Jump to content

Zvezda u sezoni 2022/2023: Martovske ide Crvene zvezde

Featured Replies

Što pred praznim?

• Replies 8.5k
  • Views 416.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Vratio se kao trener, ne postaje se legenda samo kao igrač, niti postoje neki egzaktni kriterijumi za taj status. Meni on jeste jedan od simbola zvezde, možda zato što sam počeo da idem na stadion kad

• Pa ko dade Mijatovicu da sutira penal protiv Holandjana?!

• Fudbaler Crvene zvezde Aleksandar Pešić uplatio je značajan novčani iznos na račun koji je otvoren kao vid humanitarne pomoći za nastradale. Pored toga, Pešić je poslao i humanitarnu pomoć u vidu hran

Posted Images

Od početka sezone igraju pred praznim tribinama, kažnjeni su, ako se ne varam, 6 utakmica. 

U plejofu za SLS su pravili neka sranja, pa su kaznjeni

da, pravili su neko sranje protiv imt-a

pre neki dan je padala ozbiljna kiša po np-u, ne znam u kakvom je stanju teren koji je ionako najmekši u sls-u. to može da predstavlja ozbiljan problem

CRVENA ZVEZDA: Borjan – Gobeljić, Eraković, Milunović, Rodić – Sanogo, Kanga – Bukari, Katai, Mitrović – El Fardu Ben.

Na klupi su: Popović, Pankov, Dragović, Srnić, Stanković, Kangva, Nikolić, Ibrahim, Motika, Kulibali, Pešić.

Edited by Milosh76

Ohi opet dao gol :fantom:

Bolonja - Fjorentina 7 minuta nadoknade :isuse:

2 minutes ago, Milosh76 said:

Bolonja - Fjorentina 7 minuta nadoknade :isuse:

zabarska posla :D

vrtim arena kanale ali nema prenosa 

Isuse kakvi amateri, da ne mogu da puste meč na nekom drugom kanalu pa da se vrate na A1P kad se završe žabari - visoke su temperature i u LaLigi je bilo pauza za osveženje, otud i verovatno produžetak. 

Ju kakva bomba NP!!!!

:isuse:

• Author

Ponovo jurnjava rezultata. 

I sad opet reklame :ajde:

axaxaxxaaa

deluje da je golman mogao bolje. cini mi se da je malo pao u formi.

np agresivan,kidisu kao ludi

Nije golman mogao bolje, lopta je se odbila od Rodića. Ali Rodić je mogao bolje, gledao je kako lopta leti i kretao se - kad je video da na nju ide Lončar stao je ko ukopan. Umesto da kidiše na igrača u želji da blokira šut on odbio loptu u mrežu. 

Trava je kao led, biće ovde prilično jebeno.