Jump to content
IGNORED

BG restorani v2.0

renne

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, banatjanin said:

da budemo precizni - burek sa prasećim obrazima, a i ne mora da se jede sa penušavcem - može ko voli, ja volim :D  (samo jedan šampanjac imaju, ostalo su pjenušci, neki vrlo dobri, a neskupi). nije rđavo, ali meni je hit njihova pizza sa prasećom salatom, kao omaž Bucku, samo što je baš dobro za razliku od originala. testo im zakiva, to nešto rade sa onim kiselim od kog prave hleb. i to valjda samo vikendom.

a i prasetina im je baš dobra.

usput, otvaraju prekoputa u tom prolazu na pijaci i lokal gde će kuvati samo iznutrice.

Da budemo još precizniji obrazi i djubek. Lepo zvuči ali retko sam na zemunskoj pijaci a još ređe sam tamo nedeljom prepodne...

Posted (edited)

Čitam recenziju za "Kod Ljube" i jasno je da ovde mora da se ide uskoro:

Screenshot_20241113_074517_Firefox.jpg

Edited by napadaj
Posted (edited)

Nekad bila kafanica na glasu da se tamo dobro jede  (dr iz obližnje Gradske bolnice bili česti gosti) ali nekako poslednjih 5-6 godina kao da su se i oni malo umorili i čini mi se da više nije to kao što je bilo. 

Hrana je doduše i dalje ok, roštilj je uglavnom ono što se jede tamo, cene nisu ko predratne ali nisu ni naduvane, ambijent je onako... no, sve u svemu vredi posetiti, ako ni zbog čega ono zbog toga što je je nekad bila zvezdarski gastronomski landmark :)

Edited by JakeBlues
Posted

idem tamo na škembiće.

ostalo me manje zanima.

Posted
25 minutes ago, JakeBlues said:

Nekad bila kafanica na glasu da se tamo dobro jede  (dr iz obližnje Gradske bolnice bili česti gosti) ali nekako poslednjih 5-6 godina kao da su se i oni malo umorili i čini mi se da više nije to kao što je bilo. 

Hrana je doduše i dalje ok, roštilj je uglavnom ono što se jede tamo, cene nisu ko predratne ali nisu ni naduvane, ambijent je onako... no, sve u svemu vredi posetiti, ako ni zbog čega ono zbog toga što je je nekad bila zvezdarski gastronomski landmark :)

Mala Zvezdara je sada jača, ali su kod Ljube i dalje dobra crevca na žaru.

• +1 1
Posted

to su 2 potpuno različita žanra kafana, kod ljube je rupetina, mala zvezdara naginje fensijani u odnosu na to.

mala zvezdara precenjena maximalno, no dobro to su te nove fore hajpovanja po mrežama, pakito i posledice

bio jednom, dovoljno.

Posted

U Malu Zvezdaru se išlo nekad na krilca na žaru, samo se tada zvala Majdan. :)

• +1 1
Posted

Bio jednom u maloj zvezdari dosao kasno nisam jeo, radili tipa do 8. 

Znam par ljudi koji se kunu u hranu, meni nekako zaudara na sns. Mozda gresim

• +1 1
Posted

Čini mi se da je povezivan vlasnik(i njegov brat) sa Koluvijom.

Meni je super restoran, ali moje iskustvo u odnosu na vaše je malo :D

Posted

Samo da potvrdim @Eleniko savet za pekaru u Molerovoj (valja se zove Mi). Dobra je.

• Wub 1
Posted

Daleko je mala zvezdara od fensija, do skoro su imali na štampaču odštampani jelovnik i to ispravljan hemijskom + imaju to nefensi radno vreme do 21h i ne rade nedeljom. Sličnost za Ljubom je što su relativno blizu a i tu su negde po cenovnom rangu.

Pljeskavica, repovi i džigerica su ipak bolji u Zvezdari. Jedno vreme su eksperimentisali i sa pečenjem sa ražnja ali to nije baš dobro prošlo.

Kada smo kod tog dela grada čini mi se da je i Zvezdara teatar restoran promenio kuvara i krenuo jače u fensi.

• +1 1
Posted

Hajde vi pošto ja ne mogu da odlučim - gde da vodim roditelje na roštilj sutra? Centar/širi centar. Ne mora nešto napucano, ali da bude pristojno okruženje.

Posted

Setih se: pre nekoliko godina iz nikada utvrdjenog razloga mama padne u nesvest u kuhinji i pošteno se razbije. Nakon dana provedenog na Urgentnom vodimo je kući zavijene glave, polomljenog nosa itd. Kaže ona u kolima: “Ajmo na ćevape u Čuburu!” Mi ostali se zgledasmo i kažem joj da idemo kući i da ćemo poručiti. Ona spusti pogled i tužno izusti: “Ali nije isto.”

Ne znam da li su još uvek dobri, ali @Milošica eto predlog broj 2 :D 

• Hvala 1