Jump to content

Zvezda u sezoni 2022/2023: Martovske ide Crvene zvezde

Featured Replies

Ivanic je De Brujne za sirotinju,definitivno :D Mnogo mi je drag igrac, ako za nesto Stankovic zasluzuje pohvale,zasluzuje za njegovo vaskrsnuce pre koju godinu.

Edited by Arthur Kirkland

• Replies 8.5k
  • Views 416.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Vratio se kao trener, ne postaje se legenda samo kao igrač, niti postoje neki egzaktni kriterijumi za taj status. Meni on jeste jedan od simbola zvezde, možda zato što sam počeo da idem na stadion kad

• Pa ko dade Mijatovicu da sutira penal protiv Holandjana?!

• Fudbaler Crvene zvezde Aleksandar Pešić uplatio je značajan novčani iznos na račun koji je otvoren kao vid humanitarne pomoći za nastradale. Pored toga, Pešić je poslao i humanitarnu pomoć u vidu hran

Posted Images

Deki ne maltretira Ohija nego...

Imali smo i malih problema, posle treninga u utorak, zbog stomačnog virusa, otpali su Pavkov, Ohi i Mustafa.

Nadam se da će se grupa kompletirati u ponedeljak kada budemo počeli da spremamo utakmicu sa Makabijem, istakao je Stanković

Stari dobri stomacni :D

Gde se denuo 1 primicač !?

On 31.7.2022. at 14:02, John Coltrane said:

Špic Genka, Desers, 2 gola i asist za pola sata. Neko je pominjao da nam je bio na listi želja.

On 31.7.2022. at 14:11, Bright Billy said:

Jeste na spisku ali nerealnih zelja...

Pre 3 dana potpisao za Kremoneze, sad prebacio da vidim malo Jovića kad ono Desers. 6,5milki ga platili.

Zato ga i nismo doveli, plus igra Seriu A, a ne MSL.

Čitaj ništa od desnog beka…ikada

Meni je nekako logičnije objašnjenje da verovatno čekaju ishod plej ofa, da bi znali koliko su spremni da se otvore za istog. U slučaju LE verovatno neka budžet varijanta, a za LŠ možda i daju sumu koju traži Anderleht

Sent from my SM-P610 using Tapatalk

14 minutes ago, Hobbit slayer said:

Meni je nekako logičnije objašnjenje da verovatno čekaju ishod plej ofa, da bi znali koliko su spremni da se otvore za istog. U slučaju LE verovatno neka budžet varijanta, a za LŠ možda i daju sumu koju traži Anderleht

Sent from my SM-P610 using Tapatalk

Muriljo je preskup. Napisao sam vec da je to propalo zbog para i iznenadio sam se kad se ta prica ponovo pojavila. Gadjali smo nekoliko jako dobrih igraca u ovom prelaznom roku, neki su dosli a neki su dobili mnogo bolje ponude. U svakom slucaju, teorija da tu poziciju mogu da drze Goblejac i Stankovic je sumanuta. 

Drzace je erakovic ocigledno...

6 minutes ago, Bright Billy said:

Drzace je erakovic ocigledno...

Verovatno, samo sto je Erak na prodaju. I da odmah nakon te prodaje dovedemo igraca taj bi morao da bude klasa da bi se odmah uklopio 

Lučić zabio bas fin gol za Čuku, 1-1 u Kragujevcu. Na 3.20 ovog klipa je.njegov gol.

• Author

Steta da jedan odlican stoper kao Erakovic igra kao jedan prosecan/ispod prosecan bek.  Mozda bi tri stopera u liniji (Erakovic, Milunavic, Dragovic) bila najbolja opcija, ali problem igre u odbrani po bokovima ostaje jer nasi krilni igraci nisu dobri u defanzivnim zadacima. 

Lučić zabio bas fin gol za Čuku, 1-1 u Kragujevcu. Na 3.20 ovog klipa je.njegov gol.

Njega smo dali na pozajmicu sa otkupom,tako da verovatno odlazi ako se pokaže...

Sent from my YAL-L21 using Tapatalk