MaErAkLoIJA Posted April 13, 2023 Author Share Posted April 13, 2023 No comment !!! 🤐 Link to comment
zikaPantelej Posted April 13, 2023 Share Posted April 13, 2023 6 hours ago, Gradina said: @MaErAkLoIJA @Constantin @RealNIš @Boki Nis @cvetanovic17 @zikaPantelej @Odemastupropast @onajodozgovidisve Ne znam da li još neke da označim koji su se izgubili sa foruma , a pitanje je za sve KAKO SHVATATE NE DOLAZAK UPRAVE NA TRIBINU Ko ne zna saznaće Ne znam, ali ko što već napisah, lični utisak je da se nešto kotrlja na mnogo širem planu od fudbala. Ovi ovde su samo deo priče, u širem pogledu možda i ne tako bitni.. bujica nosi sve pa i sitno kamenje.. A hvala na podsetniku. Čitajući biografiju dotičnog, nemamo mnogo čemu da se nadamo, izuzev možda za sitnu nijansu lepše upakovanoj priči, i ko što rekoh, boljem tretmanu u savezu, a konačno i taj stadion... Link to comment
MaErAkLoIJA Posted April 13, 2023 Author Share Posted April 13, 2023 19 minutes ago, zikaPantelej said: Ne znam, ali ko što već napisah, lični utisak je da se nešto kotrlja na mnogo širem planu od fudbala. Ovi ovde su samo deo priče, u širem pogledu možda i ne tako bitni.. bujica nosi sve pa i sitno kamenje.. A hvala na podsetniku. Čitajući biografiju dotičnog, nemamo mnogo čemu da se nadamo, izuzev možda za sitnu nijansu lepše upakovanoj priči, i ko što rekoh, boljem tretmanu u savezu, a konačno i taj stadion... Coveka uhvatili da diluje drogu 🤦 koliko sam procitao... Koje lepse pakovanje ?!?!?! Zar treba da pozdravim tako nesto, da amnestiram... ??? Bunimo se zbog neregularnih ugovora a ovo je valjda ok ?!?!?! 🤦🤐🫣 Link to comment
MaErAkLoIJA Posted April 13, 2023 Author Share Posted April 13, 2023 (edited) Obzirom da niko ne komentarise utakmicu, mislim da je Etongu odigrao najbolju partiju od kada je dosao, Savic je ponovo ispadao kao i Pejovic. Jeste da je spasio gol /Pejovic/ ali njegovi gubici lopte, pas u noge protivniku u kriticnom delu terena, pa ne mogu da ga operu tri spasena gola. Uz to krene da trci nazad kad omoguci kontru ili polukontru protivniku i u nekom trenutku odustane. Jako lose i jos unese nemir medju igracima. Ako igraci jos malo podignu formu necemo brinuti za opstanak a mozda napravimo iznenadjenje u kupu. Samo da Sarac ne vraca igru sa krilima jer nit imamo raspolozena krila niti nesto pravimo preko njih... Edited April 13, 2023 by MaErAkLoIJA 1 Link to comment
zikaPantelej Posted April 13, 2023 Share Posted April 13, 2023 20 minutes ago, MaErAkLoIJA said: Coveka uhvatili da diluje drogu 🤦 koliko sam procitao... Koje lepse pakovanje ?!?!?! Zar treba da pozdravim tako nesto, da amnestiram... ??? Bunimo se zbog neregularnih ugovora a ovo je valjda ok ?!?!?! 🤦🤐🫣 Ma kakvi, ni blizu... mislio sam na ono što će da se servira javnosti.. tipa možda stave nekog ko ume da sastavi prosto proširenu rečenicu da daje izjave, da opet neko drugi bude zvanično predsednik i slično.. da sportski direktor ne bude u bukvalnom smislu odeven kao cirkuzant Kozmetika... Smetali nam Bugari, sad će ovi naši sa Kosova da nas karaju izgleda... šta je bolje/gore.. evo ne znam više... Što se utakmice tiče, niti sam gledao, niti sam znao da se igra, a i da sam znao, ne idem, pogotovu u sredu od 16h.. šta je problem da se igra od 18h npr? A pa da.. Arena i prenosi stranih utakmica.. Link to comment
