mustang Posted September 23, 2022 Posted September 23, 2022 Nista sladje nego u muskoj pidzami da spavas i vuces se po kuci. I potkosulji. A drugarica mi spava u svili i kadifi. Kombinezoni svileni, cipkani, tanga gacice, nas dve kad legnemo u krevet ko muz i zena. Pa ja bi to sve u toku noci iscepala od okretanja, povlacenja itd...o tangama da ne pricam. Ne znam zasta to sluzi. Neudobno, gore od brusa. 2 2
April Posted September 25, 2022 Posted September 25, 2022 (edited) On 23.9.2022. at 18:26, mustang said: Nista sladje nego u muskoj pidzami da spavas i vuces se po kuci. Samo u gornjem delu, sa otkopčanim gornjim dugmetom Dovoljno je dugačak da ne bude vulgaran i dovoljno kratak da privuče pogled. Edited September 25, 2022 by April 2
mraki Posted September 26, 2022 Posted September 26, 2022 (edited) Sigurno je nekad bilo 100g Edited September 26, 2022 by mraki 1
gospa buba Posted September 26, 2022 Author Posted September 26, 2022 kome treba 100 grama samo da se ubudja!sent from bash mnogo dobar novi bubamoto
Zaboravan Posted September 26, 2022 Posted September 26, 2022 1 hour ago, gospa buba said: kome treba 100 grama samo da se ubudja! sent from bash mnogo dobar novi bubamoto Gospođetina.
gospa buba Posted September 26, 2022 Author Posted September 26, 2022 ccc sent from bash mnogo dobar novi bubamoto 1
booyaka Posted December 11, 2022 Posted December 11, 2022 Bio večeras u kupovini, osvežavajući napici na akciji.
foto Posted December 12, 2022 Posted December 12, 2022 najbolje kasirke na svetu. apsolutno ti svejedno u koji red stanes i koliko artikala imaju oni ispred tebe. jedino neka skrbava kartica moze da uspori tok. kada iz linde udjes u maxi pocnes da razmisljas o smislu zivota. ali na ozbiljnom nivou- dokon mozak> davolje igraliste... 2 2
Vapad Posted December 12, 2022 Posted December 12, 2022 4 hours ago, foto said: najbolje kasirke na svetu. apsolutno ti svejedno u koji red stanes i koliko artikala imaju oni ispred tebe. jedino neka skrbava kartica moze da uspori tok. kada iz linde udjes u maxi pocnes da razmisljas o smislu zivota. ali na ozbiljnom nivou- dokon mozak> davolje igraliste... Self-checkout maxi >>>>> Linda Posebno me nervira u Lidlu kada pale i gase kase a nisu primili sve još na traku, kada se pali plavo svetlo, doduše to su ljudi krivi, i kada me gađaju mojim stvarima, na sreću dobro se pakujem ali generalno starije ljude zatrpaju i onda blokiraju taj deo kase a bace te na onaj zadnji, pa ti obilaziš zbunjene ljude dok ti tamo lete stvari, nije cool sve u svemu, prilično stresno i jadno. 1
maheem Posted December 12, 2022 Posted December 12, 2022 Kase su bolje u Lindi, al kasirke su bolje u mom mahiju
goofs Posted December 12, 2022 Posted December 12, 2022 Self-checkout Maxi je idejno dobra stvar, ali uzasno realizovana, ti kao kupac vidis isti panel kao i prodavac, samo sa ukinutim opcijama, bas uzasan user interface. Ne mozes da izbacis nesto iz korpe, ne mozes da promenis kolicinu, a cesto ti mahinalno otkuca dva puta proizvod. Neke stvari je nemoguce provuci - recimo oni krastavci koji se prodaju na komad. Najbolji self-checkout ima Merkator. 1
ivy Posted December 12, 2022 Posted December 12, 2022 da Merkator ima dobar self chekout ali mi smesno kad za vino moram da vijam radnicu da mi odobri da imam 18god i Univer ima ok self chekout samo im mesecima nije radio za kesh...u mom seoskom maxiju nema ta moderna tehnologija a ni u lidlu u koji idem nemaju dva dela za dve robe na kasi pa moram da cekam da se neko spakuje do kraja..
Sestre Bronte Posted December 12, 2022 Posted December 12, 2022 hoću popust ako idem na self checkout 6 1
Filozof manijak Posted December 12, 2022 Posted December 12, 2022 ja hoću popust za kasu, a za self checkout dodatnih 20% marže. Ionako ovi što ne bi da koriste kasu imaju više novca.
Recommended Posts