Jump to content

BG restorani v2.0

Featured Replies

Ne vredi ni pola cene.

Taman sam otkrio Scampiu, a lokal se zatvorio i sad ne znam šta da kupujem.

3 hours ago, glibav said:

Uvek preporuka za Fabriku, i nakon preseljenja u Sindjelicevu, imaju deo i za nepusace potpuno fizicki odvojeno. Plus mutni ceski toceni lager koji je mnogo dobar.

Ma genijalni su. Toliko drag lokal.

Ne znam da li da mi bude žao što nemaju paste.

1 hour ago, Milošica said:

Ma genijalni su. Toliko drag lokal.

Ne znam da li da mi bude žao što nemaju paste.

A jeste sad, i suši i ćevape i torte da uvedu :D neka ih ovako, nisu pastu nikada ni radili. Sreća da ih nije skupo koštao onaj eksperiment u Orlu kod Cetinjsje.

• 4 weeks later...

Valja li Kod deda Stavre?Kolega stranac pa da mu ponudim mesto gde ima sve ,pecenje,sa h,rostilj, pa sta mu se svidi ?Napusao sam mu Shabacki slatinac,Staru Hercegovinu,Grmec i Stavra.Da moze taksijem da dodje.

taksi do stavre pa skoro kao do aerodroma....

Pa ima Stavra i u A bloku ( valjda je to isto ? )

Meni je Stara Hercegovina kao kad svratiš kod rodbine u ruralnom mestu, pa te zadrže na ručku. Tetka ili strina ne voli da kuva, ali kuva jer mora, ali su zato domaći sir i suvo meso vrhunski.

3 hours ago, askeladden said:

Valja li Kod deda Stavre?Kolega stranac pa da mu ponudim mesto gde ima sve ,pecenje,sa h,rostilj, pa sta mu se svidi ?Napusao sam mu Shabacki slatinac,Staru Hercegovinu,Grmec i Stavra.Da moze taksijem da dodje.

Odličan je Stavra, slobodno može da ide. I to na Ledine, ne u A blok.

5 hours ago, askeladden said:

Kod Stavre na Ledinama je lep ambijent (uložilo se para, vidi se) i ima parking (što njima nije bitno jer dolaze taksijem). E sad, hrana ko hrana nije nešto da te obali s nogu, pečenje je onako OK ali ništa više od toga (recimo da sam očekivao više), ali verujem da će to strancima biti više nego dobro. Samo će ih što reče neko fino koštati taksi do tamo i nazad. Ja preporučujem i Kolubaru u šoru, dole kod Luke Beograd, ako ništa drugo manje će da bude za taksi a hrana nije loša.

Kako znate odakle krecu u restoran pa obracunavate taxi ?

kolubara je generalno bolji predlog od stavre, ako se ide sa NBG onda je kolubara na reci no brainer

13 hours ago, Lezilebovich said:

Kako znate odakle krecu u restoran pa obracunavate taxi ?

Ledine su to, svejedno je odakle krenu...

Inače tu pre i posle stavre ima dva odlična hotpota, ali to čisto da ostane ubeleženo, nije strancima zanimljivo

1 hour ago, *edited by mod said:

Inače tu pre i posle stavre ima dva odlična hotpota

Šta je to?

Kinezi ?

46 minutes ago, napadaj said:

Šta je to?

beef-5916072.jpg

Dobiješ supu pa uzmeš od dodataka šta voliš i onda dodaješ u ljuti ili neljuti deo.

Edited by *edited by mod