Jump to content
IGNORED

Zvezda u sezoni 2022/2023: Martovske ide Crvene zvezde

Dimitrije

Recommended Posts

Posted
11 minutes ago, hrkljush boys_2 said:

Poceo ko.onaj sa basketa da se hvata za nebitno u nedostatku argumenata, pa haj za kucanje sa telefona.

Mislim da si đak generacije akademije.za.mlade lidere, kako se to samo uhvati za nesto nebitno pa ne pusta, ako, ako...  De ti i dalje, samo cvrsto se drzi svojih trivijalnosti, ne pustaj ih ni za zivu glavu. Oko necege ozbiljnog sa tobom raspravljati je glupo, ovo ja samo zato sto si mi simpa tako razbarusen, argumenta bez.

Cujes, argumenti.:laugh: To je za ozbiljne ljude, nije za Vesiceve udjiguze. Za vas samo pusa.

Posted
25 minutes ago, Dimitrije said:

Terziceva izjava da se oseca nezdaovoljan i prazan moze da se protumaci i kao nezadovoljan jer bi vise zaradio u slucaju LS pa mu je zbog toga ostao prazan dzep.

Mislim da bi poraz u derbiju oznacio kraj Stankovicevog trenerskog angazmana u Zvezdi.  Zato se nadam da Zvezda pobedi, i dvostruko bih se radovao/tugovao zbog pobede/poraza i ostanka/odlaska Stankovica.  Uz sve trenerske mane i povremen nedostatak slifa, voleo bih da i dalje vodi tim, cak i da postoji mogucnost da ga Vladan Milojevic zameni.

A ja bih negde bas negde u dubini duse voleo da Milojevic uzme tim zbog ove "pajser brigade". Pa kad krenu da se ciste dunsteri poput Kataija, Ivanica, Kange, Dragovica, Bukarija a tim nakrca vedetama poput Jovancica, Causica, Jovicica, Pavkova, novih Gobeljica i Srnica i slicnih igraca zadataka, vojnika kluba i igraca u "oba pravca koji znaju dobro da drze blok". No, brzo me prodje.

• +1 1
Posted

Da je Robi boljeg zdravlja, cuda bi pravio sa ovom ekipom.

• Wub 1
Posted

Koloko se ja secam, pripadnici pajser brigada ne vole Milojevica.  Jedan od prominentnih clanova ga je nazivao "Zalizana grcka p*zda".

Zaboraviste i Veljka Simica, "pretalentovanog" igraca kako ga je nazvao Milojvic posle jedne od prvih utakmica u Zvezdi pod Milojevicem gde je Simic ili dao ili asistirao kod gola.

Posted
Just now, Milosh76 said:

Robi je bio igracina ali jedva osrednji trener.  Zna on teoriju ali praksa mu slabo ide.

• +1 1
Posted
41 minutes ago, harper said:

Ima li neko objasnjenje zasto VAR ovo nije ni gledao.

pa ja sam to pitao još dok smo gledali tekmu

Posted
1 minute ago, Dimitrije said:

Koloko se ja secam, pripadnici pajser brigada ne vole Milojevica.  Jedan od prominentnih clanova ga je nazivao "Zalizana grcka p*zda".

Zaboraviste i Veljka Simica, "pretalentovanog" igraca kako ga je nazvao Milojvic posle jedne od prvih utakmica u Zvezdi pod Milojevicem gde je Simic ili dao ili asistirao kod gola.

Oni ne vole nijednog aktuelnog trenera, to im je fetis. Kad trener vise nije aktuelan onda vise nema veze, svaki je bolji od trenutnog.

Posted
4 minutes ago, Milosh76 said:

Robi je Zvezdin Don Kihot, romanticar koji se nekim cudom i teskim zajebom Vesare i Lukica pojavio kad smo bili u najvecoj banani i pokusao da igra fudbal sa gomilom poluigraca, protiv Partizanovog fudbalskog saveza, Partizanovog ostatka lige, sopstvene uprave i sopstvenih organizovanih navijaca. Na trenutak je zapalio Zvezdinu vatru kod normalnih navijaca koju je tadasnja uprava brze-bolje zatrpala djubretom u obliku Saleta Delije da se ne bi dovodila u pitanje ekskluzivnost njene koalicije sa kriminalcima na severnoj tribini u cerupanju kluba. To ga cini jedinstvenom figurom u Zvezdinoj istoriji i ucvrstilo njegovu legendu koju je pokrenuo svojom igrackom karijerom ali se bojim da se njegova trenerska zvezda ugasila jos pre nego sto je ozbiljno i pocela da blista. Sto je, realno, velika steta.

Nema domacih trenera koji bi bili fit za Zvezdu. Ovaj jedan koji je bolji od Stankovica (Miha) je bolestan a ostali solidni srpski treneri koji rade vani su grobari (Paunovic, Ivic, Jokanovic, Nikolic). Nema ni potrebe da se u ovom trenutku menja trener.

• +1 1
Posted
30 minutes ago, harper said:

Cujes, argumenti.:laugh: To je za ozbiljne ljude, nije za Vesiceve udjiguze. Za vas samo pusa.

Stani onda.pred.ogledalce i posalji pusicu za ponosnog Vesicevog uđiguza. Ti i Stankela pravi nasljednici  Vesarine demagogije i šuplje. Ja sam  tog Vesica u tebi otkrio ima vec.par godina, pisao sam i ovdje o tome. Ovdje zavrsavam ovo budalesanje, sad vec postaje dosadno razjebavati prvaka akademije za.mlade lidere.

Pusa, fino spavaj i zube operi.

