August 13, 20222 yr 1 minute ago, assignment said: 3 asistencije i gol Mirko car.... Tacno, tri asistencije
August 13, 20222 yr Ne sećam se ko je napisao da je UEFA pokrenula istragu i da nam preti prazan stadion. Samo da kažem da nije istina i da su to gluposti. Naročito onaj deo “rekao mi neko iz kluba, neću da kažem ko”, jer imaš ciglo tri osobe koje bi znale da UEFA “misli da nešto uradi”. Svaka razmatranje podizanja istrage, svaka istraga i odluka moraju biti javno saopštene, a to ovde nije slučaj (izvor: Disciplinary.UEFA.com).
August 13, 20222 yr Author 2 hours ago, MiddleClass said: Ko je preskocio loptu kod drugog gola? Mislim da je Katai.
August 13, 20222 yr 45 minutes ago, dragance said: Ne sećam se ko je napisao da je UEFA pokrenula istragu i da nam preti prazan stadion. Samo da kažem da nije istina i da su to gluposti. Naročito onaj deo “rekao mi neko iz kluba, neću da kažem ko”, jer imaš ciglo tri osobe koje bi znale da UEFA “misli da nešto uradi”. Svaka razmatranje podizanja istrage, svaka istraga i odluka moraju biti javno saopštene, a to ovde nije slučaj (izvor: Disciplinary.UEFA.com). Ja sam napisao da postoji mogucnost...Prastajte ako informacija nije tacna.