levi Posted January 25, 2023 Posted January 25, 2023 ne gledam ali pretpostavljam da se ovaj Igor Thiago opasno nameće Terzi
Ćenta Posted January 25, 2023 Posted January 25, 2023 Ovo bi se reklo, blage veze nemamo.Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Dimitrije Posted January 25, 2023 Author Posted January 25, 2023 Ubise nas. Oni mnogo dobri, a mi mnogo losi. Em su brzi, em su jaki, em su tehnicki superiorniji, em imaju zestoku tranziciju. Tragicar je L. Nikolic; na dusu idu bar dva gola, ali ni ostatak odbrane nije bolji. U sredini nemamo kreativnosti, u napadu nema ubojitosti.
los borrachos Posted January 25, 2023 Posted January 25, 2023 Bas su nas ubili. Lazara Nikolica neki Ganac silovao na suvo. Pesic ne znam da li je dva puta pipnuo loptu, Ivanica nema nigde.
Dimitrije Posted January 25, 2023 Author Posted January 25, 2023 Ovo samo ukazuje sta nas ocekuje u grupnoj fazi LS. Ludogorec ne spada u grupu "azdaja" klubova, ali su mnogo jaci od nas.
Ros Posted January 25, 2023 Posted January 25, 2023 mnogo ce vode da protekne nisavom dok ne dodje prva utakmica LS
Dimitrije Posted January 25, 2023 Author Posted January 25, 2023 Slazem se da je LS na visokoj grani. Par kikseva na pocetku sezone moze postojecu bodovnu razliku da svede na lako dostiznu.
Bright Billy Posted January 25, 2023 Posted January 25, 2023 6 minutes ago, Dimitrije said: Ovo samo ukazuje sta nas ocekuje u grupnoj fazi LS. Ludogorec ne spada u grupu "azdaja" klubova, ali su mnogo jaci od nas. Ludogorec je klasicna le ekipa a mi od ove sezone ni u tom takmicenju nismo preterano konkurentni. Ls ce da bude pakao ako se ne poradi na disciplini i takmicarskom pristupu... 2
Dimitrije Posted January 25, 2023 Author Posted January 25, 2023 Mislim da imamo disciplinu i motivaciju, ali da nemamo potreban igracki kvalitet. Protiv fizicki jakih, brzih i tehnicki dobrih ekipa (npr. Monako i sada Ludogorec) delujemo nemocno.
Dimitrije Posted January 25, 2023 Author Posted January 25, 2023 U igri je Argentinac. Da vidimo kako izgleda.
Bright Billy Posted January 25, 2023 Posted January 25, 2023 6 minutes ago, Dimitrije said: Mislim da imamo disciplinu i motivaciju, ali da nemamo potreban igracki kvalitet. Protiv fizicki jakih, brzih i tehnicki dobrih ekipa (npr. Monako i sada Ludogorec) delujemo nemocno. Nije lidogorec psg pa da pricamo o razlici u kvalitetu. Ubise nas jer kod nas samo stoperi igraju odbranu svi ostali ili kasne ili nemo posmatraju...
Dimitrije Posted January 25, 2023 Author Posted January 25, 2023 4 minutes ago, Bright Billy said: Nije lidogorec psg pa da pricamo o razlici u kvalitetu. Ubise nas jer kod nas samo stoperi igraju odbranu svi ostali ili kasne ili nemo posmatraju... Nisu PSG, ali su dosta bolji od nas u svim segmentima igre. Nasi bekovi su prvenstveno ofanzivni igraci a defanziva im je slabija.
Bright Billy Posted January 25, 2023 Posted January 25, 2023 Bolja su ekipa a pojedinacno nisu bolji igraci. U tome je problem. 1
Dimitrije Posted January 25, 2023 Author Posted January 25, 2023 Ona dvojca napadaca koji su nam nabili golove i razmontirali odbranu su bolji od svih Zvezdinih napadaca.
Recommended Posts