Profesionalac Posted December 28, 2022 Posted December 28, 2022 Zatekao se juče popodne u tom kraju, pa svratio na klopu u etno restoran Pahuljica. Solidan has, ništa vau, 3+ ka 4-. Preporučio nam konobar neke uštipke u sosu od paprika, slično nekom ajvaru/cepkanoj paprici - glavni utisak mi je da je sve bilo preblagog ukusa. Malo soli i ljutine ne bi škodilo. Možda bi utisak bio bolji da je bilo pečenja i kiselog kupusa, ali avaj 1
Milosh76 Posted December 28, 2022 Posted December 28, 2022 Sledeci put idi u Papa Joe, kod Pionira. Bolja hrana definitivno, kao i ukupni utisak. 1
Profesionalac Posted December 28, 2022 Posted December 28, 2022 1 hour ago, Milosh76 said: Sledeci put idi u Papa Joe, kod Pionira. Bolja hrana definitivno, kao i ukupni utisak. Uh tamo nisam bio 100 godina Bio sam u Ljubice Luković i u ne tolikoj vremenskoj komociji, a Pahuljica je bila najbliže mesto za koje sam čuo. Video sam da ima i neka kafana Krčkanje u blizini. 1
napadaj Posted December 28, 2022 Posted December 28, 2022 (edited) Ima i Tiha noć. A ima i Babaroga Steak House u Severnom bulevaru, mada su tamo glave kao da su sa njih poskidali te stejkove. Edited December 28, 2022 by napadaj
Milosh76 Posted December 28, 2022 Posted December 28, 2022 (edited) Za tu Krckanje ne znam... Tikas je fenserica kao i Babaroga... U Tihoj noci nisam bio dosta dugo, ali ranije je bila vrlo pristojna. Veceras idem u Staru srpsku kucu, sutra u Graficar, u petak Papa Joe... u subotu tzv Docek.... a plata 15og Edited December 28, 2022 by Milosh76 1
Tvrdica Posted December 29, 2022 Posted December 29, 2022 (edited) Топло предјело ролнице од плавог патлиџана пуњене млевеним месом преко њих фета. Чиста десетка.То је грчком Мезе 😋👌 Edited December 29, 2022 by Tvrdica 1
*edited by mod Posted December 29, 2022 Posted December 29, 2022 Mali djeram izgleda opet promenio vlasnike/zakupce. Vredi da se ode pa makar samo za prolećne rolnice sa butkicom i kupusom. A i pljeka i gulaš od zeca su odlični.
JakeBlues Posted December 29, 2022 Posted December 29, 2022 On 26.12.2022. at 19:45, napadaj said: Radim blizu, pa idem često, baš sam sinoć jeo lovačku šniclu. Dobar je Grmeč, skroz korektno je sve. Preporuka za gurmansku vešalicu. Bio sam, hvala na preporuci, bilo sasvim korektno. 1
April Posted January 5, 2023 Posted January 5, 2023 Overio repove kod Dragana.Ok, ništa više, ništa manje. Brizle nisu imali, kao ni ovčije kobaje.Ali zato najbolja kafanska teleća čorba koju sam ikad probao. Plus vrhunski ribanac I pečene paprike.
Popular Post banatjanin Posted January 15, 2023 Popular Post Posted January 15, 2023 Zemun, a bogami i ceo Beograd, nije odavno imao dobru i poštenu kafanu kakva je Pod lozom 78 Ki-da-nje. Hrana je spektakularna, sve bez greške. Pihtije mesnate, pašteta od čvaraka ukusna, sir punomasni, kajmak pravi, salate, ama sve... Onda roštilj, dobro meso, junetina, začinjeno i pečeno baš kako treba, juneći obrazi se tope, crevca na žaru sočna, meka... Konobari znaju i hranu i svoj posao, brzi, profi, uslužni s merom. I napokon, 20e po glavi, sa boljim pićima i da hrane ostane trećina. Vrh vrhova. 10 1
ToniAdams Posted January 15, 2023 Posted January 15, 2023 pomešani su mi utisci glede pod loze, jeli smo neku svinjetinu koja se zove vlaska magija, biftek nazvan po nekom našem vladaru, mešane kobaje i obraze. biftek i obrazi jako dobri, svinja i kobaje neki prosek proseka proseka. ljuta pečena paprika možda i najbolja koju sam u životu jeo. rakija solidna, nekakav gornji prosek za bgd kafansku opciju. muzika je pak bila nesnosna a ambijent sam po sebi u najboljem slučaju prilično skroman. kelner prijatan u smešnoj odeći sa priličnim fejlom što se tiče preporuke, budući da su njegova ideja bila i svilja i kobaje. ješću tamo opet ako mi bude usput, potezati do te nigdine, ipak malo teže. 1
Milosh76 Posted January 15, 2023 Posted January 15, 2023 Jel moze da se bane u "Pod lozom" ili mora rezervacija?
Frank Pembleton Posted January 15, 2023 Posted January 15, 2023 1 hour ago, Milosh76 said: Jel moze da se bane u "Pod lozom" ili mora rezervacija? Mislim da je neko pricao da su banuli ali sad mislim basta nije vise u igri, bolje rezervacija 1
Recommended Posts