Posted
Just now, hrkljush boys_2 said:

Stani onda.pred.ogledalce i posalji pusicu za ponosnog Vesicevog uđiguza. Ti i Stankela pravi nasljednici  Vesarine demagogije i šuplje. Ja sam  tog Vesica u tebi otkrio ima vec.par godina, pisao sam i ovdje o tome. Ovdje zavrsavam ovo budalesanje, sad vec postaje dosadno razjebavati prvaka akademije za.mlade lidere.

Pusa, fino spavaj i zube operi.

Vazi ponosni Vesicev udjiguzu. Posalji mi adresu i poslacu ti sliku sa pusom.:heart:

• +1 1
Posted
28 minutes ago, harper said:

Robi je Zvezdin Don Kihot, romanticar koji se nekim cudom i teskim zajebom Vesare i Lukica pojavio kad smo bili u najvecoj banani i pokusao da igra fudbal sa gomilom poluigraca, protiv Partizanovog fudbalskog saveza, Partizanovog ostatka lige, sopstvene uprave i sopstvenih organizovanih navijaca. Na trenutak je zapalio Zvezdinu vatru kod normalnih navijaca koju je tadasnja uprava brze-bolje zatrpala djubretom u obliku Saleta Delije da se ne bi dovodila u pitanje ekskluzivnost njene koalicije sa kriminalcima na severnoj tribini u cerupanju kluba. To ga cini jedinstvenom figurom u Zvezdinoj istoriji i ucvrstilo njegovu legendu koju je pokrenuo svojom igrackom karijerom ali se bojim da se njegova trenerska zvezda ugasila jos pre nego sto je ozbiljno i pocela da blista. Sto je, realno, velika steta.

Nema domacih trenera koji bi bili fit za Zvezdu. Ovaj jedan koji je bolji od Stankovica (Miha) je bolestan a ostali solidni srpski treneri koji rade vani su grobari (Paunovic, Ivic, Jokanovic, Nikolic). Nema ni potrebe da se u ovom trenutku menja trener.

Piksi.  Samo dok je Terzic na celu kluba, Piksi ni ne svraca u Zvezdu.

• +1 1
Posted
26 minutes ago, harper said:

Nama samo takav trener i može doći. Niko pri zdravoj svesti i pameti se neće upetljati u ovo kolo sa Delijama, Terzićem i svim ostalim blatom. Samo neko ko voli Zvezdu poput Mihe, klupska legenda koju ćemo potrošiti, neki ambiciozni poluanonimus koji gradi karijeru ili neka stranac koji će ovde pasti sa Marsa. 

Ko bi iole normalan trpio ono postrojavanje kakvo su trpili Partizanovi igrači ukoliko zna kakvi su gangsteri na Severu ili na Jugu? 

Posted
4 minutes ago, Dimitrije said:

Piksi.  Samo dok je Terzic na celu kluba, Piksi ni ne svraca u Zvezdu.

Piksi se zamerio i Severu. Neće taj u klub više.

• +1 1
Posted
4 minutes ago, nautilus said:

Nama samo takav trener i može doći. Niko pri zdravoj svesti i pameti se neće upetljati u ovo kolo sa Delijama, Terzićem i svim ostalim blatom. Samo neko ko voli Zvezdu poput Mihe, klupska legenda koju ćemo potrošiti, neki ambiciozni poluanonimus koji gradi karijeru ili neka stranac koji će ovde pasti sa Marsa. 

Ko bi iole normalan trpio ono postrojavanje kakvo su trpili Partizanovi igrači ukoliko zna kakvi su gangsteri na Severu ili na Jugu? 

O tome i pricam sve vreme. Mi smo imali bas puno srece sa Milojevicem i Stankovicem koji su obojica dosli tacno u ono vreme kad je trebalo i obojica uradili tacno ono sto nam je trebalo. Stankovic nema sanse da bi uspeo ono sto je Miloje uspeo sa onim timom a taman kad su se svi zasitili Milojevicevog antifudbala dosao je Stankovic, rascistio veci deo rostera od balvana i formirao ekipu koja uglavnom igra sasvim zanimljiv fudbal. Ja razumem da su razni perfekcionisti koji bi cinili fudbalska cuda kad bi im se dala sansa i dok se ne probude iz vlaznog sna nezadovoljni time kako stoji struka u Zvezdi ali ovo sada je svemirski brod za razne Kristice, Jankovice, Lalatovice i druge anonimuse koji su protrcali kroz nasu trenersku klupu. Usput da ne zaboravim Grofa Bozovica koji je takodje ugradio svoj mandat u ovaj uspeh kao i mucenog i nepravedno zaboravljenog Slavisu Stojanovica koji je verovatno napravio i najvece cudo sa Zvezdom mozda u celoj njenoj istoriji.

Ta ideja da je Stankovic pajser, idiot i cime su ga vec krstili ovi neostvareni forumski klopovi i gvardiole jedina smetnja da se napravi mesto za nekog neimenovanog trenerskog bisera koji sedi negde u Nemackoj ili Holandiji i samo ceka da ga pozovu Terzic dr Zvezdan i Mrkela Mitar da dodje i samostalno povede Zvezdu u svetlu buducnost i do novog Barija, je toliko detinjasta da je grehota cak trositi smejanje na nju.

Posted
7 hours ago, FPLS said:

Doduse, Kanga je napravio major sranje sa onim majmunisanjem kod izmene (koliko god bila pogresna, nedopustiva je onako kretenska reakcija). I to nije njegov prvi sukob sa Stankovicem, pa me ne bi cudilo da se nadje na tankom ledu. Valjalo bi da se to ispegla, mnogo nam je bitan. Tek se u ovom dvomecu videlo koliko je Kangva daleko od toga da izvrsi makar priblizan uticaj na igru.

Ako ga Pajser stavi na tanki led, samo da iskoristim priliku da čestitam FK Partizan na direktnom plasmanu u LŠ.

• +1 1
  • Haha 1