elementary Posted November 13, 2022 Posted November 13, 2022 Ne znam gde im se žuri sada?Sent from my YAL-L21 using Tapatalk
harper lee Posted November 13, 2022 Posted November 13, 2022 2 minutes ago, John Coltrane said: Evo ga iz slobodnjaka aaaaaaaaaaaaaaaaaa Valjaljte se sad jebem li vam mater odvratnu A slobodnjak smo dobili tako sto je teren faulirao Milunovica. 1
Milosh76 Posted November 13, 2022 Posted November 13, 2022 Pitanje za redovne pratioce: Kad smo poslednji put postogli zgoditak iz slobodnjaka? Posebno ovih unutar 25mIma 2 minuta otprilike 1
elementary Posted November 13, 2022 Posted November 13, 2022 Azarovi baš dobar par puta u odbrani.Fali mi mase i rutine i biće ok .Sent from my YAL-L21 using Tapatalk
Constantin Posted November 13, 2022 Posted November 13, 2022 Da li ovim rediteljima prenosa sa nasih livada ikada padne na pamet da bi imali bar duplo smisleniji pregled za tv publiku kad bi kameru postavili, ono, na 20+ m visine od nivoa terena. Nije tesko napraviti skelu, suncano, nema vetra, samo se treba setiti. Ovo surdulicko poljance iz ovog ugla deluje jos sramotnije, jos pri ovom jesenjem suncu…Kamera je inače na skeli [emoji23]Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока
MeanM@ Posted November 13, 2022 Posted November 13, 2022 Ima 2 minuta otprilike Umeće jinx-a, kako bih ti rekao
John Coltrane Posted November 13, 2022 Posted November 13, 2022 1 minute ago, harper said: Ima Bukarija na klupi, u toku utakmice je izveo Ivanica i Kangvu. I nema svrhe uvoditi brzanjca po ovoj oranici, daš for i kreneš u trk a lopta se zabije u busen. Ovo je kao da igraš na pesku. 2
MiddleClass Posted November 13, 2022 Posted November 13, 2022 Mustafa ima snage za dvije utakmice. Steta sto je ostalo upitno... 2
MeanM@ Posted November 13, 2022 Posted November 13, 2022 Kamera je inače na skeli [emoji23]Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу ТапатокаMoze ta skela malo visočije. Jos to ovaj nesrecnik moze iz svojih resursa, ‘izvodjac li je, ne li je’ .
Miljenko Posted November 13, 2022 Posted November 13, 2022 Na ovom terenu jedino onaj foka dribling moze da prodje. Kamera katastrofa, nista nisam video. Kada se setim ko je sve igrao u SFRJ, u najvisem rangu, i onda ovo.
hrkljush boys_2 Posted November 13, 2022 Posted November 13, 2022 Čudne izmjene, ali ima logike i ovo što je kolega Coltrane napisao. Sale rješava, Azarov dobar, ne kontam šta je sa Kalifom, od onog gola Kolubari nije ni u protokolu bio.
Constantin Posted November 13, 2022 Posted November 13, 2022 Moze ta skela malo visočije. Jos to ovaj nesrecnik moze iz svojih resursa, ‘izvodjac li je, ne li je’ .Ne može, veruj mi. Inače, ja sam se jednom zajebao i popeo gore da odatle ispratim utakmicu. Što me je ubio vetar, ubio, a što sam mogao da se skrljam zajedno s kamermanima, to extra....Sreća,.mi bolje prolazimo u Surdulici od vas....onako, bratski.Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока 2
Recommended Posts