hrkljush boys_2 Posted August 13, 2022 Posted August 13, 2022 E nek ga je Benčuga metnuo, zasluzio je brat. 3
Bright Billy Posted August 13, 2022 Posted August 13, 2022 Just now, John Coltrane said: Ben car. Burazer
hrkljush boys_2 Posted August 13, 2022 Posted August 13, 2022 I Mirkec se nagradio.golom, bravo ibza pas Kange.
John Coltrane Posted August 13, 2022 Posted August 13, 2022 I Ivanča je u dobrom raspoloženju - puni do vrha. 1
Bright Billy Posted August 13, 2022 Posted August 13, 2022 1 minute ago, assignment said: 3 asistencije i gol Mirko car.... Tacno, tri asistencije
dragance Posted August 13, 2022 Posted August 13, 2022 Ne sećam se ko je napisao da je UEFA pokrenula istragu i da nam preti prazan stadion. Samo da kažem da nije istina i da su to gluposti. Naročito onaj deo “rekao mi neko iz kluba, neću da kažem ko”, jer imaš ciglo tri osobe koje bi znale da UEFA “misli da nešto uradi”. Svaka razmatranje podizanja istrage, svaka istraga i odluka moraju biti javno saopštene, a to ovde nije slučaj (izvor: Disciplinary.UEFA.com). 5
Dimitrije Posted August 13, 2022 Author Posted August 13, 2022 2 hours ago, MiddleClass said: Ko je preskocio loptu kod drugog gola? Mislim da je Katai.
Hroničar Posted August 13, 2022 Posted August 13, 2022 45 minutes ago, dragance said: Ne sećam se ko je napisao da je UEFA pokrenula istragu i da nam preti prazan stadion. Samo da kažem da nije istina i da su to gluposti. Naročito onaj deo “rekao mi neko iz kluba, neću da kažem ko”, jer imaš ciglo tri osobe koje bi znale da UEFA “misli da nešto uradi”. Svaka razmatranje podizanja istrage, svaka istraga i odluka moraju biti javno saopštene, a to ovde nije slučaj (izvor: Disciplinary.UEFA.com). Ja sam napisao da postoji mogucnost...Prastajte ako informacija nije tacna.
Recommended Posts