MaErAkLoIJA Posted April 13, 2023 Author Share Posted April 13, 2023 https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/nestvarna-statistika-radnickog-26-od-29-bodova-protiv-ekipa-iz-plej-auta/448624 Link to comment
Covekizstruke Posted April 13, 2023 Share Posted April 13, 2023 Nisu ni bili pozvani na tribinu. Ko je bio zna koje su bile teme i ko su bili gosti, ovima svakako nije ni bilo mestu tu. Link to comment
Gradina Posted April 13, 2023 Share Posted April 13, 2023 1 hour ago, Covekizstruke said: Nisu ni bili pozvani na tribinu. Ko je bio zna koje su bile teme i ko su bili gosti, ovima svakako nije ni bilo mestu tu. Šije mi ga Djura. A teletabisu iz Huma je mesto tamo. Dobro do njega nije zaseo i Pasipoljanski selac. Obojica su prodali obraz. P.S. Ako su ga ikad imali Link to comment
Covekizstruke Posted April 13, 2023 Share Posted April 13, 2023 5 minutes ago, Gradina said: Šije mi ga Djura. A teletabisu iz Huma je mesto tamo. Dobro do njega nije zaseo i Pasipoljanski selac. Obojica su prodali obraz. P.S. Ako su ga ikad imali Mislim da je ta tribina bila idealna prilika da svako uživo kaže šta ima i šta misli. Samim tim si i ti mogao da dođeš i kažeš Aci sve lepo šta misliš oči u oči, a ne ovako preko foruma. Zar stvarno mislite da neko čita ovaj naš forum i da to može bilo šta promeni? Ako hoćemo da promenimo nešto to mora direktno, a nešto nisam primetio da je bilo ko nešto rekao uživo na utakmici svima njima, svi ćute kao p**ke. Tako da ako toliko voliš klub i misliš mu dobro, dođi na utakmicu protiv Gata, skupi m*da i sve to lepo kaži svima njima, možda i bude imalo nekog efekta. Još jedna stvar, ne branim nikoga, niti me to interesuje ali pljujemo što u klubu i medju igračima nema Nišlija ali zato pljujemo i svakog Nišliju koji je u klubu. Kontradiktorno zar ne? Znači ništa nam ne odgovara? Zajebite više lične frustracije i komplekse i dajte neki konstruktivan i objektivan predlog za rešavanje svih problema, makar jedan da uspemo da rešimo pa je uspeh. 2 Link to comment
Constantin Posted April 13, 2023 Share Posted April 13, 2023 13 minutes ago, Covekizstruke said: Zajebite više lične frustracije i komplekse i dajte neki konstruktivan i objektivan predlog za rešavanje svih problema, makar jedan da uspemo da rešimo pa je uspeh. Kome bratiću ? 1 Link to comment
Covekizstruke Posted April 13, 2023 Share Posted April 13, 2023 35 minutes ago, Constantin said: Kome bratiću ? Ulazimo onda u začarani krug iz kog nema rešenja, žao mi je ako je tako. Mislio sam ako neko ima ovde neki predlog pa da se to nekako dalje širi i da se pokuša makar mali pomak, jer ako se ne pokuša ne može ni da se uspe. Znam da je sve ovo što pričam preteško i skoro nemoguće ali nije ni rešenje da sedimo kući, prozivamo ovde i ćutimo na utakmicama ili kad se sretnemo sa tim ljudima negde u gradu. Ako ne mogu ništa da promenim neću onda ni da pišem i nerviram se kao što pojedini ovde rade, ako ništa drugo čuvajte zdravlje ili uložite energiju da nešto promenite pa makar i na sebi samome, posle toga sve ide lakše. 1 Link to comment
