Jump to content

Zvezda u sezoni 2022/2023: Martovske ide Crvene zvezde

Featured Replies

Izgleda da će Khalifa Umara ,mladjeg brata Sadika ex komšije ,voditi na zimske pripreme . Ne može da škodi ,možda zna nesto :)

Sent from my YAL-L21 using Tapatalk

• Replies 8.5k
  • Views 419.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Vratio se kao trener, ne postaje se legenda samo kao igrač, niti postoje neki egzaktni kriterijumi za taj status. Meni on jeste jedan od simbola zvezde, možda zato što sam počeo da idem na stadion kad

• Pa ko dade Mijatovicu da sutira penal protiv Holandjana?!

• Fudbaler Crvene zvezde Aleksandar Pešić uplatio je značajan novčani iznos na račun koji je otvoren kao vid humanitarne pomoći za nastradale. Pored toga, Pešić je poslao i humanitarnu pomoć u vidu hran

Posted Images

Od Kulibalija nije gori sigurno.

Sent from my M2101K7BNY using Tapatalk

FgTzes8WAAAkU6x?format=jpg&name=large

Najava je da Kanga nece igrati...

Eto prilike Kangvi da odigra .

Moguc tim za danas

Crvena zvezda (4-2-3-1): Borjan - Gobeljić, Eraković, Dragović, Srnić - Mijailović, Kangva - Ben, Ivanić, Mitrović - Pešić.

Morace Ivanic da se probudi, jedino pravi kreativac u timu

I opet jebeni Srnic na poziciji na kojoj je gori nego u veznom redu, ako je to uopste moguce. Za koji kurac su dovodili Azarovija ako ne moze ni protiv Kolubare da igra?

Bumo videli dal će da igra, ja u to kladionicarske najave nič ne fermam dok ne izađu zvanicni sastavi.

Borjan - Gobeljic,  Erakovic, Dragovic, Rodic - Kangva, Mijailovic - Ben, Ivanic, Mijatovic - Pesic.

• Author

Nara no da nece Srnic da bude levi bek kada je Gobeljic desni.  Mora da se povede racuna o odbrani.

Pocinje klinac Mijatovic.. zanimljivo

Igramo u tzv romb fornaciji. Prosli put smo pobedili 7-1

На клупи су: Васиљевић, Милуновић, Лековић, Богдановић, Азаров, Крстичић, Ибрахим, Букари, Митровић, Катаи, Кулибали.

Jel nam i Mijatovic bonus?

Jeste, ima 17 godina

Jel se samo meni cini ili je ovaj teren ocajan? Lopta neprirodno odskace cak i prilikom kratkih pasova po zemlji, da ne pricam za ostale. 

• Author

Kamo zuti za povlacenje Kangve?

Super sto trener daje šansu klincu.
Kakva dobra lopta Mijatovića .
Ovaj Ivanić nije normalan. Mislim da ne postoji igrač sa gorom realizacijom.
Odličan klinac .