May 29, 20222 yr ovakav Rafa nema sta da trazi protiv Novaka u utorak. ostaje da se vidi hoce li kanadjaninu opasti nivo i fokus. cini mi se da je napredovao po tom pitanju. sad u Rimu sa Novakom se borio muski do kraja
May 29, 20222 yr Oh, izvinite, mislio sam na ponizavanje u vidu laganih 3:0 za NovakaSent from my M2012K11G using Tapatalk
May 29, 20222 yr Upravo. Više bih voleo da prođe Rafa ali posle posle današnjih teških 5 setovazviždali bi na svaki poen Noleta... ma kakav poen, na svaki udarac... ma kakvi, zviždali bi mu na svakom koraku. Ali možda to i nije tako lošeInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
May 29, 20222 yr Svakako mu sleduju sve teži obračuni sa publikom kako bude napredovao ka finalu turnira. A šta će tek biti na Wim/Usa openu... Jbg ali moraće dobrano da se napne i vozdigne moral i smirenje na džedajski nivo.
May 29, 20222 yr Da li sam ja jedini koji smatra da je ova "pressure points" statistika totalno bzvz. bez konteksta koji daje podatak o tome ko je na servisu na tim poenima.
May 29, 20222 yr 9 minutes ago, Tsai said: Jel Novakovo QF u utorak ili u sredu? Zavisi kako večito povređenom prevarantu VPP bude odgovaralo
May 29, 20222 yr 56 minutes ago, TS-CS said: ovakav Rafa nema sta da trazi protiv Novaka u utorak. ostaje da se vidi hoce li kanadjaninu opasti nivo i fokus. cini mi se da je napredovao po tom pitanju. sad u Rimu sa Novakom se borio muski do kraja Ne znam odakle ti ovaj optimizam? Rafa igra odlično, ako izuzmemo sporiji ulazak u meč.
May 29, 20222 yr Jos samo Ivanisevic da javi da je Novak favorit i da lagano dobija mec.Sent from my SM-G780G using Tapatalk
May 29, 20222 yr otkako je iz prvog reda tribina vratio onaj feliksov smec sredinom 2.seta Nadal je okrenuo momentum i proigrao. Auger je inace slabasan na reternu, ne znam je li proslu uopste uspio brejknuti Krajinovica osim u zadnjem gemu meca. Rafa ne servira nista spec. uglavnom na T i po sredini i to mu je sasvim dovoljno sad kad je ovaj u down-u jbg inace za Novaka bi bila idealka da mec u utorak krene otprilike u ovo doba, oko 7 popodne uz otvoren krov, da se ne vijaju do sitnih sati ako krenu "not before 20:45" kako se ocekuje Edited May 29, 20222 yr by TS-CS