Constantin Posted April 13, 2023 Share Posted April 13, 2023 4 minutes ago, Covekizstruke said: Ulazimo onda u začarani krug iz kog nema rešenja, žao mi je ako je tako. Mislio sam ako neko ima ovde neki predlog pa da se to nekako dalje širi i da se pokuša makar mali pomak, jer ako se ne pokuša ne može ni da se uspe. Znam da je sve ovo što pričam preteško i skoro nemoguće ali nije ni rešenje da sedimo kući, prozivamo ovde i ćutimo na utakmicama ili kad se sretnemo sa tim ljudima negde u gradu. Ako ne mogu ništa da promenim neću onda ni da pišem i nerviram se kao što pojedini ovde rade, ako ništa drugo čuvajte zdravlje ili uložite energiju da nešto promenite pa makar i na sebi samome, posle toga sve ide lakše. Ja prenosim svoje iskustvo...definitivno nemaš s kim tamo da pričaš. Oni znaju bolje od trenera, ma od svakog. Kako kažu za ono pravilo, kako dodješ na vlast, tako ćeš i da sidješ. Ako na poštin i fer izborima (u Srbiju ) osvojiš vlast, tako je i predaješ. Tako i ovde. AKo neko misli da će Ivica da ode sam, ništa od toga. Kako je oktroisan, tako će neko drugi. Iz mog iskustva, Ivica je još i prihvatljiv. Basta dok je bio, mazno na prazno, a ovaj što nosi pojas za spasavanje-zlo. Sreća pa onog trećeg ne znam. Sadašnji SD me razčarao oko slučaja "kapitenska traka" a o Cakiju sve najlepše mislim......nijanse me ne interesuju. Od svih zaposlenih inače u FK jedino mi Aleksovski odaje utisak poštenog momka...ovo ostalo, smuti-prospi. Ne znam više ni ko je tamo....da ne zaboravim nekog 2 Link to comment
Covekizstruke Posted April 13, 2023 Share Posted April 13, 2023 5 minutes ago, Constantin said: Ja prenosim svoje iskustvo...definitivno nemaš s kim tamo da pričaš. Oni znaju bolje od trenera, ma od svakog. Kako kažu za ono pravilo, kako dodješ na vlast, tako ćeš i da sidješ. Ako na poštin i fer izborima (u Srbiju ) osvojiš vlast, tako je i predaješ. Tako i ovde. AKo neko misli da će Ivica da ode sam, ništa od toga. Kako je oktroisan, tako će neko drugi. Iz mog iskustva, Ivica je još i prihvatljiv. Basta dok je bio, mazno na prazno, a ovaj što nosi pojas za spasavanje-zlo. Sreća pa onog trećeg ne znam. Sadašnji SD me razčarao oko slučaja "kapitenska traka" a o Cakiju sve najlepše mislim......nijanse me ne interesuju. Od svih zaposlenih inače u FK jedino mi Aleksovski odaje utisak poštenog momka...ovo ostalo, smuti-prospi. Ne znam više ni ko je tamo....da ne zaboravim nekog Pošteno, ovo se zove normalna diskusija i slažem se svime navedenim. Upravo sam na ovakvu konverzaciju i mislio, hvala na odgovoru. 1 Link to comment
Gradina Posted April 13, 2023 Share Posted April 13, 2023 3 hours ago, Covekizstruke said: Samim tim si i ti mogao da dođeš i kažeš Aci sve lepo šta misliš oči u oči, a ne ovako preko foruma. Zar stvarno mislite da neko čita ovaj naš forum i da to može bilo šta promeni? Ako hoćemo da promenimo nešto to mora direktno, a nešto nisam primetio da je bilo ko nešto rekao Za tvoju informaciju u lice sam rekao sve to Aci Humcu , sa Pasipoljancem sam takodjer imao razgovor , sa svim trenerima sam pričao a bilo ih je mnogo mnogo. I do Ivice sam došao i rekao mu da mu je Čačanin zlo u klubu. Toliko od mene. Pozicija mi je to omogućila ali pozicija mi ne dozvoljava da se derem po zapadu. Pa sad ko može neka se dere na zapadu istoku jugu. @cvetanovic17@Constantin ti lepo reče nema tamo sa kim da se priča. Jedino da se pojavi neki novi Savke kao onomad kad je Ivica bio prvi puta zaseo u fotelju Link to comment
zikaPantelej Posted April 13, 2023 Share Posted April 13, 2023 Ljudi njima i javno pišu preko društvenih mreža, pa i na stadionu viču... i šta se promenilo? Brišu objave, komentare ili ih zabranjuju kad se izgubi utakmica.. Tolko o sluhu i želji ljudi u klubu da čuju bilo šta... 1 Link to comment
Recommended Posts