Jump to content
IGNORED

BG restorani v2.0

renne

Recommended Posts

Posted

Jede li iko :heart:Raštan :heart: u Staroj Hercegovini?

• Wub 1
Posted
2 hours ago, Кристофер Лумумбо said:

Nisam cuo za ovaj restoran iz slankamena (wtf?), jel bio neko? Vidim gaza negoduje tako da verovatno treba preskociti.

sad čitam da prodaju neku rakiju koja košta 27.000,00 dinara čaša

sigurno je dobra

• Haha 5
Posted

jbg kad su za kuhinju dali 1mil € sad se čupaju na rakiji

Posted

to je verovatno ta rakija, faktorijel x5 taman izlazi tu negde oko 27 iljada.

ceo dan mi se javljaju drugari potpuno sablažnjeni i zgroženi ovom michelin odlukom za cvet soli.

bez svake sumnje mesto je identifikacija za naprednjačku nuveau riche klijentelu,  uglavnom retko koga zanima hrana, ide se da budeš viđen i da gazda zna da si se upisao i ostavio reket. utisci o hrani i usluzi polovični - ako ideš preko veze i nema puno gostiju biva spektakularno jer je dobar kuvar, ali ako ti se zalomi gužva i čekanje bolje ti je da ustaneš i odeš kući.

Posted

prošle nedelje nisam otišao u pečenjaru hrastovina, nešto me na kraju taj gej fensi moment nije odradio

pa sam umesto toga otišao na pravo gej fensi mesto, tisa serbian new cuisine da vidimo gde su nakon godinu dana koliko nisam bio tamo

nije bilo ništa za pisati kući, razmisliću sledeći put. bukvalno na svakom jelu sam imao neku zamerku - mislim, za taj nivo kafane, hrane, usluge

ako pucaju na michelin dobiće qrac.

danas sam kod turčina na zelenjaku u trenucima padanja šećera pojeo jebeno spektakularnu tursku čorbu od sočiva - merčimek

za samo 250 dinara

to je bre duh entoni burdejna a ne ovaj usrani fajn dajning koji bukvalno samo pakitu dobar

• +1 1
Posted

Koji je to Željko na zelenjaku?

Nije ono "Meze" kad se krene ka Obilić garaži?

Posted
7 minutes ago, Eleniko said:

prošle nedelje nisam otišao u pečenjaru hrastovina, nešto me na kraju taj gej fensi moment nije odradio

pa sam umesto toga otišao na pravo gej fensi mesto, tisa serbian new cuisine da vidimo gde su nakon godinu dana koliko nisam bio tamo

nije bilo ništa za pisati kući, razmisliću sledeći put. bukvalno na svakom jelu sam imao neku zamerku - mislim, za taj nivo kafane, hrane, usluge

ako pucaju na michelin dobiće qrac.

danas sam kod turčina na zelenjaku u trenucima padanja šećera pojeo jebeno spektakularnu tursku čorbu od sočiva - merčimek

za samo 250 dinara

to je bre duh entoni burdejna a ne ovaj usrani fajn dajning koji bukvalno samo pakitu dobar

Ne zezaj, dobra je Tisa. 
Najbolja je klopa kad se najmanje nadamo i nemamo očekivanja. Što si, zapravo, i sam napisao :tongue:

• Vojvodo,serdare 1
Posted
2 minutes ago, Milošica said:

Koji je to Željko na zelenjaku?

Nije ono "Meze" kad se krene ka Obilić garaži?

e ti su odlični

ovo o čemu pišem je klasična turska rupetina, ono što oni zovi lokantasi

zove se nemrud ili nimrod ili slično, tačno pored one kineske rupe gde prodaju punjeni hleb

ili prekoputa ujgura ako je lakše tako

samo dosta skromnija nego u turskoj, bude čorba i jedno 3-4 jela za izabrati već skuvana

ako dođeš na vreme oko 12-13 bude sveže i jestivo

ali nije prezentabilno, nemoj da dovodiš nevestu tamo

• Hvala 1
Posted

na hard core zelenjaku, autobuskoj stanici okretištu svega i svih buseva

Posted

Bio neko u Billy's Pizza?

Ako jeste, kakvi su utisci?

Posted
2 minutes ago, Milošica said:

Bio neko u Billy's Pizza?

Ako jeste, kakvi su utisci?

Tanka je onako. Kao neki kanape.

Debela je vrh hlebara. Obavezno traži turbo koru.

Dobri su i i bread sticks isto.

• Hvala 1