Jump to content
IGNORED

Zvezda u sezoni 2022/2023: Martovske ide Crvene zvezde

Dimitrije

Recommended Posts

Posted (edited)

Ivanic je De Brujne za sirotinju,definitivno :D Mnogo mi je drag igrac, ako za nesto Stankovic zasluzuje pohvale,zasluzuje za njegovo vaskrsnuce pre koju godinu.

Edited by Arthur Kirkland
  • +1 5
Posted

Deki ne maltretira Ohija nego...

Imali smo i malih problema, posle treninga u utorak, zbog stomačnog virusa, otpali su Pavkov, Ohi i Mustafa.

Nadam se da će se grupa kompletirati u ponedeljak kada budemo počeli da spremamo utakmicu sa Makabijem, istakao je Stanković

Posted

Gde se denuo 1 primicač !?

Posted
On 31.7.2022. at 14:02, John Coltrane said:

Špic Genka, Desers, 2 gola i asist za pola sata. Neko je pominjao da nam je bio na listi želja.

On 31.7.2022. at 14:11, Bright Billy said:

Jeste na spisku ali nerealnih zelja...

Pre 3 dana potpisao za Kremoneze, sad prebacio da vidim malo Jovića kad ono Desers. 6,5milki ga platili.

• +1 1
Posted

Zato ga i nismo doveli, plus igra Seriu A, a ne MSL.

Posted

Čitaj ništa od desnog beka…ikada

Posted

Meni je nekako logičnije objašnjenje da verovatno čekaju ishod plej ofa, da bi znali koliko su spremni da se otvore za istog. U slučaju LE verovatno neka budžet varijanta, a za LŠ možda i daju sumu koju traži Anderleht

Sent from my SM-P610 using Tapatalk

Posted
14 minutes ago, Hobbit slayer said:

Meni je nekako logičnije objašnjenje da verovatno čekaju ishod plej ofa, da bi znali koliko su spremni da se otvore za istog. U slučaju LE verovatno neka budžet varijanta, a za LŠ možda i daju sumu koju traži Anderleht

Sent from my SM-P610 using Tapatalk

Muriljo je preskup. Napisao sam vec da je to propalo zbog para i iznenadio sam se kad se ta prica ponovo pojavila. Gadjali smo nekoliko jako dobrih igraca u ovom prelaznom roku, neki su dosli a neki su dobili mnogo bolje ponude. U svakom slucaju, teorija da tu poziciju mogu da drze Goblejac i Stankovic je sumanuta. 

Posted

Drzace je erakovic ocigledno...

Posted
6 minutes ago, Bright Billy said:

Drzace je erakovic ocigledno...

Verovatno, samo sto je Erak na prodaju. I da odmah nakon te prodaje dovedemo igraca taj bi morao da bude klasa da bi se odmah uklopio 

• +1 2
Posted

Lučić zabio bas fin gol za Čuku, 1-1 u Kragujevcu. Na 3.20 ovog klipa je.njegov gol.

Posted

Steta da jedan odlican stoper kao Erakovic igra kao jedan prosecan/ispod prosecan bek.  Mozda bi tri stopera u liniji (Erakovic, Milunavic, Dragovic) bila najbolja opcija, ali problem igre u odbrani po bokovima ostaje jer nasi krilni igraci nisu dobri u defanzivnim zadacima. 

• +1 2
Posted
Lučić zabio bas fin gol za Čuku, 1-1 u Kragujevcu. Na 3.20 ovog klipa je.njegov gol.

Njega smo dali na pozajmicu sa otkupom,tako da verovatno odlazi ako se pokaže...

Sent from my YAL-L21 using Tapatalk