Jump to content
IGNORED

BG restorani v2.0

renne

Recommended Posts

Posted

Zatekao se juče popodne u tom kraju, pa svratio na klopu u etno restoran Pahuljica. 

Solidan has, ništa vau, 3+ ka 4-. Preporučio nam konobar neke uštipke u sosu od paprika, slično nekom ajvaru/cepkanoj paprici - glavni utisak mi je da je sve bilo preblagog ukusa. Malo soli i ljutine ne bi škodilo.

Možda bi utisak bio bolji da je bilo pečenja i kiselog kupusa, ali avaj :D

• +1 1
Posted

Sledeci put idi u Papa Joe, kod Pionira. Bolja hrana definitivno, kao i ukupni utisak.

• +1 1
Posted
1 hour ago, Milosh76 said:

Sledeci put idi u Papa Joe, kod Pionira. Bolja hrana definitivno, kao i ukupni utisak.

Uh tamo nisam bio 100 godina :ohmy:

Bio sam u Ljubice Luković i u ne tolikoj vremenskoj komociji, a Pahuljica je bila najbliže mesto za koje sam čuo. Video sam da ima i neka kafana Krčkanje u blizini.

• +1 1
Posted (edited)

Ima i Tiha noć.

A ima i Babaroga Steak House u Severnom bulevaru, mada su tamo glave kao da su sa njih poskidali te stejkove.

Edited by napadaj
Posted (edited)

Za tu Krckanje ne znam... Tikas je fenserica kao i Babaroga... U Tihoj noci nisam bio dosta dugo, ali ranije je bila vrlo pristojna.

Veceras idem u Staru srpsku kucu, sutra u Graficar, u petak Papa Joe... u subotu tzv Docek.... a plata 15og :cry:

Edited by Milosh76
  • Haha 1
Posted (edited)

Топло предјело ролнице од плавог патлиџана пуњене млевеним месом преко њих фета. Чиста десетка.То је грчком Мезе  😋👌

Edited by Tvrdica
  • +1 1
Posted

Mali djeram izgleda opet promenio vlasnike/zakupce.

Vredi da se ode pa makar samo za prolećne rolnice sa butkicom i kupusom. A i pljeka i gulaš od zeca su odlični.

Posted
On 26.12.2022. at 19:45, napadaj said:

Radim blizu, pa idem često, baš sam sinoć jeo lovačku šniclu. Dobar je Grmeč, skroz korektno je sve. Preporuka za gurmansku vešalicu.

Bio sam, hvala na preporuci, bilo sasvim korektno.

• +1 1
Posted

Overio repove kod Dragana.

Ok, ništa više, ništa manje. Brizle nisu imali, kao ni ovčije kobaje.

Ali zato najbolja kafanska teleća čorba koju sam ikad probao. Plus vrhunski ribanac I pečene paprike.

• 2 weeks later...
Posted

pomešani su mi utisci glede pod loze, jeli smo neku svinjetinu koja se zove vlaska magija, biftek nazvan po nekom našem vladaru, mešane kobaje i obraze.

biftek i obrazi jako dobri, svinja i kobaje neki prosek proseka proseka.

ljuta pečena paprika možda i najbolja koju sam u životu jeo.

rakija solidna, nekakav gornji prosek za bgd kafansku opciju.

muzika je pak bila nesnosna a ambijent sam po sebi u najboljem slučaju prilično skroman.

kelner prijatan u smešnoj odeći sa priličnim fejlom što se tiče preporuke, budući da su njegova ideja bila i svilja i kobaje.

ješću tamo opet ako mi bude usput, potezati do te nigdine, ipak malo teže.

• +1 1
Posted

Jel moze da se bane u "Pod lozom" ili mora rezervacija?

Posted
1 hour ago, Milosh76 said:

Jel moze da se bane u "Pod lozom" ili mora rezervacija?

Mislim da je neko pricao da su banuli ali sad mislim basta nije vise u igri, bolje rezervacija

• Hvala 1