September 2, 2025Sep 2 Večeras Sarah Vaughan.......and His Trio - At Mister Kelly's (1957) i...and Billy Eckstine - Sing the Best of Irving Berlin (1957)
September 14, 2025Sep 14 Nije baš džez, ali kad smo kod Ornette Colemad dueta. Lue je bio veliki Ornette frik, mislim da mu je Lonely Woman bila omiljena stvar ili tako nešto. Ne mogu da nađem sad kad priča o tome, beše u nekom dokumentarcu Edited September 14, 2025Sep 14 by Hermetico
September 24, 2025Sep 24 Kratak klip, ali kakav swag! Tačno sam zamislio da je Waits ovo video na nekom koncertu i reko 'aha...'
September 24, 2025Sep 24 5 hours ago, Hermetico said:Kratak klip, ali kakav swag! Tačno sam zamislio da je Waits ovo video na nekom koncertu i reko 'aha...'odlicno mali bluz nastavak:
September 24, 2025Sep 24 4 minutes ago, Lancia said:odlicno mali bluz nastavak:Mislim da je ovo sa onog American Folk Blues Festival tour u Britaniji
September 24, 2025Sep 24 1 minute ago, Hermetico said:Mislim da je ovo sa onog American Folk Blues Festival tour u BritanijiNe bih znala kasti