvih kao što si ti mnogi ljudi i nisu više ovde jer nemaju ništa pametno i novo da čuju osim vređanja. Pozdrav. 2 Link to comment
MaErAkLoIJA Posted April 14, 2023 Author Share Posted April 14, 2023 31 minutes ago, Gradina said: Kao igrač je bio ok , kao čovek NULA. Majstore gde su bili majmuni kad su sve žive legende bile na Čairu na godišnjici pobede nad Hamburgerom. Ne brani ih jer ćeš i ti u isti koš. Ako neko nije na tvojoj strani ne znaci da je protiv tebe ili protiv kluba. Molim te da smanjis malo "ton" jer nije uredu da ljudi odlaze sa foruma. Pozeljno je svako misljenje pa i suprotno. 1 Link to comment
Constantin Posted April 14, 2023 Share Posted April 14, 2023 Čemu klizeći startevi i igra djonom....to nam ne treba Link to comment
Gradina Posted April 14, 2023 Share Posted April 14, 2023 @Covekizstruke de bre pretnja daleko otide ti, nego delim ljude koji su za njih i protiv njih.Ovi prvi u koš za otpatke . Ne znam šta si ti imao sa čačaninom al ja sam mu lepo reko da se pazi. Mene ne može da voza. Objaviću sve o njemu iz njegove prošlosti. Link to comment
Covekizstruke Posted April 14, 2023 Share Posted April 14, 2023 U redu je, svi smo ovde zbog ljubavi prema našem Radničkom, ja ne znam da li neko ko stvarno voli klub može da voli i ovu garnituru pa tako i ja. To želim da istaknem da se zna, o svemu ostalom možemo da diskutujemo i da delimo mišljenja. Nego, jel ima neko neku ideju za upotpunjavanje proslave 100 godina, za neki dogadjaj itd. Mislim da tu ima prostora da se neki naš predlog usvoji. 1 Link to comment
zikaPantelej Posted April 14, 2023 Share Posted April 14, 2023 50 minutes ago, Covekizstruke said: U redu je, svi smo ovde zbog ljubavi prema našem Radničkom, ja ne znam da li neko ko stvarno voli klub može da voli i ovu garnituru pa tako i ja. To želim da istaknem da se zna, o svemu ostalom možemo da diskutujemo i da delimo mišljenja. Nego, jel ima neko neku ideju za upotpunjavanje proslave 100 godina, za neki dogadjaj itd. Mislim da tu ima prostora da se neki naš predlog usvoji. Revijalna utakmica sa nekim od inostranih klubova koji su bitni u istoriji Radničkog.. (Vardar, HSV...) mada je malo kasno za to, a i sezona je u punom jeku.. Organizovati neki turnir u malom fudbalu za sve navijače, pa se dele neki specijalni dresovi kao pokloni, sakuplja humanitarna pomoć sa strane.. Uključiti ako je moguće bivše igrače kluba iz različitih epoha.. 1 Link to comment
Constantin Posted April 14, 2023 Share Posted April 14, 2023 2 hours ago, Gradina said: Objaviću sve o njemu iz njegove prošlosti. Zar ima nešto neobjavljeno ? Malo li je ono štoje do sada izašlo Link to comment
Recommended Posts