Jump to content
IGNORED

Linda, tehnika, krpe, ćega i ostalo

gospa buba

Recommended Posts

Posted

Nista sladje nego u muskoj pidzami da spavas i vuces se po kuci.   

I potkosulji. 

A drugarica mi spava u svili i kadifi. Kombinezoni svileni, cipkani, tanga gacice, nas dve kad legnemo u krevet ko muz i zena. Pa ja bi to sve u toku noci iscepala od okretanja, povlacenja itd...o tangama da ne pricam. Ne znam zasta to sluzi. Neudobno, gore od brusa.

• +1 2
  • Haha 2
Posted (edited)
On 23.9.2022. at 18:26, mustang said:

Nista sladje nego u muskoj pidzami da spavas i vuces se po kuci.   

Samo u gornjem delu, sa otkopčanim gornjim dugmetom

Dovoljno je dugačak da ne bude vulgaran i dovoljno kratak da privuče pogled.

Edited by April
  • +1 2
Posted (edited)

Sigurno je nekad bilo 100g :lolol:

Edited by mraki
  • +1 1
Posted

kome treba 100 grama samo da se ubudja!

sent from bash mnogo dobar novi bubamoto

Posted
1 hour ago, gospa buba said:

kome treba 100 grama samo da se ubudja!

Gospođetina. :D

Posted

ccc :hihi:

• Haha 1
  • 2 months later...
Posted

Bio večeras u kupovini, osvežavajući napici na akciji.

Posted

najbolje kasirke na svetu. apsolutno ti svejedno u koji red stanes i koliko artikala imaju oni ispred tebe. jedino neka skrbava kartica moze da uspori tok.

kada iz linde udjes u maxi pocnes da razmisljas o smislu zivota. ali na ozbiljnom nivou- dokon mozak> davolje igraliste...

• +1 2
  • Haha 2
Posted
4 hours ago, foto said:

najbolje kasirke na svetu. apsolutno ti svejedno u koji red stanes i koliko artikala imaju oni ispred tebe. jedino neka skrbava kartica moze da uspori tok.

kada iz linde udjes u maxi pocnes da razmisljas o smislu zivota. ali na ozbiljnom nivou- dokon mozak> davolje igraliste...

Self-checkout maxi >>>>> Linda

Posebno me nervira u Lidlu kada pale i gase kase a nisu primili sve još na traku, kada se pali plavo svetlo, doduše to su ljudi krivi, i kada me gađaju mojim stvarima, na sreću dobro se pakujem ali generalno starije ljude zatrpaju i onda blokiraju taj deo kase a bace te na onaj zadnji, pa ti obilaziš zbunjene ljude dok ti tamo lete stvari, nije cool sve u svemu, prilično stresno i jadno.

• +1 1
Posted

Kase su bolje u Lindi, al kasirke su bolje u mom mahiju :wub: 

Posted

Self-checkout Maxi je idejno dobra stvar, ali uzasno realizovana, ti kao kupac vidis isti panel kao i prodavac, samo sa ukinutim opcijama, bas uzasan user interface. Ne mozes da izbacis nesto iz korpe, ne mozes da promenis kolicinu, a cesto ti mahinalno otkuca dva puta proizvod. Neke stvari je nemoguce provuci - recimo oni krastavci koji se prodaju na komad. 

Najbolji self-checkout ima Merkator.

• +1 1
Posted

da Merkator ima dobar self chekout ali mi smesno kad za vino moram da vijam radnicu da mi odobri da imam 18god :D

i Univer ima ok self chekout samo im mesecima nije radio za kesh...u mom seoskom maxiju nema ta moderna tehnologija a ni u lidlu u koji idem nemaju dva dela za dve robe na kasi pa moram da cekam da se neko spakuje do kraja..

Posted

hoću popust ako idem na self checkout

• +1 6
  • Haha 1
Posted

ja hoću popust za kasu, a za self checkout dodatnih 20% marže.

Ionako ovi što ne bi da koriste kasu imaju više novca.