Jump to content
IGNORED

BG restorani v2.0

renne

Recommended Posts

Posted

Sto kaze jedan caletov prijatelj za ljubu, stolnjaci su uflekani ali cisti 

• +1 2
  • Haha 3
Posted
2 hours ago, banatjanin said:

Ručao danas u narečenom Pinou, par zalogaja predjela, sve jednostavno ali fino (kuglica burate rastopljena u dobrom ajvaru, odlična mangulica pršuta, pržene tikvičice s cvetom) 

Između bilo par zalogaja baš dobrog rižota, a vrhunac jedna mala bečka šnicla i mogu mirne duše da kažem da je u top tri koje sam pojeo ikada - tanka teletina, meka, sačuvala sokove, poh naduvan i taman hrskav, na puteru pržena. 

Servis prijateljski i znalački.

Puno ko oko, lepog sveta.

Ne znam cene, drugi platio.

Dakle tu mogu da vodim svastiku sutra,  verovatno cu morati da rezervisem. 

• +1 1
Posted
On 27.5.2024. at 21:26, Dada said:

Ja idem u Pomodoro

IMG_5831.thumb.jpeg.2d941cefdd6773399a32475d28527754.jpeg

Ispratila preporuku kako valja :piggy:. Juneće kolenice i piletina sa smokvama, uživanje. Arabijata pasta je pikantna taman koliko volim, sad znam šta ću spremati narednih dana.
A trileće me je raspametilo, posle sam morala i ja da ga pravim, nije nam bilo dovoljno. :isuse:

• +1 1
Posted
On 20. 11. 2024. at 21:34, Milosh76 said:

Ciribu, ciriba u Zemunu kod pijace. Domaci ambijent, odlicna klopa, parking ispred restorana, placa se.

Imaju i muziku, al nisam nikad isao tada.

Bio i ja danas, punjena vešalica u sosu od šampinjona odlična, ćale uzeo ćuretinu sa mlincima, nisu se proslavili, nema ni kuvanih jela ni gurmanluka vikendom što je malo bezveze. Sledeći put gađamo četvrtak.

Za sat i nešto jače koliko smo bili kelneri su jedno 5 puta polomili nešto, srećom ne za našim stolom.

Posted
2 minutes ago, igoraki said:

Za sat i nešto jače koliko smo bili kelneri su jedno 5 puta polomili nešto, srećom ne za našim stolom.

:lolol:

Posted

mala kolubara je u vreme pre zabrane pušenja bila ubedljivo najzadimljenija kafana u gradu

kako je sad ne znam, kad mi se jede taj jagnjeći ćevap idem na reku a tamo je pušenje rešeno 

• +1 1