TS-CS Posted May 29, 2022 Posted May 29, 2022 ovakav Rafa nema sta da trazi protiv Novaka u utorak. ostaje da se vidi hoce li kanadjaninu opasti nivo i fokus. cini mi se da je napredovao po tom pitanju. sad u Rimu sa Novakom se borio muski do kraja 1
Zli Gli Posted May 29, 2022 Posted May 29, 2022 Oh, izvinite, mislio sam na ponizavanje u vidu laganih 3:0 za NovakaSent from my M2012K11G using Tapatalk 1
mlatko Posted May 29, 2022 Posted May 29, 2022 Upravo. Više bih voleo da prođe Rafa ali posle posle današnjih teških 5 setovazviždali bi na svaki poen Noleta... ma kakav poen, na svaki udarac... ma kakvi, zviždali bi mu na svakom koraku. Ali možda to i nije tako lošeInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Olimpijac Posted May 29, 2022 Posted May 29, 2022 Svakako mu sleduju sve teži obračuni sa publikom kako bude napredovao ka finalu turnira. A šta će tek biti na Wim/Usa openu... Jbg ali moraće dobrano da se napne i vozdigne moral i smirenje na džedajski nivo.
Jean-Luc Picard Posted May 29, 2022 Posted May 29, 2022 Da li sam ja jedini koji smatra da je ova "pressure points" statistika totalno bzvz. bez konteksta koji daje podatak o tome ko je na servisu na tim poenima.
Milošica Posted May 29, 2022 Posted May 29, 2022 Just now, Tsai said: Jel Novakovo QF u utorak ili u sredu? 1 2
renne Posted May 29, 2022 Posted May 29, 2022 9 minutes ago, Tsai said: Jel Novakovo QF u utorak ili u sredu? Zavisi kako večito povređenom prevarantu VPP bude odgovaralo
Ras Posted May 29, 2022 Posted May 29, 2022 56 minutes ago, TS-CS said: ovakav Rafa nema sta da trazi protiv Novaka u utorak. ostaje da se vidi hoce li kanadjaninu opasti nivo i fokus. cini mi se da je napredovao po tom pitanju. sad u Rimu sa Novakom se borio muski do kraja Ne znam odakle ti ovaj optimizam? Rafa igra odlično, ako izuzmemo sporiji ulazak u meč.
Jean-Luc Picard Posted May 29, 2022 Posted May 29, 2022 PIh...šta sad izvuče Rafa....Nikad igrač Felikse.
Grandilof Posted May 29, 2022 Posted May 29, 2022 Jos samo Ivanisevic da javi da je Novak favorit i da lagano dobija mec.Sent from my SM-G780G using Tapatalk 1
TS-CS Posted May 29, 2022 Posted May 29, 2022 (edited) otkako je iz prvog reda tribina vratio onaj feliksov smec sredinom 2.seta Nadal je okrenuo momentum i proigrao. Auger je inace slabasan na reternu, ne znam je li proslu uopste uspio brejknuti Krajinovica osim u zadnjem gemu meca. Rafa ne servira nista spec. uglavnom na T i po sredini i to mu je sasvim dovoljno sad kad je ovaj u down-u jbg inace za Novaka bi bila idealka da mec u utorak krene otprilike u ovo doba, oko 7 popodne uz otvoren krov, da se ne vijaju do sitnih sati ako krenu "not before 20:45" kako se ocekuje Edited May 29, 2022 by TS-CS
Recommended Posts