Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

BG restorani v2.0

Featured Replies

6 hours ago, Frank Pembleton said:

Dragan je više za avanturiste...

....shiit has hit the fan.

Хвала, ипак Џакарта!

• 2 weeks later...
  • Replies 1.7k
  • Views 164.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Hajde malo da razjasnimo stvari - Tata Mata je izvorno jadranski restoran u Dalmatinskoj ulici. Zove se Tata Mata jer je jedan vlasnik sin čuvenog profesora FDU Mate Miloševića i oni su stanovali u to

• ZokiAsov
    ZokiAsov

Sad te na ulazu pitaju hoces u pucacki ili nepucacki deo

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

džeri restoran, bečka šnicla sa pire krompirom pajz sad 3870 din

Posted Images

Da li ima neko neku ideju za proslavu dečijeg rođendana u krugu porodice u restoranu? Preferably Beograd, ali može i bliža okolina, po mogućnosti da nije centar grada i da može da se komotno parkira (što ide jedno uz drugo). Gostiju bi trebalo da bude cca 15, desetak punoletnih i 5-6 maloletnih. U principu bi trebao da bude klasičan domaći restoran, nikakav fenseraj i egzotika, primarno mi je da bude komotan i da je dobra atmosfera, da nije prevelika gužva, da je solidna klopa, i da nije sumanuto skup, tim redosledom. 

5 minutes ago, Ayatollah said:

Da li ima neko neku ideju za proslavu dečijeg rođendana u krugu porodice u restoranu? Preferably Beograd, ali može i bliža okolina, po mogućnosti da nije centar grada i da može da se komotno parkira (što ide jedno uz drugo). Gostiju bi trebalo da bude cca 15, desetak punoletnih i 5-6 maloletnih. U principu bi trebao da bude klasičan domaći restoran, nikakav fenseraj i egzotika, primarno mi je da bude komotan i da je dobra atmosfera, da nije prevelika gužva, da je solidna klopa, i da nije sumanuto skup, tim redosledom. 

Jesenas smo bili ovde 

Салаш Стремен
062 500410
https://maps.app.goo.gl/WPQpvo5hLUhhBBvB9

Jakovo, izgleda bas kao vojvodjansko domacinstvo, ogromna basta (dvoriste) ima omanje igraliste za decu, ima konja..mi kada smo bili mislim da su se slavila tri rodjendana istovremeno.  I sve bilo Ok.

Da, parking nije problem.

Rubin je verovatno too much?

20 minutes ago, Ayatollah said:

Eko Park u Belom Potoku se čini da je baš i napravljen u tu svrhu.

Ako se sećam cena nije baš bio jeftin, ali ni nepodnošljivo skup. Takođe, ne mogu da garantujem kvalitet hrane. Otežavajuća okolnost je i što nisam išao tamo od kako im je gradilište obilaznice tik ispred kapije. 

Sad će da se koleba.

3 hours ago, msv said:

Bojčinska koleba?

https://koleba.rs/

+1

Posle mog posta Hugestaff okačio recenziju :ohmy:

4 hours ago, SNARC said:

Jesenas smo bili ovde 

Салаш Стремен
062 500410
https://maps.app.goo.gl/WPQpvo5hLUhhBBvB9

Jakovo, izgleda bas kao vojvodjansko domacinstvo, ogromna basta (dvoriste) ima omanje igraliste za decu, ima konja..mi kada smo bili mislim da su se slavila tri rodjendana istovremeno.  I sve bilo Ok.

Da, parking nije problem.

kakva uzivancija ovde + klopa izgleda pravo domacinska :thumbsup:

@msv

Pratim Hugestaff, volim da ga gledam, ali veliki minus je što ne voli pohovani mozak :D

3 minutes ago, Milošica said:

@msv

Pratim Hugestaff, volim da ga gledam, ali veliki minus je što ne voli pohovani mozak :D

od mene je dobio veliki minus kad je promenio naslov videa za kod baka praseta, prvo je bilo pojeo sve sa menija i ostao gladan, a posle je ostao zadivljen ili tako nešto...jebse.

A dobro, sedmicu neku mu je dao.

I ja bih neku šesticu na primer.

Spoiler

Blizu mi faksa, morao sam da probam :D

Baš težak ljomber taj Hjudžstaf...

Hvala svima na predlozima.