Arthur Kirkland Posted August 13, 2022 Posted August 13, 2022 (edited) Ivanic je De Brujne za sirotinju,definitivno Mnogo mi je drag igrac, ako za nesto Stankovic zasluzuje pohvale,zasluzuje za njegovo vaskrsnuce pre koju godinu. Edited August 13, 2022 by Arthur Kirkland 5
Milosh76 Posted August 14, 2022 Posted August 14, 2022 Deki ne maltretira Ohija nego...Imali smo i malih problema, posle treninga u utorak, zbog stomačnog virusa, otpali su Pavkov, Ohi i Mustafa. Nadam se da će se grupa kompletirati u ponedeljak kada budemo počeli da spremamo utakmicu sa Makabijem, istakao je Stanković
John Coltrane Posted August 14, 2022 Posted August 14, 2022 On 31.7.2022. at 14:02, John Coltrane said: Špic Genka, Desers, 2 gola i asist za pola sata. Neko je pominjao da nam je bio na listi želja. On 31.7.2022. at 14:11, Bright Billy said: Jeste na spisku ali nerealnih zelja... Pre 3 dana potpisao za Kremoneze, sad prebacio da vidim malo Jovića kad ono Desers. 6,5milki ga platili. 1
Milosh76 Posted August 14, 2022 Posted August 14, 2022 Zato ga i nismo doveli, plus igra Seriu A, a ne MSL.
Hobbit slayer Posted August 15, 2022 Posted August 15, 2022 Ništa od Muriljahttps://www.maxbetsport.rs/otkrivamo-stopirano-zvezda-odustaje-od-kupovine-defanzivca-378899/Sent from my SM-P610 using Tapatalk
Hobbit slayer Posted August 15, 2022 Posted August 15, 2022 Meni je nekako logičnije objašnjenje da verovatno čekaju ishod plej ofa, da bi znali koliko su spremni da se otvore za istog. U slučaju LE verovatno neka budžet varijanta, a za LŠ možda i daju sumu koju traži AnderlehtSent from my SM-P610 using Tapatalk
harper lee Posted August 15, 2022 Posted August 15, 2022 14 minutes ago, Hobbit slayer said: Meni je nekako logičnije objašnjenje da verovatno čekaju ishod plej ofa, da bi znali koliko su spremni da se otvore za istog. U slučaju LE verovatno neka budžet varijanta, a za LŠ možda i daju sumu koju traži Anderleht Sent from my SM-P610 using Tapatalk Muriljo je preskup. Napisao sam vec da je to propalo zbog para i iznenadio sam se kad se ta prica ponovo pojavila. Gadjali smo nekoliko jako dobrih igraca u ovom prelaznom roku, neki su dosli a neki su dobili mnogo bolje ponude. U svakom slucaju, teorija da tu poziciju mogu da drze Goblejac i Stankovic je sumanuta.
harper lee Posted August 15, 2022 Posted August 15, 2022 6 minutes ago, Bright Billy said: Drzace je erakovic ocigledno... Verovatno, samo sto je Erak na prodaju. I da odmah nakon te prodaje dovedemo igraca taj bi morao da bude klasa da bi se odmah uklopio 2
hrkljush boys_2 Posted August 15, 2022 Posted August 15, 2022 Lučić zabio bas fin gol za Čuku, 1-1 u Kragujevcu. Na 3.20 ovog klipa je.njegov gol.
Dimitrije Posted August 15, 2022 Author Posted August 15, 2022 Steta da jedan odlican stoper kao Erakovic igra kao jedan prosecan/ispod prosecan bek. Mozda bi tri stopera u liniji (Erakovic, Milunavic, Dragovic) bila najbolja opcija, ali problem igre u odbrani po bokovima ostaje jer nasi krilni igraci nisu dobri u defanzivnim zadacima. 2
elementary Posted August 15, 2022 Posted August 15, 2022 Lučić zabio bas fin gol za Čuku, 1-1 u Kragujevcu. Na 3.20 ovog klipa je.njegov gol. Njega smo dali na pozajmicu sa otkupom,tako da verovatno odlazi ako se pokaže...Sent from my YAL-L21 using Tapatalk
Recommended Posts