gone fishing Posted March 7, 2023 Posted March 7, 2023 8 minutes ago, harper said: Nije mi jasno kako Partizan ne proba sa ovim Lazovicem. TSC je skromnija ekipa po kvalitetu od grobara ali igra svemirski fudbal u odnosu na Partizan. Lekovic nema pojma gde se nalazi, bukvalno igramo s igracem manje u zadnjoj liniji. lako je igrati kurvinjski na kontre, potpuno drugi izazovtm je kada se igraju viktorije sa protivnikom koji se brani sa desetoricom
Milosh76 Posted March 7, 2023 Posted March 7, 2023 Da nema Dragovica vec bi nam dali gol.Mnogo lose igramo posle gola.Kartoni Kanga, Mijailovic.. obojica nervizni.Kanga u gorem kontra ritmu nego kkcz
Milošica Posted March 7, 2023 Posted March 7, 2023 (edited) 1 minute ago, gone fishing said: lako je igrati kurvinjski na kontre, potpuno drugi izazovtm je kada se igraju viktorije sa protivnikom koji se brani sa desetoricom Jel gledaš ti uopšte? Edited March 7, 2023 by Milošica 1
John Coltrane Posted March 7, 2023 Posted March 7, 2023 5 minutes ago, Milosh76 said: Erakovic kartoni, Milunovic povredjen, Spajic je pitanje da li ce igrati ove sezone. Navodno u aprilu tek.. Da jebo te mi smo potpisali Spajića…pre neki dan vrtim Arene i neka emisija Spajić u kolima sa novinarom priča o povratku u Beograd, ja reko gde se on vratio….kao kroz maglu
harper lee Posted March 7, 2023 Posted March 7, 2023 7 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: lazetić? Da. Lazetic. Odlicno mu igra ekipa, oducili su nas od fudbala u ovom poluvremenu. 2
hrkljush boys_2 Posted March 7, 2023 Posted March 7, 2023 Ladno su mogli 3 gola zabiti domačini. Mogli bi Sovjeti u nastavku uzeti lijevi bok, za ostalo nema realno zamjene na klupi, tu je i Katai doduše.
gone fishing Posted March 7, 2023 Posted March 7, 2023 3 minutes ago, Milošica said: Jel gledaš ti uopšte? sad sam se uključio i imam šta da vidim ganchester napada sa 7 igrača i daje šansu tsc da igra kontru 3 na 3 i umalo zgoditak...
roux senyurt Posted March 7, 2023 Posted March 7, 2023 4 minutes ago, Milosh76 said: Da nema Dragovica vec bi nam dali gol. Mnogo lose igramo posle gola. Kartoni Kanga, Mijailovic.. obojica nervizni. Kanga u gorem kontra ritmu nego kkcz jos je kanga mogao dobiti crveni za ono nogetanje 1
kud u maglu Simoviću Posted March 7, 2023 Posted March 7, 2023 2 minutes ago, harper said: Da. Lazetic. Odlicno mu igra ekipa, oducili su nas od fudbala u ovom poluvremenu. dobar je trener, pogotovu za ove dunstere kod nas a smejao si mi se kad sam napisao da je najbolji trener u super ligi onomad(kod nas bio stolica, kod vas lažni miloje)
Dimitrije Posted March 7, 2023 Author Posted March 7, 2023 Kako smo samo izvukli vodjstvo u poluvremenu protiv ekipe koja bolje igra i ima bolje sanse. Dace nam gol do kraja, a nisam siguran da cemo mi to da uspemo. Rodic im je card blanche da nas napadaju. Prolaze ga bez po muke, a kada i dograbi loptu posalje je u noge njihovom najbolje postavljenom igracu. Problem je sto je Azarov jos veca supljina u odbrani pa je tesko promeniti Rodica.
Dimitrije Posted March 7, 2023 Author Posted March 7, 2023 Izbaci Kangu i uvedi Pruceva, a Kangva neka igra na Kanginom mestu. Nece biti mnogo bolje ali Prucev ima talenta i trebaju mu utakmice. 1
harper lee Posted March 7, 2023 Posted March 7, 2023 Imamo jos od priprema veliki problem sa igrom u poslednjoj trecini, neverovatno je kakve diletantske pasove odigravamo. Jedan jedini dobar pas u celom poluvremenu i dali smo gol, iz jednog jedinog u prvom poluvremenu na derbiju je Katai imao stopostotnu sansu. Kanga nas ubija vec neko vreme, mora da overi svaku loptu a nijednu nije dodao kako treba, plus mu je sudija progledao kroz prste i dao samo zuti za ono udaranje nogom. Pozadi smo ocekivano losi. Nadam se da ce ovo izbacivanje lopte iz praznog gola malo da podigne Lekovica, do tog trenutka nije postojao na terenu. Vigo se jos nije uigrao a ne pomaze mu ni Bukari koji igra kao lutajuci bubreg i nikad ne znas na koga ce da potrci, koga ce da isprati ili nece i gde ce da bude postavljen kad protivnik ima napad. Rodic poslovicno jebe majku sebi sto nije izmilsio povredu pa mora da igra. Kangva i Mitrovic = Tupan i Glupan. Mijailovic ocekivano nema pojma, od prvog dana kod Robija do danas on nije nimalo napredovao u pas igri. Sve u svemu, ovih 1:0 za nas je prilicno neverovatan sticaj okolnosti.
Milosh76 Posted March 7, 2023 Posted March 7, 2023 Ma kakav Prucev, ova vezara ce ubaciti Srnica da "zatvori" pa Gobeljica da "odmori" Viga/Rodica.Katai mora u igru sto pre moze, umesto Kange Na klupi Crvene zvezde, pored Nikole Vasiljevića su još Azarovi, Gobeljić, Katai, Mijatović, Mituljikić, Lazar i Veljko Nikolić, Prucev, Rakonjac i Srnić
Recommended Posts