dragance Posted October 24, 2022 Posted October 24, 2022 Jeste. Ali za jednog Bena imao si desetak Sanibala Orahovaca i Miralema Zjaja. 3
levi Posted October 24, 2022 Posted October 24, 2022 da ali ovaj je valjda dogovoren ranije. zanimljivo da je do sada bio krilo a u Zvezdu dolazi kao bek, i da je ugovor na samo 2,5 god cena, tipskih 300,000 plus procenti?
adasevic Posted October 24, 2022 Posted October 24, 2022 1 hour ago, Bogotac said: Samo nam daj gol ili komsiji i nas si. Koji kriminal od kluba Ovaj je potpisao pre 7 dana, dans je samo objavljeno. Al lepo se poklopilo S druge strane, stiglo novo saopstenje Partizana. Pobednicko, bez dileme Nadam se da nasi indijanci nece odgovarati, al sam svestan da je to nemoguce. Mada tesko da ovo mogu da nadvise.
dragance Posted October 24, 2022 Posted October 24, 2022 Jebote, tamo kukaju na “nepostojeći penal”, a ono čist kao suza i vade neke slike od pre nove ere sa šalovima I to sve na zvaničnim portalima. Kakav kancer “sporta”. Terzu svrbe prsti da napiše i on saopštenje. Nema nade da odćuti.
Bright Billy Posted October 24, 2022 Posted October 24, 2022 Terza cuti jer zna da ovde vise nema leba od saopstenja...
Meduzalem Posted October 24, 2022 Posted October 24, 2022 (edited) 14 hours ago, Milosh76 said: Ako hocemo da pobedimo Trabzon i prodjemo dalje, poslednje dve utakmice moramo odigrati kao protiv Rendzersa na pobedu. Kakve bre protiv Rangersa "na pobedu"? Ovo samo mi umemo da iznedrimo. Edited October 24, 2022 by Medusa_trip
dragance Posted October 24, 2022 Posted October 24, 2022 Od prvog minuta, pa šta bude. Hrabro su krenuli tada - moraju i sada. 1 1
dragance Posted October 24, 2022 Posted October 24, 2022 Dobro, oni smradovi su uspeli da izdaju dva u 24 casa.
mozzer Posted October 24, 2022 Posted October 24, 2022 (edited) 10 minutes ago, dragance said: Dobro, oni smradovi su uspeli da izdaju dva u 24 casa. Na koje "Smradove" tacno mislis? Izvinjavam se ostalim forumasima sa ovog topica, necu nastavljati diskusiju ali ovo nije ok po meni da se ovako pise..... Edited October 24, 2022 by mozzer
harper lee Posted October 24, 2022 Posted October 24, 2022 3 minutes ago, mozzer said: Na koje "Smradove" tacno mislis? Izvinjavam se ostalim forumasima sa ovog topica, necu nastavljati diskusiju ali ovo nije ok po meni da se ovako pise..... Ako nisi zvanicnik kluba onda nemas razloga da se zalis. Gore stvari se na ovom topiku pisu o nasoj upravi pa nikom nista.
mozzer Posted October 24, 2022 Posted October 24, 2022 Just now, harper said: Ako nisi zvanicnik kluba onda nemas razloga da se zalis. Gore stvari se na ovom topiku pisu o nasoj upravi pa nikom nista. Da, pa to me zanima, da se potvrdi da se pise o konkretnim nekim ljudima koji se nazivaju "Smradovima" a ne npr o FKP ili navijacima ili simpatizerima istog Kluba.
harper lee Posted October 24, 2022 Posted October 24, 2022 4 minutes ago, mozzer said: Da, pa to me zanima, da se potvrdi da se pise o konkretnim nekim ljudima koji se nazivaju "Smradovima" a ne npr o FKP ili navijacima ili simpatizerima istog Kluba. Druze, valjda se zna ko pise saopstenja, ne pisemo ih ti i ja.
mozzer Posted October 24, 2022 Posted October 24, 2022 (edited) 4 minutes ago, harper said: Druze, valjda se zna ko pise saopstenja, ne pisemo ih ti i ja. Ok, kolega je mislio na Vucelica i Vazuru, cool Edit: Sretno sa Trabzonom u Cetvrtak Edited October 24, 2022 by mozzer 1
Recommended Posts