Jump to content
IGNORED

BG restorani v2.0

renne

Recommended Posts

Posted
15 minutes ago, JakeBlues said:

Sa Kipra su, ribe i ostalih plodova mora im ne manjka tamo, a imaju i razne restorane kuhinja iz okruženja (počevši od libanske, pa nadalje...) tako da od ribljih specijaliteta eventualno riblja čorba na naš način i u nastavku večeri neka "klasika". 

Pa onda kod Goce i Renata.

Super je vajb tamo, a i čovek je legenda-spasilac.

https://www.konobakodgoceirenata.co.rs/jelovnik/

• +1 1
Posted

Možda Vinogradi u Grockoj? Dosta lep pogled i prilično dobra hrana, a mirna atmosfera.

• +1 1
Posted

Bio sam tamo ali nikad po zimi, sedenje napolju u januaru nije opcija :) Hvala za tip, ulazi na spisak.

Posted

rubin u košutnjaku imao je dobru kuhinju pre godinu dana. bilo nas je više. svi su uzeli različito i bili zadovoljni. ja poslednjih 5-6 godina u kafani naručujem pljeskavicu. tražim poštenu, starinsku, sočnu. ako mi kelner garantuje da je takva, uzimam. ako ne jedem salatu i pomfrit. u rubinu je ličila na ono za čim tragam, od mene su dobili 5-.

• +1 3
Posted

samo da dopunim. ja baš i ne ljubim takav ambijent. ali su stolnjaci i wc besprekorno čisti, a osoblje za moj ukus preterano servilno. u odvojenoj sali nuvo riš je proslavljao dečiji rođendan. dame u toaletama, taze isfenirane. orkestar odličan. mladi pevač je fino otpevao razbole se lisica i krokodilčić zvani gena. pomislila sam blago njegovoj deci. bilo je 6 popodne. kolači odlični. preporučujem čokoladni kolač sa pistaćima.

• +1 2
Posted
12 hours ago, JakeBlues said:

Dolaze mi neki prijatelji stranci sad za vikend, moraće nešto i da jedu :), treba mi ideja gde da ih ovaj put odvedem. Bili su već ovde, overili Kolubaru u šoru, svideo im se taj neki ambijent i opuštena atmosfera (muzika), probali domaće specijalitet, svidelo im se, ali što se hrane tiče nisu ni malo izbirljivi, ne mora da bude neka vrhunska, bitno je samo da je pristojna. Overili su prošli put i Steak & Wine Bar, i to im je bilo ok. Ali ne bih opet na ta ista mesta.

Ima li možda nešto na rekama, možda neki splav-restoran a da je pristojan i da ima neku takvu atmosferu. Mada ne mora uopšte da bude na reci, može i bilo gde drugde, Beograd i okolina. Akcenat na hrani koja je pristojna i lepoj opuštenoj atmosferi. Zahvalan za sve savete unapred!

A neko pečenje tipa Uzelac?

• +1 1
Posted

Super su i rubin i uzelac. U rubinu slavimo cerkin rodjendan u julu, i tu basta koja je brutalna dolazi do izrazaja. Sto se hrane tice, sasvim korektno, nisam bas nirvanu doziveo, ali svaki put pristojno.

Kod uzelca je druga prica, tamo imamo neki renome vec godinama pa ne znam da li je svima tako dobra janjetina, ali nas nikad nisu faulirali. A bili smo dosta puta. Kod uskog je ambijent malo onako, pecenjara jbga, i ljudi se deru, ali mozda im to bude zanimljivo

• +1 1
Posted

Šabački slatinac, na crevca

Čekam da prođe post, pa da sa @Tsai pogazim veganske zavete

• Hvala 1
Posted
On 2. 1. 2025. at 7:51, April said:

Šabački slatinac, na crevca

Čekam da prođe post, pa da sa @Tsai pogazim veganske zavete

Volim i ja crevca 😊

• Wub 1
Posted
2 hours ago, Frank Pembleton said:

Volim i ja crevca 😊

Računamo i tebe

• Wub 1
Posted

madera, danas

pljeskavica 4-, krempita 4+, kafa 5. imalo se šta probrati i za veću ocenu, ali se ja držim mog jelovnika

dupke puno. publika fina. nije bilo onihtm fizionomija, uglavnom lenje domaćice, kao moja sestra i ja koje smo izvele goste na ručak. 

• +1 5
Posted
On 1. 1. 2025. at 3:44, JakeBlues said:

Dolaze mi neki prijatelji stranci sad za vikend, moraće nešto i da jedu :), treba mi ideja gde da ih ovaj put odvedem. Bili su već ovde, overili Kolubaru u šoru, svideo im se taj neki ambijent i opuštena atmosfera (muzika), probali domaće specijalitet, svidelo im se, ali što se hrane tiče nisu ni malo izbirljivi, ne mora da bude neka vrhunska, bitno je samo da je pristojna. Overili su prošli put i Steak & Wine Bar, i to im je bilo ok. Ali ne bih opet na ta ista mesta.

Ima li možda nešto na rekama, možda neki splav-restoran a da je pristojan i da ima neku takvu atmosferu. Mada ne mora uopšte da bude na reci, može i bilo gde drugde, Beograd i okolina. Akcenat na hrani koja je pristojna i lepoj opuštenoj atmosferi. Zahvalan za sve savete unapred!

Probao sam da rezervišem neke od ovde sugerisanih restorana u vreme i na dan kada smo svi mogli da odemo na klopu - ali bila je skoro mission impossible, sve bilo puno. Na kraju otišli u Djerdan na Konjarniku, bilo vrlo pristojno i gosti bili prezadovoljni.