November 13, 20222 yr 3 minutes ago, elementary said: Imamo li špica na klupi ? Sent from my YAL-L21 using Tapatalk Evo ulazi spic sa brojem 55
November 13, 20222 yr 21 minutes ago, Dimitrije said: Erakovic na desnom beku je prosuto mleko. Kada se branimo on je dobar, ali kada povuce loptu po boku, unapred znas da je propala stvar. Niti ima centarsut, niti pas, niti sut. da, ta egzibicija sa njim na beku je totalna glupost na ovakvim utakmicama. sa druge strane iraklije je odlican...
November 13, 20222 yr Pitanje za redovne pratioce: Kad smo poslednji put postogli zgoditak iz slobodnjaka? Posebno ovih unutar 25m
November 13, 20222 yr Glupost ,za ovo se ne daje žuti.Tek sam se malopre uključio zda li je bilo šansi na ovoj kaljuzi ,da li smo mogli ranije da rešimo ?Sent from my YAL-L21 using Tapatalk
November 13, 20222 yr 1 minute ago, MeanM@ said: Pitanje za redovne pratioce: Kad smo poslednji put postogli zgoditak iz slobodnjaka? Posebno ovih unutar 25m Ja ne mogu da se setim...
November 13, 20222 yr 2 minutes ago, MeanM@ said: Pitanje za redovne pratioce: Kad smo poslednji put postogli zgoditak iz slobodnjaka? Posebno ovih unutar 25m Siniša Mihajlović zna.
November 13, 20222 yr Ali krmetov mozak…Kakvi qrac da probam nesto, izgledna pozicija… padam ja odma. Jeziva stetocina, antifudbaler