Jump to content

Zvezda u sezoni 2022/2023: Martovske ide Crvene zvezde

Featured Replies

@Moća jel ovo negde u Jagodini?9ff61a7321d9b7656f368d193c3dd51d.jpg

On 22.12.2022. at 15:11, MiddleClass said:

I dalje nam ulazi Deki u Dragovica...

Čudi me da neće Srnica ili Gobelju...

1 hour ago, Milosh76 said:

Očajno, ako smem da primetim... Da ne kažem "nedostojno".

Edited by Medusa_trip

Da, i ne slazem se da je ocajno meni je odlicno.

Sent from my M2101K7BNY using Tapatalk

gde to?

2 minutes ago, Joe D said:

gde to?

Negde u Svetozarevu.

gde to?
Na ploci kod pijace.

Sent from my M2101K7BNY using Tapatalk

Glede Grafičara - neće nama svanuti dok se takve face nazivaju ambicioznim upravama, no generalno se na ovim prostorima oko fudbala smucaju kriminalne face, a u kriminalnoj državi to znači da je kriminal oko fudbala bar na kvadrat, ako nije i na kub. Taj klub je jeziva pojava u svakom pogledu. 

On 19.12.2022. at 19:30, Milosh76 said:

Prosinecki, Savicevic, Pancev, Stojkovic i Mrkela... najjaca navala Zvezde koju pamtim :hail:

I dalje drugi gol protiv Kelna jedan od boljih koje sam video

Odatle kad je šutirao maltene neodbranjivo.

Samp ponudila za Dragovića 2x250K Eura i to pod uslovom da ne ispadnu u drugu ligu. Vidim da ga baš cene kad šalju ponudu koja se ne može odbiti.

Indijanci...

Edited by Bright Billy

Meni se čini da tu ima nekakvog spina za koji se koriste ovdašnji mediji. Makar u Sampdoriji znaju koliko Zvezdini igrači vrede i sigurno je ta cena legitimna. Ovo upinjanje Terzinih medija da predstave ponudu kao sramotnu je poprilično indikativno i koliko vidim primarno cilja Stankovića.

Poslato sa ELS-N39 pomoću Tapatoka

• Author

Pa Zvezda za Pankova moze da dobije 500.000 evra.  Da nije greska i da je ponudjena cena 5.000.000 evra?

Pa slabo nešto dobija za igrače u godonama u kojima je Dragović. Uz to, imao je Dragov menadžer neke izjave da se ovome baš ide u Sampdoriju. U tom slučaju sve i da je vrednost značajno veća, odlaze igrači debelo ispod cene. Za koliko je otišao Marko Marin?

U suštini, meni je targetiranje Stankovića od strane ovih glasnogovornika po portalima indikativno, pa instiktivno tražim razumevanje za suprotnu stranu.

Poslato sa ELS-N39 pomoću Tapatoka