Eleniko Posted Tuesday at 16:48 Posted Tuesday at 16:48 2 hours ago, Кристофер Лумумбо said: Nisam cuo za ovaj restoran iz slankamena (wtf?), jel bio neko? Vidim gaza negoduje tako da verovatno treba preskociti. sad čitam da prodaju neku rakiju koja košta 27.000,00 dinara čaša sigurno je dobra 5
kud u maglu Simoviću Posted Tuesday at 16:58 Posted Tuesday at 16:58 jbg kad su za kuhinju dali 1mil € sad se čupaju na rakiji
*edited by mod Posted Tuesday at 18:12 Posted Tuesday at 18:12 1 hour ago, Eleniko said: sad čitam da prodaju neku rakiju koja košta 27.000,00 dinara čaša sigurno je dobra A ja mislio ovo skupo https://www.vinotekabeograd.com/rakija-od-sljive/12386-zaric-kralj-07l
Eleniko Posted Tuesday at 20:22 Posted Tuesday at 20:22 to je verovatno ta rakija, faktorijel x5 taman izlazi tu negde oko 27 iljada. ceo dan mi se javljaju drugari potpuno sablažnjeni i zgroženi ovom michelin odlukom za cvet soli. bez svake sumnje mesto je identifikacija za naprednjačku nuveau riche klijentelu, uglavnom retko koga zanima hrana, ide se da budeš viđen i da gazda zna da si se upisao i ostavio reket. utisci o hrani i usluzi polovični - ako ideš preko veze i nema puno gostiju biva spektakularno jer je dobar kuvar, ali ako ti se zalomi gužva i čekanje bolje ti je da ustaneš i odeš kući.
Eleniko Posted Wednesday at 22:05 Posted Wednesday at 22:05 prošle nedelje nisam otišao u pečenjaru hrastovina, nešto me na kraju taj gej fensi moment nije odradio pa sam umesto toga otišao na pravo gej fensi mesto, tisa serbian new cuisine da vidimo gde su nakon godinu dana koliko nisam bio tamo nije bilo ništa za pisati kući, razmisliću sledeći put. bukvalno na svakom jelu sam imao neku zamerku - mislim, za taj nivo kafane, hrane, usluge ako pucaju na michelin dobiće qrac. danas sam kod turčina na zelenjaku u trenucima padanja šećera pojeo jebeno spektakularnu tursku čorbu od sočiva - merčimek za samo 250 dinara to je bre duh entoni burdejna a ne ovaj usrani fajn dajning koji bukvalno samo pakitu dobar 1
Milošica Posted Wednesday at 22:11 Posted Wednesday at 22:11 Koji je to Željko na zelenjaku? Nije ono "Meze" kad se krene ka Obilić garaži?
Boksi Posted Wednesday at 22:15 Posted Wednesday at 22:15 7 minutes ago, Eleniko said: prošle nedelje nisam otišao u pečenjaru hrastovina, nešto me na kraju taj gej fensi moment nije odradio pa sam umesto toga otišao na pravo gej fensi mesto, tisa serbian new cuisine da vidimo gde su nakon godinu dana koliko nisam bio tamo nije bilo ništa za pisati kući, razmisliću sledeći put. bukvalno na svakom jelu sam imao neku zamerku - mislim, za taj nivo kafane, hrane, usluge ako pucaju na michelin dobiće qrac. danas sam kod turčina na zelenjaku u trenucima padanja šećera pojeo jebeno spektakularnu tursku čorbu od sočiva - merčimek za samo 250 dinara to je bre duh entoni burdejna a ne ovaj usrani fajn dajning koji bukvalno samo pakitu dobar Ne zezaj, dobra je Tisa. Najbolja je klopa kad se najmanje nadamo i nemamo očekivanja. Što si, zapravo, i sam napisao 1
Eleniko Posted Wednesday at 22:16 Posted Wednesday at 22:16 2 minutes ago, Milošica said: Koji je to Željko na zelenjaku? Nije ono "Meze" kad se krene ka Obilić garaži? e ti su odlični ovo o čemu pišem je klasična turska rupetina, ono što oni zovi lokantasi zove se nemrud ili nimrod ili slično, tačno pored one kineske rupe gde prodaju punjeni hleb ili prekoputa ujgura ako je lakše tako samo dosta skromnija nego u turskoj, bude čorba i jedno 3-4 jela za izabrati već skuvana ako dođeš na vreme oko 12-13 bude sveže i jestivo ali nije prezentabilno, nemoj da dovodiš nevestu tamo 1
Eleniko Posted Wednesday at 22:17 Posted Wednesday at 22:17 na hard core zelenjaku, autobuskoj stanici okretištu svega i svih buseva
Milošica Posted Thursday at 17:32 Posted Thursday at 17:32 Bio neko u Billy's Pizza? Ako jeste, kakvi su utisci?
*edited by mod Posted Thursday at 17:35 Posted Thursday at 17:35 2 minutes ago, Milošica said: Bio neko u Billy's Pizza? Ako jeste, kakvi su utisci? Tanka je onako. Kao neki kanape. Debela je vrh hlebara. Obavezno traži turbo koru. Dobri su i i bread sticks isto. 1
Recommended Posts