Vapad Posted December 12, 2022 Posted December 12, 2022 13 minutes ago, Filozof manijak said: ja hoću popust za kasu, a za self checkout dodatnih 20% marže. Ionako ovi što ne bi da koriste kasu imaju više novca. A šta da im tražimo za nošenje brendiranih kesa?
Sestre Bronte Posted December 12, 2022 Posted December 12, 2022 45 minutes ago, Vapad said: A šta da im tražimo za nošenje brendiranih kesa? čokošljive 1
Svemir Zeka Posted December 29, 2022 Posted December 29, 2022 Nešto za ćega topik: u lindi trenutno četkice za slikanje 600 dindži, 12 odnosno 15 komada. Plastična su vlakna, ali fino meka i elastična, značajno bolje od bilo kojih. E sad, u kenguru npr one finije koštaju od 150 najmanje, do 500. Tako da ovaj set stvarno bude džaba, ko se bavi time. Takođe imaju i akrilne boje, set od 5 velikih bočica, isto 600 kinti. Imaju i platna koja su prilično dobra rekla bih, po 800 set ili 1 veliko. Ali to ću posle praznika. 3
Sestre Bronte Posted December 29, 2022 Posted December 29, 2022 to im je sve dobro, redovno konzumiramo 2
radisa Posted December 29, 2022 Posted December 29, 2022 1 hour ago, Braća Strugacki said: to im je sve dobro, redovno konzumiramo I mi isto...
Valk Posted December 29, 2022 Posted December 29, 2022 2 hours ago, Braća Strugacki said: to im je sve dobro, redovno konzumiramo 1 hour ago, radisa said: I mi isto... To se ne jede, you weirdos 3
slepa živana Posted December 29, 2022 Posted December 29, 2022 2 minutes ago, Valkyrie said: To se ne jede, you weirdos jedu dlake... plastične, ali ipak dlake 2
Valk Posted December 29, 2022 Posted December 29, 2022 19 minutes ago, slepa živana said: jedu dlake... plastične, ali ipak dlake Rđavom dlaka smeta ne smeta ček, kako beše? 1
El Guapo Posted February 14, 2023 Posted February 14, 2023 Da li imaju menjačnicu u Lidlu, s obzirom na vrlo dobar kurs 170 RSD za Eur? 1
đorđe geprat Posted March 9, 2023 Posted March 9, 2023 odoh u aranđelovac kod majstora da mi potvrdi da je vilidžer kosačica od pre 16 godina za otpad. reče da bi popravka koštala 10 - 12 hiljda. ponudio mi je 2 za otkup, rekoh da važi. u lindi sam jutros pazario njihovu parksajd kosačicu za 25000. na "čekove". metalno kućište, korpa, centralno regulisanje visine, 3 godine garancije. više mi ni ne treba. jedva čekam da naraste trava. 1
foto Posted March 10, 2023 Posted March 10, 2023 lepo vas je odsluzio taj viidzer. 16 god, alal vera. kinez neka izgura 10 god za 200evara i to zvuci kao dobar dil, samo ako radi kako treba. e, da li je bilo bolje uzeti stihll u startu to je do vas, gosn djordje.
salerokada Posted March 10, 2023 Posted March 10, 2023 17 hours ago, djordje geprat said: odoh u aranđelovac kod majstora da mi potvrdi da je vilidžer kosačica od pre 16 godina za otpad. reče da bi popravka koštala 10 - 12 hiljda. ponudio mi je 2 za otkup, rekoh da važi. u lindi sam jutros pazario njihovu parksajd kosačicu za 25000. na "čekove". metalno kućište, korpa, centralno regulisanje visine, 3 godine garancije. više mi ni ne treba. jedva čekam da naraste trava. Ova? https://www.lidl.rs/p/neka-tvoja-basta-procveta/benzinska-kosilica-za-travu-pbm-42-a1/p60280 Deluje dobra ponuda. Naročito širina reza od 42cm. Mada, morao bih prvo da uporedim sa svojom polovnom koju koristim kod kuće jer pojma nemam ni koje je snage, ni širine reza.
đorđe geprat Posted March 10, 2023 Posted March 10, 2023 9 hours ago, foto said: lepo vas je odsluzio taj viidzer. 16 god, alal vera. kinez neka izgura 10 god za 200evara i to zvuci kao dobar dil, samo ako radi kako treba. e, da li je bilo bolje uzeti stihll u startu to je do vas, gosn djordje. 'de sam ja za 10 godina priatelju.. da ona odradi dok je u garanciji, sve preko je čist ćar po mom i njenom trajanju. 28 minutes ago, salerokada said: Ova? https://www.lidl.rs/p/neka-tvoja-basta-procveta/benzinska-kosilica-za-travu-pbm-42-a1/p60280 Deluje dobra ponuda. Naročito širina reza od 42cm. Mada, morao bih prvo da uporedim sa svojom polovnom koju koristim kod kuće jer pojma nemam ni koje je snage, ni širine reza. da, to je ta. isprobao sam je danas po neizrasloj travi i lišću. izdrobila je lišće i napunila korpu. dosta je tiša od starog vilidžera. bilo mi je bitno centralno regulisanje visine. lakša je od vilidžera zbog limenog kućišta. u uputstvu sam pročitao da se ulje vadi sisaljkom pa to treba da pazarim. doduše, na karteru sam video neki šraf, možda je to za ulje no, nisam hteo da prčkam. 0,4 litre ulja ide u karter.
Recommended Posts