Jump to content
IGNORED

Zvezda u sezoni 2022/2023: Martovske ide Crvene zvezde

Dimitrije

Recommended Posts

Posted (edited)

Odlicno.smo usli u utakmicu, stwta sto su stali poslike gola, ali i oni su jebiga krenuli motivisanije. Mirkeca i Saleta nigdje nema u ofanzivi, ako se.pojave rjesavamo.ovo.

I da, ne kontam zasto je Urosevicu zabranjeno dati zuti za onde seljacke bodiceke na Gueloru.

Edited by hrkljush boys_2
Posted

Srnic obavezno umesto kataija ili ivanica vec na poluvremenu

Posted

Dobro smo ih stisli u vecem delu prvog poluvremena.  Ne moze da se ocekuje da ih drzimo po datkvim pritiskom svih 45 minua i da oni nece da pokusaju da preuzmu inicijativu.  Derbi je, nije utakmica protiv Javora.

Posted
3 minutes ago, Nikola77 said:

Ne zna se da li je veca sramota da su se svesno povukli ili da imaju snage samo za pola sata. Ali sto smo busni po levoj strani, rodic, katai i ivanic ne bi sacuvali moju pokojnu babu. Da li je moguce da trener nije rekao da JEDINOG njihovog opasnog igraca, dijabatea, ne udvajaju obavezno, nego igra jedan na jedan sa cunjevima rodicem i kataijem 

Nema ko da ga udvoji, balerine Katai i Ivanović posmatraju iz lože.

Posted
1 minute ago, Milosh76 said:

Radule, glodur Arene, ako se ne varam... Inace sramotan komentator

Strasno. Bio bi mi podjednako iritantan i da navija za Zvezdu.

1 minute ago, MiddleClass said:

Uvjek je tako. Jedan navija za nas, drugi za njih.

Ovaj druge jedva da uspe i da progovori neku a nisam primetio da nesto narocito navija za Zvezdu ni kad sam kometarise.

Posted
Ne zna se da li je veca sramota da su se svesno povukli ili da imaju snage samo za pola sata. Ali sto smo busni po levoj strani, rodic, katai i ivanic ne bi sacuvali moju pokojnu babu. Da li je moguce da trener nije rekao da JEDINOG njihovog opasnog igraca, dijabatea, ne udvajaju obavezno, nego igra jedan na jedan sa cunjevima rodicem i kataijem 
Bukvalno jednu jedinu akciju igraju preko Diabatea, i ne mogu to riješiti.

Послато са Redmi Note 5 помоћу Тапатока

Posted

Cudime da neko nije vec napisao da smo igrali "sramotno".

• +1 1
Posted
Just now, jimi said:

Strasno. Bio bi mi podjednako iritantan i da navija za Zvezdu.

Ovaj druge jedva da uspe i da progovori neku a nisam primetio da nesto narocito navija za Zvezdu ni kad sam kometarise.

Komplet ekipa areninih komentatora je odvratna, u svim sportovima, osim Ivana Ognjenovica, cini mi se da se tako zove. Iritantni, dosadni, neslusljivi...

Posted

Ali ono pustanje "navijanja" na areni preko skandiranja publike :isuse:.

• +1 1
Posted (edited)

Regler kad je krenulo:laugh:

Lagano pustanje navijanja sa druge tekme,cujes kako ubacuju kasetu:D

Edited by Bogotac
Posted (edited)

radno mesto tonca na Areni trenutno je popunjeno zaposlenim u BIA na privremenom radu kod drugog poslodavca

Edited by Ted
Posted

Jedino vredno pažnje u prvom poluvremenu je Bukaranje.

Ivanić nije ni došao na utakmicu, Kataji ga drvi a trener je izgleda još u karantinu sa Ohijem pa nije stigao da pripremi tekmu.