August 13, 20222 yr Ivanic je De Brujne za sirotinju,definitivno Mnogo mi je drag igrac, ako za nesto Stankovic zasluzuje pohvale,zasluzuje za njegovo vaskrsnuce pre koju godinu. Edited August 13, 20222 yr by Arthur Kirkland
August 14, 20222 yr Deki ne maltretira Ohija nego...Imali smo i malih problema, posle treninga u utorak, zbog stomačnog virusa, otpali su Pavkov, Ohi i Mustafa. Nadam se da će se grupa kompletirati u ponedeljak kada budemo počeli da spremamo utakmicu sa Makabijem, istakao je Stanković
August 14, 20222 yr On 31.7.2022. at 14:02, John Coltrane said: Špic Genka, Desers, 2 gola i asist za pola sata. Neko je pominjao da nam je bio na listi želja. On 31.7.2022. at 14:11, Bright Billy said: Jeste na spisku ali nerealnih zelja... Pre 3 dana potpisao za Kremoneze, sad prebacio da vidim malo Jovića kad ono Desers. 6,5milki ga platili.
August 15, 20222 yr Ništa od Muriljahttps://www.maxbetsport.rs/otkrivamo-stopirano-zvezda-odustaje-od-kupovine-defanzivca-378899/Sent from my SM-P610 using Tapatalk
August 15, 20222 yr Meni je nekako logičnije objašnjenje da verovatno čekaju ishod plej ofa, da bi znali koliko su spremni da se otvore za istog. U slučaju LE verovatno neka budžet varijanta, a za LŠ možda i daju sumu koju traži AnderlehtSent from my SM-P610 using Tapatalk
August 15, 20222 yr 14 minutes ago, Hobbit slayer said: Meni je nekako logičnije objašnjenje da verovatno čekaju ishod plej ofa, da bi znali koliko su spremni da se otvore za istog. U slučaju LE verovatno neka budžet varijanta, a za LŠ možda i daju sumu koju traži Anderleht Sent from my SM-P610 using Tapatalk Muriljo je preskup. Napisao sam vec da je to propalo zbog para i iznenadio sam se kad se ta prica ponovo pojavila. Gadjali smo nekoliko jako dobrih igraca u ovom prelaznom roku, neki su dosli a neki su dobili mnogo bolje ponude. U svakom slucaju, teorija da tu poziciju mogu da drze Goblejac i Stankovic je sumanuta.
August 15, 20222 yr 6 minutes ago, Bright Billy said: Drzace je erakovic ocigledno... Verovatno, samo sto je Erak na prodaju. I da odmah nakon te prodaje dovedemo igraca taj bi morao da bude klasa da bi se odmah uklopio
August 15, 20222 yr Lučić zabio bas fin gol za Čuku, 1-1 u Kragujevcu. Na 3.20 ovog klipa je.njegov gol.
August 15, 20222 yr Author Steta da jedan odlican stoper kao Erakovic igra kao jedan prosecan/ispod prosecan bek. Mozda bi tri stopera u liniji (Erakovic, Milunavic, Dragovic) bila najbolja opcija, ali problem igre u odbrani po bokovima ostaje jer nasi krilni igraci nisu dobri u defanzivnim zadacima.
August 15, 20222 yr Lučić zabio bas fin gol za Čuku, 1-1 u Kragujevcu. Na 3.20 ovog klipa je.njegov gol. Njega smo dali na pozajmicu sa otkupom,tako da verovatno odlazi ako se pokaže...Sent from my YAL-L21 using Tapatalk