Jump to content
IGNORED

BG restorani v2.0

renne

Recommended Posts

Posted
On 8. 11. 2024. at 20:19, napadaj said:

U Oskaru izuvanje - pihtije, jaretina, repovi, kolenica na kiselom kupusu, šljiva, Mataljev Kremen i onda vinjak, plus pita šljiva/orasi. Sve preporuke, sjajno mesto.

Evo, baš sam navalio po pihtijama, a posle ide sarma. Za sada je super. Samo je kraj malo crno beo za mene :D 

• Haha 1
Posted
4 hours ago, Sammael said:

Ni Ledine nisu bile više što su bile

zavisi, produži dalje do deda stavre

• +1 2
Posted

Jednom bio u tom vinskom baru, nothing of value was lost. Moram idući put da sednem tamo da jedem (umesto u Cuoco ili M&M).

Posted
On 30. 11. 2024. at 0:16, nautilus said:

Prva preporuka za Kod Ljube koju sam cuo je bila da tamo jedu doktori iz gradske bolnice. Nije za izvesti devojku na dejt ali jeste za otici sa drustvom i najesti se za medalju.

Škembaroši iz mog radio kluba se kunu u Ljubinu verziju, poodavno se tamo odlazi utorkom uveče za tačku "pod razno", posebno od kad su potamanili ortodoksne kafančine u epsilon okolini ETF. Kumić iz Kanade letos prijatno iznenađen, 

Posted

tja za ljubu ne znam, dosta sam škembića izeo u gradu ali mi ljubini gurmanski nisu u prvih 5, čak vrv ni šire. ako jedu čorbaste onda ne znam, ali gurmanski niđe veze u poređenju sa starim zapletom, dijagonalom /ok to je ista škola/, orašcem pa čak ni kalenićem u koji baš ne volim da idem. nisu nejestivi daleko od toga li prosto ne volim kad mi narendaju trapist u jelo koje je odveć pogrešno začinjeno, barem za standarde italijanskih ćkembića kojima naginjem. možda ja grešim....

GehBGsmWUAAj8-Y?format=jpg&name=large

Posted

Langouste i Fleur de Sel osvojili Mišlenovu zvezdicu

• +1 1
Posted
17 minutes ago, msv said:

jel imaš neki link, ili celu vest?

Posted
15 minutes ago, msv said:

Fleur de Sel

jebo ih aleksandar vučić

nazovimo stvari svojim pravim imenom

ne verujem da su vlasnici millenium tima koji se vode u APR

pravi vlasnici ni ove kafane ni vinograda ni vinarije šapat

znam ko će da časti - jedan znameniti forumaš koga ovde nema više godina

Posted
1 hour ago, msv said:

Nisam cuo za ovaj restoran iz slankamena (wtf?), jel bio neko? Vidim gaza negoduje tako da verovatno treba preskociti.

Posted
5 minutes ago, Кристофер Лумумбо said:

Nisam cuo za ovaj restoran iz slankamena (wtf?), jel bio neko? Vidim gaza negoduje tako da verovatno treba preskociti.

negodujem iz moralnih razloga, vrv oprane pare od koksa za račun dinastije na vlasti i onda investirano.

zvanični vlasnik millenium team, nezvanično pogađajte jednom.

bukvalno sam u air serbia magazinu čitao hvalospev vinima od kog mi se pripovraćalo.

zvali me jednom da idem da jedem na tuđ račun, i to sam odbio.

nisam tolika /čak nikakva/ moralna veličina za gastro provod ali postoje granice.

• Hvala 2
Posted
9 minutes ago, Кристофер Лумумбо said:

mislim ako ti dođe steve kerr ili takav profil onda ga vodi tamo, koga boli qrac

Posted
13 minutes ago, Кристофер Лумумбо said:

To je praktično deo vinarije Šapat.

• +1 1
  • Hvala 1
Posted

istini na volju, bivši forumaš se kune u hranu ali ono što je prati iz njegovih priča pas s maslom ne bi pojeo