July 19, 20222 yr 1 hour ago, Hobbit slayer said: A zašto ne? Sent from my HD1913 using Tapatalk Pokusavam da se setim vece kiksare i ne uspevam Mozda David Luiz
July 19, 20222 yr 1 hour ago, Hobbit slayer said: https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/italijani-zapalili-fitilj-maksimovic-se-vraca-u-zvezdu-iz-porodicnih-razloga/425596 Sent from my HD1913 using Tapatalk Kako bi ovo dobro bilo
July 19, 20222 yr 50 minutes ago, Rumpelstiltskin said: Vi cenite da Mitrović mož bude starter tu ? Sent from my MI 6 using Tapatalk Teska posla jer smo po krilima najjaci, al ako ode erakovic neko ce morati umesto njega da bude bonus a cenim da je mitrovic najbolji od ponudjenih opcija. Jel igrao on nekad spica kod vas?
July 19, 20222 yr 12 minutes ago, Bright Billy said: Teska posla jer smo po krilima najjaci, al ako ode erakovic neko ce morati umesto njega da bude bonus a cenim da je mitrovic najbolji od ponudjenih opcija. Jel igrao on nekad spica kod vas? nece se usrecite sa tu poziciju .....
July 19, 20222 yr Stavise, mislim da je taj hype oko malog prenaduvan .. Sut jedva prosecan mada brz je. Godine, manje vise samo godine i iznadprosek za ovo nase blato ...........
July 19, 20222 yr Oni se ladno bore za grupnu fazu jer je pobedniku dvomeca zagarantovana liga konferencija...
July 19, 20222 yr Ja Maksimovicu vise pamtim onu Vojvodinu nego Bordo Javljaju da je Pesic potpisao na 3god